icon

Vyberáte si za partnera alkoholika alebo neverníka?

30. sep 2024

psychologicky prieskum:

Na svete existujú len dva druhy muzov : alkoholici a nevernici. Mas moznost volby. Ktoreho si vyberies za partnera?

jedna sa o dobrovolnu ucast na diskusii, ak sa ti nepaci otvor si inu. prosim respektuj len tieto dve moznosti, ziadna ina možnosť nie je (nemozes zostat sama, ani nic ine, skratka musis si vybrat). ak sa ti chce kludne napis aj dovod preco takto volis, potesi ma to. vopred dakujem za kazdy komentar k teme.

zuzanita1609
30. sep 2024

@vevebono 😆 tak to si si mala skôr neverníka vybrat,aby si "neverníkovala" spolu s ním 😁

vevebono
30. sep 2024

@zuzanita1609 asi nie. Ja som bola kedysi taká, takže isto isto nie. To by som nechcela viac zažívať 😁 pod nami bývajú alkoholici, a očividne sa majú dobre. Sú veselí, chudí,..Len neviem prečo im vždy deti zoberú keď nastúpia do predškolskej 😂😂

vevebono
30. sep 2024

Ale očividne je to hovadina, existujú aj iné typy. Tyrani, feťáci, mumáci,... autorka píše asi iba zo skúseností

zuzubb007
30. sep 2024

Alkoholika, ten by sa ešte možno dal preucit

zuzanita1609
30. sep 2024

@vevebono ale je isté,že skôr sa upiješ ako utr...áš 🤭🤣 (nemyslím konkrétne, osobne). Takže ja by som potom asi toho nevernika,keby už nebola iná možnosť,keby mi niekto "držal zbraň pri hlave" a rozhodni sa,len tieto dve možnosti,nič iné 🤭😁.

januska2
30. sep 2024

No radšej nevernika ako alkoholika

vevebono
30. sep 2024

@zuzanita1609 krásne si to vysvetlila, už chápem 😂😂😂

zuzanita1609
30. sep 2024

@vevebono no veeď 🤭🤣🤣

ptvw
30. sep 2024

Nevernika

deti95060810
30. sep 2024

alkoholika... každý večer bude mať na nočnom stolíku fľašu alkoholu - aby som sa ho rýchlejšie zbavila... 😉

sisska96
30. sep 2024

Radšej neverníka. Čo oči nevidia to srdce nebolí :D Ale nech má aspoň veľa peňazí. S alkoholikom je život oveľa ťažší

jana_eyre_2
30. sep 2024

Alkoholika 😅 predstavujem si veselého chlapíka, čo po pár pohárikoch padne pod stôl a ja mám pokoj.. viem že to takto býva málokedy, ale tak je tu takáto anketa, žiadne iné info o akého alkoholika ide, tak som si ho dokreslila podľa ľubovôle.. a ešte - alkoholizmus je závislosť, zatiaľ čo byť neverníkom musi byť povaha.. nad závislosťou sa dá zvitazit, nad povahou asi ťažko..

viestta
30. sep 2024

2 in 1 by nebolo? Bud by sa niekde opijal alebo chodil na prietrtky a ja by som mala svaty pokoj

tacika
30. sep 2024

Alkoholika, z opice sa vyspi. Ak sa chlap “cur…”, z toho sa nevyspi. To ta bude tazit stale. Vlastna skusenost.

rozculena
30. sep 2024

@thirstymonk neverník nie je gigolo....pane bože

grof_monte_christo
30. sep 2024

@viestta 👍😅

rozculena
30. sep 2024

@7miriam77 aj alkoholik je klamár

rozculena
30. sep 2024

málo informácií.....alkoholici sú rôzni,aj neverníci.

zanka777
30. sep 2024

Najprv píšeš že psychologický prieskum a teraz že to máš ako zábavu ku káve?tak ako?

autor
30. sep 2024

@zanka777 je to psychologicky prieskum k mojej kave... lepsie? meni to nieco na veci?

autor
30. sep 2024

zeny preboha jasne ze je to blbost! ... pisem ze ucast je dobrovolna a ak s tym ma niekto problem si vybrat, alebo sa ho to nejako osobne dotyka, alebo si to jednoducho nevie predstavit nemusi prispievat 🤦‍♀️ vysledkom nebude aj tak nic co by zmenilo svet alebo vztahy alebo cokolvek ine. 😅

autor
30. sep 2024

@martinaa354an ja by som sa radcej dala os*** od kozy 🤷‍♀️😂😂

greywolf
1. okt 2024

@ivik4 peniaze na prvom mieste, fuj zeny 😀

anketkarka
1. okt 2024

Alkoholik je troska. Neverník sa aspoň o seba stará. Nechápem názor, že pri alkoholikovi by bol pokoj. Prepije aj nemožné a veľakrát je agresívny a sú s tým spojené kadejaké problémy. Neverník je tiež závislosť podľa mňa. Je to iná forma diagnózy. Ale aspoň sa o seba stará, aby na neho milenky mali chuť, tak sa podobá ľudskému tvoru, len má vypnuté cítenie a svedomie a riadi sa zvieracou čašťou mozgu. Keď vám ženy ide o pokoj, tak určite väčší pokoj je pri neverníkovi.Však koľkokrát tie ženy v takých vzťahoch ostávaju, lebo sú aspoň zabezpečené.

hendikep
1. okt 2024

@vanilkovazmrzka aj nevernik moze byt nebezpecny - prenasat napriklad pohlavne choroby :D

ysseba
1. okt 2024

Trebalo by to viac konkretizovať. Presne ako kočka vyššie píše - je to bohatý alebo chudobný neverník? Alkoholik je to taký čo zaspí alebo taký čo by ma mlátil? No bol by to veľmi ťažký výber životného partnera 😀
@anketkarka Ani nevieš kto okolo teba je alkoholik. Nie sú alkoholici len tí, čo ich vidíme došťatých na lavičke s čúčom. Bola by si veľmi prekvapená, že aj muž na ktorého by si to vôbec nepovedala, má rodinu, chodí do práce má veľký problém s alkoholom. Videla som to niekoľkokrát v mojom okolí.

janamoto78
2. okt 2024

Určite alkoholika a hneď by som ho poslala na liečenie

evaachesa
2. okt 2024

Dúfam že z toho nebude diplomovka. 😁

peknyvladko
3. okt 2024

Ja sice na muzov velmi nie som, ale ak by to mohlo byt aj obratene, tak urcite vernu alkoholicku.

dobryden
4. okt 2024

Radsej sama.