icon

Vyberáte si za partnera alkoholika alebo neverníka?

30. sep 2024

psychologicky prieskum:

Na svete existujú len dva druhy muzov : alkoholici a nevernici. Mas moznost volby. Ktoreho si vyberies za partnera?

jedna sa o dobrovolnu ucast na diskusii, ak sa ti nepaci otvor si inu. prosim respektuj len tieto dve moznosti, ziadna ina možnosť nie je (nemozes zostat sama, ani nic ine, skratka musis si vybrat). ak sa ti chce kludne napis aj dovod preco takto volis, potesi ma to. vopred dakujem za kazdy komentar k teme.

Strana
z3
ivik4
30. sep 2024

Z tychto dvoch nevernika.. ale bohateho. Vyciciavala by som ho z penazi ,nech uz z neho aspon nieco mam a bolo by mi u prdele co robi🤡. Takych zien je dnes xy..
Alkohol nenavidim takze to nie

domak2
30. sep 2024

Musela by som mať viac informácií. Veselí alkoholici alebo nasilni? Chudobný nevernik alebo boháč pri ktorom si môžem robiť čo chcem? 😅 Asi nevernik, v druhom prípade.

klip0
30. sep 2024

Neverika.
Ak teda pracujeme s tým že všetko ostatné okrem tohto problému by bolo ok

kikulienkadd
30. sep 2024

Radšej ostať sama...

danica2711
30. sep 2024

blbý akože "psychologický" prieskum, výsledky chceš okrem zahnania nudy použiť na čo?

kleopatra114
30. sep 2024

Sama nemôžem zostat ? 🙂 ak je alkoholik aj ten , čo si dá každý vecer jedno pivo alebo pohár vina - tak toho beriem radšej ako nevernika ( mám svoju hrdosť a bojím sa pohlavných chorôb a infekcii)

katik22
30. sep 2024

Dufam len , že ty nemáš na vyber z týchto dvoch mužov a nevieš si vybrať 😁😁😁 ja by som zvolila asi skôr alkoholika .. samozrejme pokial by bol do srandy v stave opojenia 😀 inak ani jedno.

thirstymonk
30. sep 2024

Alkoholika. Keď je niekto alkoholik, nemusí to nutne znamenať, že je to aj tyran. Ale keď je niekto džigolo, vtedy je to nutne debil.

vanilkovazmrzka
30. sep 2024

Alkoholik je nebezpecny nielen pre seba ale aj pre svoje okolie, takze radsej nevernika

thereisabear
30. sep 2024

Neverníka, ten sa môže mimo nevery správať normálne, alkohol alkoholika odpáli a je nepoužiteľný na život istý čas.

jaond19
30. sep 2024

Neverníka. Aspon by som vedela co je zac. Alkoholik moze mat mnoho tvárí (tie najhorsie by som teda zazit nechcela).

anjelicek26
30. sep 2024

Alkoholik skôr umrie..

soldi
30. sep 2024

zazila som aj aj a urcite radsej nevernika

nesana
30. sep 2024

radšej neverníka

3petka
30. sep 2024

určite neverníka.

dskjhfdlkdjhl
30. sep 2024

A tento prieskum vymyslel kto? Nevernik, ci alkoholik? Lebo ja mam pocit, ze niekto musel byt riadne pod vplyvom, ak toto vymyslel.

anajka266
30. sep 2024

Alkoholika. Ten sa ešte môže liečit a zmeniť

lega35
30. sep 2024

isto radsej nevernika, alkohol neznasam

januska12323
30. sep 2024

Ja si chcem vybrať ženu radšej.

ibrunova
30. sep 2024

Psychologický prieskum, to isto 😂

7miriam77
30. sep 2024

Alkoholika, snazila by som sa, aby sa z toho dostal. Neverník býva aj patologický klamár, takých ľudí neznesiem

zuzanita1609
30. sep 2024

"Prašť ako uhoď"...vybrala by som si budhistický kláštor niekde v pohorí v Tibete 😁 (za pripadu,ak by nebola iná možnosť).

lanka999
30. sep 2024

tak neviem co si tym zistujes ale debilnejsiu otazku som tu davno nevidela, jasne ze ani jedneho mala som tu cest stravit cas zivota s kazdym z menovanych a nikdy viac. Bola som mlada hlupa to strata casu taky sa nezmenia nikdy

autor
30. sep 2024

respektujem a vazim si kazdu jednu normalnu odpoved. neexistuje spravna odpoved zaujima ma len pohlad ludi, do nikoho nebudem rýpať. berte to ako hru typu clovecina alebo na kus reci 😉 a ano mam to ako zabavu ku káve, pretoze som nedavno mala triedenie myslienok(len take sezonne upratovanie, nic zavazne sa mi nedeje 😁) a zaujima ma ako to maju ini.

kristinka92
30. sep 2024

úprimne ani jedného. viem že to nemala byt možnosť, ale obidve tieto možnosti sú u mna nepriechodné. alkoholika by som nestrpela a nevernik by ma zdeptal ze by som mala sebavedomie na nule

jaass
30. sep 2024

Už diskusia je mimo. Prečo by som mala rešpektovať len tieto dve možnosti? 🤦‍♀️ nie, nebudem rešpektovať a ani jedného. To je otazka na zamyslenie sa autorka, ináč si ok? 🤦‍♀️

lucia13022023
30. sep 2024

Nevernika.

anketkarka
30. sep 2024

Žiadneho. Radšej sama. Je to hovadina. Aj keby existovali len takéto skupiny chlapov, vždy máš možnosť byť sama.

martinaa354an
30. sep 2024

To je pekná kravina. Chces sa dať os.. ať od koňa alebo kozy? Asi tak. Nemyslím, že existujú v živote iba 2 typy mužov. To akoby som povedal, že existuje iba jeden druh žien 😉

vevebono
30. sep 2024

Alkoholik, budem chlastat s ním 😂😂

Strana
z3