Vydala som sa a teraz to ľutujem

20. aug 2022

Áno, som asi blbá, celkom určite. Mám manžela 2 roky, poznáme sa od mojich 15, takže sme spolu 10 rokov. Je to môj prvý a chcem, aby bol tiež posledný. Ide o to, že posledný rok mám potrebu páčiť sa iným mužom, obzerám si ich, ale nič viac. Zdá sa mi, že som "stratila" mladosť iba pre jedného a všetci ostatní sú nadobro preč, nič som si neužila, nikdy som nepoznala iného muža. Nejde mi o sex, nikdy mi nešlo. Ale ako zahnať také hlúpe pokušenia a myšlienky, to sama neviem, nejde to. S manželom chcem ostať a zostarnúť s nim a mať deti, no všimol si to aj manžel, že veľa pohľadov venujem iným a neviem, ako si uvedomiť, že som vydatá a začať sa tak aj správať :(

stellarstar
20. aug 2022

Daj si facku a bud rada a váž si to čo máš a nepokaz to

emm_i
20. aug 2022

Len aby si sa jeden deň nezobudila, že si odrazu sama...

katarinka89
20. aug 2022

Uvedomila si si ze sa deje niečo, čo sa diať v tebe nemá......už si ti len upratať v hlave. A každá sa chceme páčiť nielen svojmu mužovi ' - to je ôk.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mandzula
20. aug 2022

A presne z tohto dovodu som rada, ze som sa vyblaznila (aj sexualne) pred manzelstvom. Teraz viem, ze mam po vsetkych strankach vsetko, co potrebujem a nespekulujem, ake by to bolo s niekym inym.

eeffka
20. aug 2022

Nuz mas 25.. mala by si spoznavat ludi,aj muzov a zbierat zazitky ... co na to povedat, ano unahlila si sa.

jane89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kluska
20. aug 2022

no asi ta nepotesim, ale take myslienky budes mat vzdy. Nikdy neodidu uplne, budu s tebou stale pokial budes so svojim muzom. To je dan za to, ze si skusila len jedneho chlapa. Ja to mam rovnako, 14 rokov som s mojim, pred nim iny nebol co sa tyka sexu a tiez spolocneho byvania. Myslienky a pokusenia su stale, otazka je ako sa k tomu postavis. Myslim, ze je to normalne, lebo u suseda je vzdy trava zelensia.

deti95060810
20. aug 2022

@jane89 zatĺkať, zatĺkať , zatĺkať neradil Radim Uzel.... Kdeže . To bol dr. Plzák.... 😉

deti95060810
20. aug 2022

25? však to je ten správny vek... mladá by si bola keby si bola do 20...

elis248
20. aug 2022

Keď prídu deti na blbosti nebudeš mať čas a ani pomyslenie... ale nie, teraz vážne. Možno by pomohlo vždy pri takýchto myšlienkach pozrieť na obrúčku ak ju nosíš.

moonlight1210
20. aug 2022

@deti95060810 nebol to ani plzak, ale zmieril sa s tym, ze mu to prischlo. 🙂

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marianarem
20. aug 2022

Nic si si neuzila? Myslis rozchody, rozne namotavky a sklamania a tuzbu konecne stretnut toho jedneho, s kym zostarnes? Neviem, ci si o nieco prisla.
No kazdppadne zapatrala by som po tom, ci ti vo vasom vztahu nieco nechyba. Ak nie, tak proste akceptuj, ze to takto mas, nebojuj s rym, lebo o to viac sa ti to bude vtierat do hlavy. Len sa tym neriad, nikoho nenamotavaj a nezacni si s niekym pisat ani nic podobne.

andrejka1974
20. aug 2022

Neboj sa budeš mať deti a už na to nepomyslis ,ja som sa vydávala v 18 lebo sme sa milovali a chceli sme spolu bývať čo nám naši rodičia nedovoľovali stará škola a som šťastná doteraz poznali sme sa keď som mala 16 a sme spolu už skoro 30 rokov a neľutujem a nikdy som neľutoval že som sa vydala tak skoro

dobromila
20. aug 2022

Je to blbosť, diktát dneška, že si treba najprv užívať s čo najväčším počtom a skúšať niečo. Asi nie si veľmi pracovne či inak aktívne vyťažená, keď máš čas zaoberať sa takýmito "nemorálnymi" myšlienkami.
Zobuď sa, ak svojho muža miluješ, tak sa sústreď naňho, zaoberaj sa myšlienkami, ako ho potešiť, čo spolu podniknúť, čomu sa venovať. Ak máš veľa voľného času, investuj ho do seba, do vás dvoch, nemrhaj energiu zbytočne pomimo.

euka210
20. aug 2022

Je to o hlave, ...aj moj manzel bol prvy a to som mala 25r, vobec nelutujem ze iny predtym nebol, nemam preco, ja som s mojim spokojna.
Tebe nieco chyba?

karolinakr
21. aug 2022

teoreticky ti poviem.ak je tvoj muž "alfa samec" nejaký princ,akého si si vysnívala výzorom, povahou,správaním,sex je úžasný. nemáš za čím banovat...ak tam je veľa nedostatkov,potom sa ľahko kuka po druhých .a tam by si tiež veľa sklamaní zažila Nie každý muž sa chce ženiť,veľa by ťa chcelo využiť len na sex a bye-bye..takže možno máš nadnesene predstavy o tom,ako to chodi

karolinakr
21. aug 2022

Kvalitný muž nerastie za každým rohom ..už len na tomto fóre vidíš,aké majú muži názory ..

zmrzlinka2021
21. aug 2022

Tvoje pocity vyplyvaju z tvojho nizkeho sebavedoia, z toho, ze ti chyba sebahodnota, identita a hladas ju v obdive inych ludi.
Treba pracovat na sebe, idealne s nejakym koučom, ako ziskat tu sebahodnotu.

A tiez si opatovne precitat, co si slubovala muzovi

danica2711
21. aug 2022

čo si budeme vykladať, to je jedno z negatív modelu "prvý a posledný"...

thoughtfulweirdo
21. aug 2022

A čo ti chýba? Rozchody, zlomené srdce či lámať srdcia inym, rôzni nevhodni frajeri- nevyzreti, agresívni alebo žiarlivi, sex v bare na záchode a party do rána? Ak posledné dve, to môžeš absolvovať aj s manželom ;) ak to predtým, nemáš za čím smútiť.
Ja by som na tvojom mieste premýšľala, prečo sa chceš páčiť iným. Mne to znie ako nedostatok sebavedomia, takého vnútorného svojho, tak potrebuješ hľadať uznanie a obdiv u iných mužov, aby si stúpla vo svojich vlastných očiach. Ak by ti išlo o sex s inými, bola by to iná situácia, ale ak sa chceš len cítiť žiadaná, podľa mňa si to vieš vyriešiť aj iným spôsobom, len prísť na to prečo 🙂

kikusha2212
21. aug 2022

A teraz si predstav, ze toto sa deje aj v hlave tvojho manzela. Mala by si vynalozit vsetko usilie, aby si bola prenho bohyna a aby ti ostatni videli aku ma uzasnu manzelku.

daniela1911
21. aug 2022

Nikdy nerob to, čo nechceš, aby tebe robili iní.

jaskolka
21. aug 2022

Chyba ti co? Ze si do omdletia niekde neskakala na diskotéke, alebo nevystriedala 10 chalanov, neplakala po nociach do vankúša, že si nezažila hádky, stresy vo vzťahoch?
Alebo o čo presne ide?
Ok, môžeš plakať teraz ľutovať sa, obzerať po druhych a zistíš, že prídeš o manžela a môžeš si síce užívať, ale reálne si myslíš, že by ťa aj dlho bavilo?
Alebo sa spamätať, povedať si, že máš človeka, aký ta miluje a s akým chces žiť a tým pádom si ostatni pre teba tabu
A začať sa tak správať. Nijakú zázračnú tabletu na to nevymysleli sama sa musíš postarať, aby si si tie nezmysly vyhodila z hlavy. Ak to skutočne chceš...

autor
21. aug 2022

Chyba mi taky obdiv od muza, vacsia starostlivost, dobijanie. Nikdy som to nezazila, vzdy sme sa na vsetkom dohodli, aj na zasnubach, aj na svadbe. On je skor zenou ako muzom. Nemam unho taky pocit, ze by ma vedel ochranit alebo ze sa s nim nemusim bat.

elis248
21. aug 2022

Tak to si si mala ujasniť vo svojej hlave ešte pred svadbou. Alebo si čakala, že sa to svadbou zmení?

nurielka
21. aug 2022

Dávaj si pozor, lebo keď si všimol manžel to, že sa obzeras po iných, to ho môže nakopnúť urobiť krok vedľa, ak má muž pochybnosti, stačí málo.. vieš? Len aby ti neostali oči pre plač.
Máš fajn chlapa, pracuj na vzťahu.
Váš si čo máš.
Svoje ego si môžeš nafukovať aj iným štýlom, ako skákať zo vzťahu do vzťahu. Čo by za to mnohé dali..
Za mňa ti chýba pocit vzrušenia. Tak sa od toho odraz. Vymýšľaj si akčné hobby.

ahhola
21. aug 2022

No tiež poznám nevyburenu 30tnicu, co sa vydala20. r. Ale s muzom o7. starsim. Jeden týždeň ešte boli spolu v kostole a ďalšiu už bola u kolegu a rozviedli sa. To boli fofry😂💔🙆‍♀️