Vypisoval iným ženám, hádame sa
Ahojte
Chcela by som počuť vás názor na môj/náš vzťah.
Začalo to všelijak ale dávala som tomu šancu a casom som zistila že som šťastná. Neskôr som zistila že vypisuje iným ženám a dáva im návrhy alebo majú dosť erotické debaty a nie len debaty. Ospravedlňoval sa no naďalej to robil. Teraz neviem či to robí pretože si dosť stráži telefón. Snažila som sa mu odpustiť ale neviem sa cez to preniesť. Dosť mi klame aj na banálnych veciach a mam pocit ze jeho slova nestoja za nič. Aby som bola uprimna aj mne napísal bývali a dával mi návrhy ale ja som ho odbila ale nepriznala sa že mam priateľa.( pretože môj priateľ má vtedy bral za kamarátku aj ked sme už spolu chodili, za to som sa mu ospravedlnila ze to bola moja chyba a ze to už nikdy neurobím.)
Teraz neviem na čom som. Stále ked sa hádame všetko je len moja chyba a ja už psychicky nevladzem. Sme zasnúbený ale o svadbe nechce ani počuť stale sa len vyhovára alebo meni tému.
Neviem čo si mam o tom myslieť. Poraďte mi.
Pises, ze ho lubis. Lenze on teba nie a popri tomu vasom pseudo vztahu ma paralerne vztahy, aj v online priesotre. Tiez ta nechce za svoju zenu. Pro forma sa s tebou zasnubil ale teba ako zenu nechce. Si tu na sex, upratovanie, a ked "sa nudi".
Prečo sa nemás rada?
@zmrzlinka2021 pretože na začiatku to bolo one a ja som chcela aby to bolo take ako pred tým len čím ďalej je horšie a horšie
@nana357
Ale to bol zaciatok. Teraz po rokoch chodenia sama vidis, ze si ta nevazi a nepisem ti to tu iba ja. Viacero zien ti radi cim skor poslat ho do kelu.
Co cakas od zivota?
Pravdepodobne on si ta nevezme, nebude sa k tebe viazat. Spravi ti casom deti a potom bude "rošambo". Bude sa zhanat po frajerkach a ty v konecnom dosledku skoncis v nejakom utulku a cely zvysok zivota budes len zivorit a plakat do vankusa.
Prosim ta, nebud sprosta!
@nana357 nie je nič horšie ako zostavat s niekým, lebo chceš vzťah a bojíš sa, že nič lepšie nenájdeš. Ako si ťa môže vážiť niekto iný keď ty si nevazis samú seba. Tvoja aktuálna situácia naberá super smer na celkom fajne dodr... život. Spamätaj sa a ukončí to ,never žiadnym jeho sľubom, lebo taký zázrak sa nestane, že on sa zmení
@nana357 bolo ti trápne rozísť sa s ním len kvôli tomu, že ste boli chvíľku po zásnubách? A ty čo máš čerstvých 15násť? Otvor oči, začni používať rozum i keď ti srdce vraví niečo iné.
Niečo mu chýba alebo nie je stebou spokojný/nemiluje ťa. Požiadal ťa o ruku ale o svadbe nechce počut. Len si ťa poistil aby si ho nenechala ak býva u teba.
Chlap, kt. miluje, ma doma všetko, je happy tak nepíše druhým a neklame ťa.
Vo vzťahu nemajú byť žiadne tajomstvá. Vy si máte s prepáčením aj prdy čuchat, to je pravý vzťah, má ti vytlačiť pupák aj na zadku. Prosto máte spolu všetko zdielať a nie klamať si do očí.
Je mi ľúto, že si potratila to ma mrzí ale z jednej časti môžeš byť aj trošku rada. Pretože, predstav si, že mate už malinké a zrazu zistíš to čo si zistila. Bola by si rada? Nemyslím. Dokonca by ťa to zasiahlo o xy krát silnejšie ako teraz.
A že sa ti pri ňom podlamujú kolená? Je to tak aj naopak? Podla toho čo si písala asi ani nie.
Takýto chlap ako si ho opísala už iný nebude. Poznam veľa takých, spravili to raz a robia to i teraz i keď už majú po 35tke.
Takže ak chceš byť po zvyšok života šťastná tak s ním nestrácaj svoj drahocenný čas. Veď predsa určite na teba vonku čaká ten pravý, s kt. to už bude iné žúžo ako toto čo nazývas plnohodnotným vzťahom. 🙂
@nana357 jeho nezmeníš, to by musel chcieť sam a to zrejme nechce, takto mu to vyhovuje(najmä, keď stačilo nejako zatlačiť, zapôsobiť a opat sa mohol vrátiť, tým možno nadobudol ešte väčšiu istotu, správa sa ešte horšie a k tebe ma zial menší rešpekt). Zmeň seba. Skús sa zamyslieť, v ktorom momente sa stane to, že svoje rozhodnutie o rozchode zmeníš a prečo. Zrejme vie veľmi dobre ako na teba a predpokladám, že môže pridať ešte viac na obrátkach, keď len tak ľahko nepochodí. Jemu to všetko za to stoji, zial skôr z egoistických a sebeckych dôvodov, nie kvôli tebe či vám dvom. To, že to nie je ten pravý, to ty zrejme dobre vieš, preto si sa s nim už pár krát rozišla.. už len byt silná,vydržať to a nepovoliť. Za tvoj jediný život, za tvoj spokojný a šťastný život to stoji.
@nana357 ty píšeš ze hanba rozhadzat sa čerstvo zasnúbená a tak si si nechala kydat na hlavu.
Je tu čerstvá téma, kde vydatá, mesiac po svadbe!! Požiadala o rozvod.. Lebo muž je blbec.
Tak tvoja situácia je kráľovská, bývanie je tvoje.. Deti nemáte, majetok nedelite.. Už mal byť dávno preč.. Vylieva si srdiečko na ppliecku jednej z tých co im hrkuta cez písmenká.
Ty sa bojíš?
Alebo sa uskromnis s debilom a venuješ mu pár rokov života..
@nana357 otvor si preboha oči,prosím 🙏 .To budeš s ním dovtedy,kým ta nepodvedie a prídeš mu na to? Nedokázala si ho zmenit,lebo to nechce. Ved mu to vyhovuje. So ženami rieši len sex,nič iné. Ale videl,že ty si sa zalubila,tak to využíva. Má ženu na sex,ani nemusí vypisovat a cestovat,má byt,má upratovačku,má kuchárku ale ty si jediná na svete,ktorá to nevidí. Ja ti to nepíšem v zlom,ale toto si musíš uvedomit. On zneužíva tvoje city na svoje pohodlie. Možno ta už i podvádza,velmi dobre ta vie zmanipulovat zakaždým a ty mu všetko toleruješ. Prečo,prosím? Si normálna žena❤čo si toto nezasluži,lenže ty si od neho všetko necháš. A čo tam po zásnubách ? To ti bude lepšie,ked sa ti za chrbtom budu smiat alebo ta lutovat,že ho toleruješ vedla seba a on si užíva s dalšími ženami? To naozaj potrebuješ takéhoto chlapa? Ja si myslím,že určite nie. Vybrala si si toho najhoršieho. Toto ti píšem ako muž,ale to čo píšeš,sa nedá ani čítat,čo všetko si mu schopná prepáčit. City bokom a začni premýšlat.
@nana357 píšeš, že si vo veku, keď chceš vzťah, ktiry niekam smeruje.
Už len preto to nemá význam. Tento vzťah nesmeruje nikde, maximálne tak k tomu, ze budeš "sama vo vzťahu" budeš sa trápiť, plakať, tolerovat mu nevery, ktoré už ani nebude tajiť, alebo jedného dňa príde on, zbali veci a koniec. Bola tu podobná téma kde ona roky tolerovala všetko, len aby nebola sama a nakoniec on jej urobil najlepšiu službu a odišiel on. A žena je už úplne zničená, rokmi zdeptana, sebavedomie pod nulou, nevie sa z toho spamätať a uvedomiť si, že je to jediné dobro, ktoré jej prekazal
Tak podobne to bude zrejme aj u vás. Toto chceš
Alebo pozbieras posledné zvyšky seba samej a pošleš ho do pr***ele, kým ešte vieš kto si
@nana357 nikdy nepochopim ako zena,ktora nie je v manzelstve alebo nema deti s partnerom moze vobec uvazovat,nieto este to urobit,zostat s muzom,ktory ju podvadzal...
nevravim,ze v manzelstve je to povinne ist dalej,alebo kde su deti,ale manzelstvo je predsa len o niecom inom rovnako ako mat spolu dieta...a ak s niekym chodim (zijem),on si uziva s inymi a ja doma placem a rozmyslam ako ho zmenit (co sa inak autorka neda)...no neviem,naozaj sa mi rozum zastavuje
.
@modrykonik33 máte pravdu
Ďakujem Vám za vaše rady už je po všetkom odišiel.
Koli tomu že som stále počúvala srdce som nepočúvala rozum. Ďakujem krásne ❤️ Dúfam že budúci vzťah bude lepší ❤️❤️
@nana357 urobila si veľmy dobre👍👍👍👍👍. Dobré rozhodnutie,no od neho môžeš nájsť hádam už len lepšieho. Bez neho ti bude lepšie,nie hneď samozrejme,ale po čase pochopíš,že áno💙. Hlavne ho prosím zablokuj,lebo sa ťa možno bude snažiť kontaktovať,využiť tvoje city,aby sa k tebe vrátil,citovo ťa vydierať. Bude to lepšie❤.
On sa nikdy nezmeni,mozno az na smrtelnej posteli, a tomas zakazdym tolerovat?vsak nskor ci neskor ta dostane na psychiatriu,,a to este namat deti,Skonci ,odmysli si ho,on si ta nezasluti,najdi si druheho.Daj na nase reci,zbal mu veci,alebo zbal sa ty ,a arivederci. navzdy.
Ak zostanes, bude to len horsie. Tak skor nez sa zosypes odid. Hlavne s nim nemaj dieta a neber si ho.......
Nie
@nana357 Ja si nie som ista, ci vobec chces nejaku radu. Jedina rozumna rada v tomto pripade je odist od neho, ale podla vsetkeho s nim mienis zostat a stravit svoj zivot dufanim, ze sa zmeni. Tak neviem, co chces vlastne.
Zas na druhej strane, baby, chceli by ste takého blbca? Tak nech ostane jej, ostatných zenam aspoň ostane viac normálnych.
@nana357 zasa zena, co viac lubi chlapa ako seba
@nana357 ako moze byt z toho nieco dobre, nebudes stastna, skoncila by som to. clovek ktory ma niekoho rad a chce si ho vziat si nepise s inymi, neklame mu, nema si preco strazit telefon a neuteka pred svadbou, cele zle... je mi luto tvojej situacie ale ak nechces byt podvadzana alebo ostat s dietatom ktore casom pride sama, ukonci to este teraz, nemyslim si ze ma toto stastnu buducnost. laska a vztah je o inom a musi tam byt dovera a ucta, nie podvadzanie a klamstva.

@matuskova003 bola som dlhšie nezadana len som už prišla do veku kde som chcela mat vzťah ktorý niekam smeruje