icon

Vydala som sa za narcistu

9. okt 2025

Vydala som sa za zubného narcist, aj vám sa to stalo? Ako ste vyviazli z toho?
Urobila som neuvazeny krok ktorý má bude stáť asi veľa. Zaľúbila som sa kvôli lovevombingu do zubného narcist. Uplne ma opantal charizmou a ze je romantický. Houby. Ja som nemala skúsenosti s chlapmi. Len fakt jeden vzťah som predtým ma. Počas vzťahu už však začal byť divný. Nechápala som jeho spôsobu ne komunikácie.
Ziarlivost e scény bez príčiny, klamstvá pretvárka. Na chytala som ho velakrat že klame uplne banálne veci. Nasla som mu XY účtov na zoznamkach fejk účty ako balil baby. Zosypala som sa a zrútil sa mi svet. Keď som na to prisla bol agresivny a Hystericky rozbil telefón a mňa chytil pod krk.
Ja som mu dala facku. On mi ju vrátil trojnásobne. Neskôr ma počas hadok ťahal za vlasy, zhodil z postele zapal na mna nadavky, kopal do skrine, A takto to pokračovalo. Chcela som sa rozísť. Odišla som na par mesiacov k mame. Vypisoval vyvolával. Tieto scény sa opakovali. Vrátila som sa ale späť. Nemala som nikoho bola som sama bolo to cez covid. Žiaľ cez covid som si zavrela živnosť zrušila. Takže bez peňazí som bola. Milovala som ho stále. Bola som. Na ňom emocionálne závislá.
Neskôr sa kajal a sypal popol na hlavu. Ze sa zmenil a miluje ma najviac na svete. Sekal dobrotu asi pol roka. Vraj chápe svojim chybam.

enmery
9. okt 2025
@anonym_autor

@negymama ano ja som bábovka slabá preto si dovolil vždy ustrachana neschopná postaviť sa za seba za svoj názor a pod. Presne vybral si koho chcel tichu myšku kde ma dáš tam som a toto presne chcel..

@anonym_autor Každý jeden deň bez neho bude lepší. Preto sme sa Ťa pýtali, kde si, kvôli organizáciám. Okrem iného tam robia ľudia, ktorí majú reálne skusenosti s tyranmi, psychologická pomoc, praktické rady. Ale tak keď nechceš, tak nechceš. Hádam Ťa raz nezabije, lebo toto sa bude rokmi zhoršovať a pekných chvíľ bude stále menej. Toto je fakt definitívne odpadový kus mužov, ktorých by mali izolovať, vyviesť na opustený ostrov a tam sa môžu biť navzájom. Sú to nuly, nič viac,nič menej.

martinka13
9. okt 2025

Si snáď svojprávna. Máš 2 možnosti. Buď odíď, alebo sa nechaj manipulovať. Je to jednoduché. Voľba je na Tebe.

kiki68
9. okt 2025
@anonym_autor

@kiki68 ty si tiež bola vydatá za narcistu a robil ti toto co mne?

@anonym_autor nebola som vydata nastastie, ale inak ako cez kopirku, 7 rokov. Ver mi, odid. Daj si pomoct cez organizaciu s rozvodom, oni takych stretavaju, maju prax. Moj ma nechal po 7 rokoch ked som sa mu postavila a nasla si pracu. Vraj uz ho nepotrebujem, nech idem. Uz mal druhu. Ta ho nechala po prvom vaznom prejave. Moj ex uz nezije. Pred casom zomrel. My sme sa mali brat, potom nemali. Potom ked ho ta druha odkopla chcel naspat. Uz to nastastie neslo a ani som nechcela. Mne pred rozchodom povedal, ze taka ako ja nebude robit ani v bille, lebo to nezvladnem. Mam inak VS, robim co ma bavi. Uz je to 11 rokov is rozchodu. Som za to rada, lebo inak by som asi skoncila velmi zle. Ja uz som zacinala mat PTSD z toho, dlho to malo nasledky. Teraz mam normalneho muza, co na mna nikdy ani nezhukol a nema taketo nieco proste v sebe. Ani ked je opity nema take sklony. Prve co som spravila, opila ho s kamosmi a videla ako sa sprava. Nastatsie tam neboli ani naznaky nikdy. Takze ber nohy na plecia chod prec.

negymama
9. okt 2025
@martinka13

Si snáď svojprávna. Máš 2 možnosti. Buď odíď, alebo sa nechaj manipulovať. Je to jednoduché. Voľba je na Tebe.

@martinka13 uz zacinam mat pocit, ze autorka sa zaradi do dheho radu podobnych prispevov, skoro ako cez kopirak.

lovebombing, za tym, hojdacka nasilia a "onjestrasnezlaty", neustala zaluba a pasia o NOM stale rozpravat a rozoberat ho.
a ked uz okolie ci prispievatelky na fore, zacnu velmi tlacit a davat rady na odchod.
tak
1/ vsetko sa neda , nemam otca, mamu brata, kamaratky, nikoho nemam, nic sama nezvladnem, nemam kde byvat, pracu atd atd.
2/ obhajoba nasilnika...on nie je az taky zly, vlastne je celkom dobry medzi tym co mi rozbija ksicht, vie byt strasne galantny a viete, ten uzasny sex...bla bla bla.

3. faza cislo tri
- autorka sa odlmci, este predtym pouraza vsetkych prispievajucich ak jej nerozumeju.

chcela by som sa mylit.

bielasovicka
9. okt 2025
@negymama

@martinka13 uz zacinam mat pocit, ze autorka sa zaradi do dheho radu podobnych prispevov, skoro ako cez kopirak.

lovebombing, za tym, hojdacka nasilia a "onjestrasnezlaty", neustala zaluba a pasia o NOM stale rozpravat a rozoberat ho.
a ked uz okolie ci prispievatelky na fore, zacnu velmi tlacit a davat rady na odchod.
tak
1/ vsetko sa neda , nemam otca, mamu brata, kamaratky, nikoho nemam, nic sama nezvladnem, nemam kde byvat, pracu atd atd.
2/ obhajoba nasilnika...on nie je az taky zly, vlastne je celkom dobry medzi tym co mi rozbija ksicht, vie byt strasne galantny a viete, ten uzasny sex...bla bla bla.

3. faza cislo tri
- autorka sa odlmci, este predtym pouraza vsetkych prispievajucich ak jej nerozumeju.

chcela by som sa mylit.

@negymama je to presne ako hovoríš 👍

svetlonos
9. okt 2025
@negymama

tak

3. faza cislo tri

chcela by som sa mylit.

@negymama
no skoda, ak je uz 10 rokov zmagorena a este je to aj mimo eu, tak nazdar!
Tam netreba duskutovat ake nadrat sa a odist bez. Pas karzi od uctu, hotovost a palit na letisko.
A az potom riesit emocie a "tak ho belmi milujem" z bezpecia vlastnej krajiny.
Ved kde by ju v Ba hladal, ked ho blokne, zrusi email aj cislo?

negymama
9. okt 2025
@svetlonos

@negymama
Tam netreba duskutovat ake nadrat sa a odist bez. Pas karzi od uctu, hotovost a palit na letisko.

@svetlonos ano, toto presne som jej radila.
nerozmyslat, nerozoberat. krok za krokom prakticke ciny. Hlavne konat.
Zena ked sa rozhodne, vie byt velmi racionalna a efektivne kona.

kiki68
9. okt 2025

Jej kamosi cakaju a cakaju, len uz ju tak zmotal, ze nechcu a nevedia ako zasiahnut. Mne sa ti tiez dialo v zahranici, ja som sa tiez bala, ze kde co vobec. Potom som veci vzala inak a uz to bolo. Autorka bude potrebovat rok, aby to prijala, co zazila a preco.

kiki68
9. okt 2025
@svetlonos

@negymama

@svetlonos prinajhorsom na ambasadu a hotovo

svetlonos
9. okt 2025
@kiki68

@svetlonos prinajhorsom na ambasadu a hotovo

@kiki68
hej aj to je riesenie. Ja som sa pred nefavno bavila s jednou 15 rocnou Rakusankou. Brat konvertoval na moslimsku vieru, jej priatel je tiez moslim. A ona veri, ze ono si anjeli a NIKDY by zenu neudreli. No naivna je hrizne esze aj veri, ze zena si tam moze usza otvorit. Teda aj inoverec moze byt nasilny o to pokoj. Ale ta jej dovera a naivita je brutalna! Ak je autorka podobne na tom tak haleluja.
Tiez som mala jeden vztah, kde sa dialibza mna neakceptovstelne veci a odisla som az snad na 4 krat ake to uz razne. Jeden den prisiel este ku mne na navstevu, po jeho odchode som odisla do uplne inej prace a to ani facka nepadla. Trvalo to 3 roky a po 10tich by som uz bola asi uplna troska. On nebol narcis, mal inu poruchu. Bol inak uzadny clovek, to realne hej. No ta porucha pkus boby mix liekov bol u0lny bordel.
Autorka preto musi prepnut docmodu sebazachovy a odist. No dufam, ze to zvladne.

autor
9. okt 2025
@negymama

@anonym_autor no tak bud myska, co v noci potajomky prehryzie motuz a utecie. Padne mu sanka.

@negymama h ej jasne chyTi ma a rovno skončím na are že? Aké lahke

autor
9. okt 2025
@svetlonos

@kiki68
hej aj to je riesenie. Ja som sa pred nefavno bavila s jednou 15 rocnou Rakusankou. Brat konvertoval na moslimsku vieru, jej priatel je tiez moslim. A ona veri, ze ono si anjeli a NIKDY by zenu neudreli. No naivna je hrizne esze aj veri, ze zena si tam moze usza otvorit. Teda aj inoverec moze byt nasilny o to pokoj. Ale ta jej dovera a naivita je brutalna! Ak je autorka podobne na tom tak haleluja.
Tiez som mala jeden vztah, kde sa dialibza mna neakceptovstelne veci a odisla som az snad na 4 krat ake to uz razne. Jeden den prisiel este ku mne na navstevu, po jeho odchode som odisla do uplne inej prace a to ani facka nepadla. Trvalo to 3 roky a po 10tich by som uz bola asi uplna troska. On nebol narcis, mal inu poruchu. Bol inak uzadny clovek, to realne hej. No ta porucha pkus boby mix liekov bol u0lny bordel.
Autorka preto musi prepnut docmodu sebazachovy a odist. No dufam, ze to zvladne.

@svetlonos nechapem tomu co si napísala. Je tam taky myšlienkový chaos a preklepy že neviem fakt

autor
9. okt 2025
@kiki68

Jej kamosi cakaju a cakaju, len uz ju tak zmotal, ze nechcu a nevedia ako zasiahnut. Mne sa ti tiez dialo v zahranici, ja som sa tiez bala, ze kde co vobec. Potom som veci vzala inak a uz to bolo. Autorka bude potrebovat rok, aby to prijala, co zazila a preco.

@kiki68 ty si tiež bola v zahranici a on bol. Co slovak ci a dovolkval si na teba aj fyzicky ci?

autor
9. okt 2025
@negymama

tak

3. faza cislo tri

chcela by som sa mylit.

@negymama nie. Neodmlcala som sa a neurazam neobhajujem. Ale vie byť fakt aj mily. Len postupne ako čítam literatúru. Zdá sa mi ze to je len pretvárka ako si ma udržať na haciku

autor
9. okt 2025
@enmery

@anonym_autor Každý jeden deň bez neho bude lepší. Preto sme sa Ťa pýtali, kde si, kvôli organizáciám. Okrem iného tam robia ľudia, ktorí majú reálne skusenosti s tyranmi, psychologická pomoc, praktické rady. Ale tak keď nechceš, tak nechceš. Hádam Ťa raz nezabije, lebo toto sa bude rokmi zhoršovať a pekných chvíľ bude stále menej. Toto je fakt definitívne odpadový kus mužov, ktorých by mali izolovať, vyviesť na opustený ostrov a tam sa môžu biť navzájom. Sú to nuly, nič viac,nič menej.

@enmery ano sú nuly. A máš pravdu s tým ostrovom. Dovolovat si na krehkú zenu a necitit sa ani nahovno potom ako pes je strasne ubohe

enmery
9. okt 2025
@anonym_autor

@negymama h ej jasne chyTi ma a rovno skončím na are že? Aké lahke

@anonym_autor Prečo by si skončila na áre, veď je to milujúci super chlap, ktorý Ti kúpi 30 deka šunky a kuracie stehno. Treba s nim ostať a určite nekontaktovať žiadnu organizáciu v tej Afrike, kde si. Oni by Ti este nááahodou psychicky a funkčne pomohli. Strašná predstava.

anonym_f61d11
Autor odpoveď zmazal
autor
9. okt 2025
@enmery

@anonym_autor Prečo by si skončila na áre, veď je to milujúci super chlap, ktorý Ti kúpi 30 deka šunky a kuracie stehno. Treba s nim ostať a určite nekontaktovať žiadnu organizáciu v tej Afrike, kde si. Oni by Ti este nááahodou psychicky a funkčne pomohli. Strašná predstava.

@enmery povedal mi ze ma sialene miluje napr dnes že si ani neviem predstaviť ako iba niekedy sa nevládne a ide pri mne do vyverky uplne a stráca nervy... Ze ho vytáčam krasne... Nic take nerobím ale

autor
9. okt 2025
@anonym_f61d11
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_f61d11 môj by sa neposral. Videla som ho už pobiť sa aj s iným chlapom. A bolo to vyrovnané. Môj muž by sa nezlakol zas ale skôr basy by sa bal ale pri tomto sa basa nedáva aj tak. Viem...
No vieš mala si šťastie na muza.... Moj oco tirz nikdy nezsldvihol ruku na mamu hoci mama je dobra mrcha.

slovakboy
9. okt 2025

@anonym_autor narcista je manipulátor. Veľmi zriedka sa dá liečiť ale sú také prípady. Manipulátora nezaujímajú tvoje pocity a neciti pocity viny. Jeho zaujíma len tvoja reakcia. On z nej žije a dýcha. Láskavosťou ťa len manipuluje aby mohol neskôr týrať. Je to diabolský trik. Uteč, uteč, uteč a neobzeraj sa. A hlavne odstrihli komunikáciu aby ťa znovu nepritiahol. To by už bolo horšie. Extremni narcisti dokážu extrémne veci. Známy je prípad jedného Švajčiara, ktorý nezvládol medicínu ,ale nedokázal to doma povedať, tak zmanipuloval všetkých tak, že presvedčil aj rodinu ale aj nemocnicu, že ma diplom a riadne robil lekára dlhé roky. Lenže sa na to prišlo a on nezniesol aby to vedela o ňom rodina, tak vzal brokovnicu a zastrelil celu svoju rodinu vrátane dieťaťa aj svojich rodičov. Radšej ich zabil, ako keby sa mali dozvedieť, že je podvodník. Uzavreli to ako extrémna narcistickä porucha. Vždy si na to spomeniem, keď vidím narcistu v okolí alebo manipulátora. Hitler bol narcista ako vyšitý. Stalin zase sadista. A národy čo sa nimi nechali viesť teľatá. Nebuď ovca. Uvidíš aká budeš šťastná keď sa odstrihneš.

slovakboy
10. okt 2025
@anonym_autor

@enmery povedal mi ze ma sialene miluje napr dnes že si ani neviem predstaviť ako iba niekedy sa nevládne a ide pri mne do vyverky uplne a stráca nervy... Ze ho vytáčam krasne... Nic take nerobím ale

@anonym_autor že ho vytáčaš krásne? Typické. Obviňuje teba za svoje pocity. On potrebuje vidieť tvoje utrpenie. Alebo že si úplne oddaná. Ak si už oddaná nestačí to. Ale čo ti budem hovoriť. Je o tom kopec osvety. Musíš sa rozhodnúť a konať pre svoju záchranu. Inak ťa vyžmýka až na smrť. Dáš mu svoj život a slobodu? Stojí ti taký zmrd za to? Pozor, ak ťa opantá ty budeš schopná a ochotná mu svoj život dať. Všetci niekomu dávame svoj život. Ale on je diabol a vycicia ťa. Normálne je dať život z lásky jeden druhému a lásku roznecovať na seba aj na deti a svet. On však nevie čo to je. Čo chceš v živote prežiť? Lásku, alebo závislosť na tyranovi?

enmery
10. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Ježiš tieto drísty. Ako cez kopírak. Muž môže ženu dokopať na zemi a jej stačí, že jej povie dristy o tom, ako ju šialene miluje🤢

zuzanita1609
10. okt 2025

Nerozumiem typom týchto žien. On ju dobije a ona dokonca povie,že som ho vyprovokovala,ale "ľúbi ma veľmi" 🙄. O to horšie,keď sú tam aj deti. No budiš,niekomu sa proste nedajú "otvoriť oči" a pomôcť...

simona20201309
10. okt 2025
@anonym_autor

@enmery ano sú nuly. A máš pravdu s tým ostrovom. Dovolovat si na krehkú zenu a necitit sa ani nahovno potom ako pes je strasne ubohe

@anonym_autor ty tu píšeš pravidelne. Vždy pod vplyvom. To nie su preklepy ale chlast

anonym_c583c4
10. okt 2025
@simona20201309

@anonym_autor ty tu píšeš pravidelne. Vždy pod vplyvom. To nie su preklepy ale chlast

@simona20201309 veď to nie je ona, čo písala, že sa má vydávať,ale cíti,že sa nechce vydať, že s ním nechce byť do konca života?

svetlonos
Autor odpoveď zmazal
anonym_cc5246
10. okt 2025

Ked si uz raz dokazala odist k mame, zvladnes to znovu a definitivne. Zbal si najnutnejsie veci a odid ked bude ten tvoj kvietok v praci. Nerozmyslaj emocionalne ani vaginou, ale rozumom!

anonym_9e27f0
10. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_9e27f0 to sa ti vraví ľahké odísť. Keď si nebola tyrana nevieš nič o tom

@anonym_autor Manipulovana som bola, tyrana skor psychicky a finančne.Boli sme spolu 9 rokov...nastal zlom a vyniesla som ho v zuboch...stali za mnou vsetci.

anonym_679822
10. okt 2025

Takéto správanie sa určite prejavilo hneď a nie po rokoch. Chýba ti sebaucta. Kašľať na dobrý sex keď je to psychopat .. sa pobal, odid a nevracaj sa.

janetinka27
10. okt 2025

@anonym_autor ahoj, mnohe zeny mali aj maju problem odist od muza, aj ked nie su stastne, dokonca im ublizuje. Nemusi to byt len narcis, ale aj lenivec, tupec, zavisly, lakomec, sebec, maamickar a tiez clovek s inymi hodnotami, cielmi,
Tvoj muz sa len tak nezmeni, aj ked moze sa, ale zaruku nemas a bola by to tazka cesta (z krestanskeho pohladu moze pomoct modlitba a post, videla som taky pripad na vlastne oci)
Ale ak neveris, potom by som iste odisla.dnes by som si spisala zoznam veci, ktore si iste vezmem, postup dalsich krokov, konzultovala by som to s pravnikom a odisla.