Vekový rozdiel 15 rokov
Spoznala som muža, kolegu.. mám 24 rokov on má 39 .. je to veľký vekový rozdiel? A ďalšia otázka.. on žije s rodičmi.... A ja sama... A neviem čo si o tom myslieť že v takom veku je stále sám. Mala som už mamickara a bojím sa že tento bude dalsi.... Vraj veľmi vzťahy ani nemal čo som počula v robote... Problém je že je v tej robote milión chlapov a ja som sa zamilovala práve doňho. Bola tam iskra, je tam chémia a ja rozmýšľam či sa teda snim spoznať bližšie a začať niečo viac riešiť...
Mala som nieco podobne.. tiez 45rocny, ziadna vazna znamost, byva u rodicov.. ok, neodsudzovala som lebo mozu byt rozne dovody, napr. choroba rodicov, chce pomoct..... inak slusny a dobry chlap. tak som dala sancu ze co sa z toho vykluje. Postupne som zistila presne dovody ze naco bude byvat sam, podnajom drahy, hypo sam nechcel... cize dobrovolne sedel v detskej izbe a rodicia sa starali.. mama upratovala, varila... a on cakal na zensku ktora ho odtial vytiahne k sebe, podotykam ze nasetrene nemal ani cent, co nechapem kde daval vsetky prachy za 25 rokov v zamestani... povedal mi ze on pride byvat ku mne a ked nam to nevyjde tak si zbali tasku a hajde spat do detskej 😂 dovi dopo
Chémia vyprší a potom budeš mať už len mamičkára
V mojich 20tich rokoch som začala chodiť s 36ročným. Vtedy som to neriešila, bolo mi to jedno. Ostala som tehotná,svadba. Už sme rozvedení, on má 45,ja 29. Proste tie názory sa začali rozchádzať. Či na život,výchovu. Celkovo to bolo zlé. Vtedy som neriešila, že žije s mamou a nemá nič našetrené. Bola som neskutočne zaslepená. Nikdy viac. Preto si to premysli, aby si to neľutovala.
@paulinadreamy 👍👍👍 áno takto to väčšinou končí
Tak za nejake stretko asi nic nedas, porozpravate sa, bud to skrachuje na psovi, alebo na mamickarstve. Horsie je to, ze mamickarstvo zistis az ked uz bude vztah na takej urovni, ze ta predstavi rodicom a chapem, ze sa nechces moc namotat, ani jemu slubovat, pokial to nema buducnost...
Ja mám doma chlapa čo žil do39 s rodičmi. A vôbec nemá žiadnu diagnózu a ani nič iné.
Odsťahoval sa od rodičov úplne bez problémov, keď už dôvod mal. A dokonca až 1200 km.
Je uplne v poriadku, ze byva s rodicmi? Naco by chodil z prace do bytu, kde by bol sam? A hlavne, ak ma dobrych rodicov, maju dobre vztahu, rozumeju si a respektuju sa?
A ze nema priatelku?
No a to, ci clovek ma / mal parterku urcuje jeho hodnotu a jeho identitu? Ja si to nemyslim.
Radsej byt sam,nehrnut sa do nezmyselnych vztahov ako skoncit rozvedeny..
Su vselijake pripady a ano, aj take ako tu zeny spominali kde muzom vyhovuje mama hotel.
Ja osobne nevnimam to, ze byva s rodicmi ako nejaky zasadny problem. Rodinny prislusnik byva so svojou rodinou a svokrovcami pod jednou strechou ( dom ) uplne bez problemov. Kamos to iste. Nikto z okolia to neriesi pretoze im ta dynamika ocividne vyhovuje a nikto nikomu nerobi peklo zo zivota.
Je doba aka je. Ak sa chalan sklamal, nie je nejaky extrovertny typ tak dava zmysel aby byval s rodicmi, preco nie? Ma sa teraz dobrovolne odstahovat od rodicov aby niekomu dokazal, ze je samostatna jednotka alebo ze nie je vadny? That makes no fucking sense.
Problem nie je s byvanim s rodicmi, ale full on servis. Maminka vyzehli, vyperie, navari.......v tomto by som problem teda videl.
Ja ked som doma na dovolenke tak ano, mama navari ci urobi kavu, ale ja zas nesedim na gauci. Ked mam fofry okolo domu ako som mal posledny rok tak je jasne, ze nemam cas ist varit. Rozdiel je, ze rodicia teraz byvaju pod mojou strechou heh...
Buduci rok ked zvysia ceny energii, tie velke viacgeneracne domy nasich starych rodicov ako sa kedysi budovali sa budu mozno zaplnat viac nez si niekto mysli pretoze ludia, hlavne mladi nebudu zvladat tahat reziu byvania a preto budu coraz viac zostavat pod strechou rodicov.
Sorry, ale rastuca inflacia, ceny pohonnych hmot, potravin, energii......to dava dost zmysel ostat byvat s rodicmi vo velkom dome nez sa trapit kazdy vo svojom ( vynimkou su ti ktori maju nadstandardne prijmy ).
@vilma7 zije vo Svajciarsku takze Vam bude vediet potvrdit, ze zdielane byvanie je tam velmi popularne a nielen medzi studentmi ale aj medzi dospelymi ( muzi aj zeny ).
Byt v jeho veku, velmi by som neriesil co si moje okolie mysli pretoze domnienky vs realita su castokrat ine a hoci su muzi ktori sa nechaju obskakovat v 40-tke svojimi rodicmi, su medzi nami aj taki ktori chcu aby mali rodicia dostojny dochodok alebo pomahaju rodicom ktori maju zdravotne tazkosti.
Ten vekovy rozdiel je naozaj velky, ale ja osobne by som nesudil clovek ktoreho nepoznam. Dovody preco zije s rodicmi nepoznam, preto nemam dovod mysliet si, ze je tam nieco v neporiadku.
@hopsadobrandejsa nie môj manžel pochádza zo Slovenska, je Slovak. Takže býval na Slovensku s rodičmi.
Ja poznam chlapa co ma podobny vek,tiez zije s mamou, lebo je to proste praktickejsie a naco by zili obaja sami,ked takto aspon prehodia par slov a navzajom sa delia o naklady.on ma dost nasetrene,ale nedava mu zmysel si nieco kupit,aspon bude mat hotovost ak si niekoho najde a mozu riesit spolu byvanie..to ze nemal vztah,to stava sa,ak si ale vyhovujete a nema nejake staromladenecke maniere, tiez to nevidim ako problem.mna by len ten vekovy rozdiel odradzal,predsa za par rokov to mozes vidiet inak..ale vsetko je uhol pohladu a niekomu to nemusi vyjst s rovesnikom a moze pri takomto rozdiele..ak si rozumiete nezavrhovala by som to hned..nemas sa kam ponahlat,daj tomu sancu a uvidis.a to,ze caka na rodicovske peniaze ti ako takto povedal?!
@vilma7 Ja som mal na mysli temu WG vo Schweizi, nie to, ze tvoj muz je zo Slovenska 🙂. Tu sa tak kriticky neprihliada na to ci zijes sam alebo WG ak si v oboch pripadoch samostatny.
Keby tolko muzov na SK zilo v zdielanych bytoch ako vo Schweizi, zrejme by toto forum praskalo vo svikoch temami o muzoch ktori su neschopni si zabezpecit vlastne byvanie.😀
Videla si reklamu na Granko?Tú kde mamička donesie kakavko do postele 40- ročnému chlapovi Tak sa priprav na takýto scenár ☝️☝️☝️

@euka210 možno áno, ak majú spoločné záumy, vážiť si jeden druhého, mať k sebe úctu, úprimnosť,,, všetko sa dá, len treba chcieť. Možno on nespoznal ženu svojich snov doteraz