icon

V deň rande sa neozval

14. júl 2023

Dnes mám mať rande s chlapom zo zoznamky. Nemám s tým veľmi skúsenosť. Dohodli sme si termín na dnes večer, ale dnes sa mi neozval ani nenapísal nič. Mám z toho čudný pocit. Mali sme sa stretnúť mimo môjho a aj jeho bydliska. Čo by ste robili?

marcellka32
14. júl 2023

Niekedy prišiel chlap pre ženu rovno domov na rande a ešte doniesol aj čokoládu rodičom, čo boli doma...dnes chlap oznámi kde a čas a staraj sa ...ja tiež nemám rada neistotu, mňa vždy muži vyzdvihli buď doma alebo nie ďaleko od domu, proste som zažila ešte starú školu dvorenia bez mobilov🙂
Normálne napíš jednu správu: ahoj dnes stretnutie platí?

hanaxxx
14. júl 2023

Napis mu. Moze to byt aj tak aj tak - typ muza moj manzel-ten by sa ozval az po praci, ci to teda plati a raz som zase mala dohodnute stretko tiez s niekym zo zoznamky - ten sa neozval vobec v ten den, ja som tam prisla, on neprisiel (mozno prisiel,obzrel si ma a odisiel 🙂 ). Potom vecer napisal tusim mail, nejake vyhovorky ako sa nieco stalo a nemohol prist, ale dalsie stretko uz nenavrhol. Ak nechces tam zbytocne vyckavat, napis mu.

mirola
14. júl 2023

a je to prilis daleko ? nie je tam ziadny iny bod zaujmu ? Ja by som asi nepisala ale pokial by tam bolo este nieco co by ma vedelo zaujat isla by som tam a pripade, ze by sa uz neozval vyuzila by som ten cas tak, ze by som aspon videla, zazila nieco co ma zaujima. Pokial tam nic take nie je.. asi by som ani nesla, neviem... mne sa vzdy kazdy ozval.

liusa82
14. júl 2023

@drake122 no limuzinu veru nepotrebujem ku šťastiu😀ale ozaj by som sa dakde do neistoty netárala spojmi myslim dakde dalej, nie trebárs z dediny do blízkeho mesta pár km dedinským busom .Tak som to myslela

autor
14. júl 2023

Tak ešte na upresnenie je to chlap z tindru. Pôjdem tam, prípadne mu napíšem sorry budem trochu meškať. Ak na to nezareaguje je vymaľované😁 a nik nejdem.

nyusika
14. júl 2023

Tak mu nepíš.
Načo potom základáš diskusiu ?

jana_eyre_2
14. júl 2023

No ak by som vedela čas a miesto, normálne by som tam prišla a keby neprišiel vypila by som kávu a šla domov..

Ja teda neviem, ale chodievala som na rande aj keď ešte neboli mobily a normálne sme sa dohodli cez telefón a už sme si to viac nepotvrdzovali ďalšími telefonátmi, ale prišli sme na miesto a bolo..

Pamätám si ako som sa zoznámila s jedným pekným chlapcom na diskotéke keď som mala 17st.. vypýtal si namna číslo a povedal že zavolá.. neozval sa na druhý, ani tretí deň, ja som to úplne pustila z hlavy a potom mi zavolal.. dlhšie mi trvalo kým mi doplo kto sa mi snaží predstaviť 😅 no a rande sme si dohodli na víkend keď bolo voľno.. čiže o týždeň.. volali sme.spolu raz vtedy pri dohadovani.. čakala som ho na zastávke kde sme sa dohodli a prvý dojem bol že či to je fakt on 🤣 ale bol.. prešli sme sa a boli spolu dva roky, bol môj prvý vážny vzťah..

banderaska29
14. júl 2023
zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
larisa
14. júl 2023

Keď ste sa dohodli na dnešné stretnutie a on to nezrušil ani ty si nezrusila tak to platí. Normálne tam chod a uvidíš či príde.

lulu0123
14. júl 2023

Ved ked ste sa dohodli,tam to moze brat za hotovu vec.Mozno ma tazky den v praci a nie je pri telefone.Preco vzdy mysliet na to najhorsie.

jazula
14. júl 2023

@liusa82 Keďže ide o prvé stretnutie, urobila to dobre - na neutrálnom území, ak by to nebolo ok, dá sa to stretnutie jednoducho ukončiť.

@autorka
Vidieť, že na to rande veľa myslíš a veľa si od neho sľubuješ, keď naňho myslíš a čakáš správy od rána 😉. Ale on je možno len rozlietaný v práci a chce mať všetko porobené, aby bol večer v pohode.. Ja by som to sptretnutie považovala za dohodnuté a šla tam. Ak to máš ďaleko alebo komplikované sa tam dostat, tak mu napíš, či to platí.

miskamicha
14. júl 2023

ako daleko mas ist

misinka0611
14. júl 2023

Ja si myslím, že je skôr zúfalé sem napísať aby sme ti vyveštili prečo ti dnes ( ešte ) nenapísal.

Ach, veď normálne napíšem, opýtam sa či to dnes platí. No to je mi už zúfalosť.

adri266
14. júl 2023

@marcellka32 chlapovi zo zoznamky, cudziemu cloveku by si dala svoju adresu, aby Ta vyzdvihol, hej?

beatrixx1525
14. júl 2023

@olivia_c Tomáš z tindru ktorý ghostuje to znie ako môj bývalý. Pls napíš mi chcem si niečo overiť 😂

bbshop
14. júl 2023

Autorka s týmto tvojim prístupom, aby to rande nebolo prvé aj posledné.

drake122
14. júl 2023

@bbshop toto je veľká pravda, toto chlap vycíti
Ak autorku ešte potom pozve niekam, a toto správanie ignoruje asi mu to je jedno, aj tak ide len o sex...

marcellka32
14. júl 2023

@adri266 kde píšem, aby mu dala adresu? Veď su dohodnutí inde, písala som že ja som randila v časoch, kedy muž nemal problém ženu vyzdvihnúť a aj naspäť doviezť domov...a mali to tak všetky ženy, a nie sme princezné

taga
14. júl 2023

Ja som uz stara koza, ale nebol tinder primarne cisto zoznamka za ucelom sexu?

A preco pre pana si dohadujes stretko mimo svojho bydliska? Aby si mala vacsie problemy dostat sa bezpecne domov, ked sa na teba vykasle?

taga
14. júl 2023

Ruky hore vsetky baby, ktore ste stastne, ze ste randili za "starej ery" a nemuseli riesit podobne dotahovacky 🤣

alickapusinka
14. júl 2023

Na tom že mu napíšeš či platí stretnutie nevidím nič zúfale a nie je večer .Ak mu prvá napísať nechceš tak sa trep na stretnutie a prídeš tam a tam nebude. Nič nie je na tom zúfale že sa ho to opýtaš.

mirkava
14. júl 2023

@alickapusinka tiež si myslím celkovo ma bodik mínus za dnešný deň, ale napisala by som ze ci to plati

sheila121
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
bbshop
14. júl 2023

Autorka pre tvoje dobro dúfam, ze nikdy nezistí, ze si typ ženy, ktorý sa toto pýta na MK. Co chlapi celkovo maju srandu z koníka a duplom este ked sa tu pýtaš takúto banalitu.. a ten prístup, ze všetko má robiť chlap..cele zle. Ked budeš takáto napätá a budeš mat taketo očakávania, nemusí to dopadnúť dobre. Daj potom vedieť ako to rande dopadlo.

nelca0510
14. júl 2023

Tak čo,rande bolo?🙂

drake122
14. júl 2023

@nelca0510 ak dopadlo dobre dnes už nenapíše.👉👌

hopsadobrandejsa
15. júl 2023

Ak si dohodnem stretnutie, vychadzam z toho, ze to plati. Ak dotycna osoba nepride, nerobim si z toho tazku hlavu. Je to chyba na strane dotknutej osoby, nie moja.

Ked si dohadujes prac. pohovor, tiez nepises recruiterovi ci to teda dnes plati. Termin ktory nebol vopred zruseny sa povazuje za platny.

Nechapem preco zistujes na MK ci Vas termin teda plati alebo nie. Nik z nas mu do hlavy nevidi.

Nevidim dovod vypisovat ci termin plati ak sme sa vopred dohodli. Vynimka by bola zmena casu alebo miesto stretnutia.

Ak sa dohodnes s kamoskou, zistujes ci to plati alebo rovno ides?

hankm
15. júl 2023

Story time; asi pred mesiacom som mal dohodnutu veceru s mladou damou, uz pred tym sme sa stretli na obligatnej kave. Po nejakom case sme sa dohodli, ze ju vezmem na veceru, kedze mala sviatok. Den, cas dohodnuty. Doobeda som si overil, ci to plati, kedze som uz zazil asi vsetko 😂 potvrdila, ze plati. Hlavne som chcel vediet, ci si radsej nechystat iny program, skoda zajebat piatok, kedze som tomu musel prisposobit aj ine aktivity…prisiel som na miesto a mlada dama nikde. Pockal som 15 min, napisal na whatsup, sprava zda sa dodnes neprecitana 😂 cislo asi bloknute, nedalo sa zavolat. Ponaucenie, ani overenie nie je zaruka ;)