icon

Vyrovnanie sa s neverou

20. feb 2025

Neda sa mi dychat zviera mi hrud.
Clovek ktoremu som dala vsetko verila mu 100 percent viac ako Bohu dokonca. Clovek ktory bol pre mna vsetkym. Clovek pre kt. Som opustila rodicov a som stovky km od nich. Proste urobila som obrovske veci pre muza. Velku obetu. Bol mojou najvacsou laskou. Tak strasne ma klamal. Clovek ktory mi atale denne vravel alo ma miluje. Denne sa so mnou maznal a miloval sa a nasla som mu viacere konverzacie na zoznamkach s roznymi zenami,za co som dostala este aj ja vyhubovane ze co si dovolujem. Pozerat sa mu do sukromia. Este on sa nastval manipulativne na mna. Dalej som zistila, ze sk uklada fotky neznamych cudzich zien do mobilu. So zenami flirtoval. Trvalo to asi cele mesiace az roky. Neviem. Tvrdi mi, ze to bolo nevinne spestrenie a hlavne nezavazne a s nikym sa nikdy nestretol. Sme obaja mladi este 36 rocni zatial bezdetni.
Taka dyka do srdca je priserna. Jednej pisal dokonca ze by ju rad stretol niekedy, ze je strasne moc krasna. A tuzi po nej byt s nou. Boli akoze kamosi. Lenze ona mala deti uz. Tak nehorazne priserne to boli ze mi je na zvracanie. Nemozem spat vien to uz dlhsiu dobu. Nemozem sa susttedit na zivot pracu neviem co mi kto vravi robim v praci chyby. Jeho ospravedlnenie?! Nic ziasna lutost. Cize bude v tom pokracovat dalej.. Vraj lubi mna ale je to proste nezavazne flirtovamie.

leni1977
20. feb 2025

@abbey1 do bodky s tebou súhlasím, ja už to radšej ani nekomentujem, je to úplne zbytočné

autor
20. feb 2025

@balerina2025 ano, ma vsetko pri mne, co chce, nechapem,co mu chyba som z toho hotova.

autor
20. feb 2025

@balerina2025 tazka zavislost jeho na tom, a moja na nom asi

autor
20. feb 2025

@jozinzbazin22 fuha, ty si pises s kolegom o sexe ako co? co mas rada a take? :(
no neviem poviem ti, ja ked chlap zacne stymto na nete u mna, skonci, a blok, ja nepisem o tom, to je prilis osobne. Neviem. mne to ego nedviha. ja mam tiez ku 40ke,ale som asi inak nastavena alebo co neviem

autor
20. feb 2025

@abbey1 aj vyrozpravat aj poriesit to nejako, radu ziskat alebo co ja viem co, ved pisem, ze som hotova ani sa na nci nedokazem susstredit, som psycho poslende tyzdne z toho

domkakvet
20. feb 2025

Ja tomu rozumiem, ze sa s nimi nestretol, len si pise, len ty stale nerozumies tomu koho mas po svojjom boku, respektive tomu rozumiet ani nechces, lebo vztah ti do teraz vyhovoval a ze by sa s nimi nestretol, no snivaj dalej a obhajuj ho dalej, ked si nechces otvorit oci, kym mas cas hladat inde.

jozinzbazin22
20. feb 2025

Nie nepiseme si.Tel.som max obmedzila.

ankare
20. feb 2025

Chvalabohu, že s ním nemáš deti. A si stále mladá.
On sa nezmení. On sa zmeniť ani nechce. Celý život by si len trpela a trpla, keď mu pípne správa na mobile.
To je úplne jedno, že tie ženy nie sú z Vášho kraja. Že je to zatiaľ len virtualne. Toto pre mňa je nevera.
Za nejaký čas sa budeš čudovať sama sebe, že si to s ním tak dlho vydrzala.
Máš na lepšieho!
Držím palce!

bielasovicka
20. feb 2025

@autorka ja som nepovedala ze každý, ale skoro každý. Vidíš sama, ani ty si si nemyslela ze by bol schopný také urobiť, a predsa urobil. Bola si si istá ze on taky nie je, ale je, vidíš. Hovoríš ze si mu verila viac ako Bohu, odišla si ďaleko od rodiny kvôli nemu, všetko si mu obetovala, bol pre teba všetkým. Lebo si mu verila. A keby si mu neprišla na tieto veci, tak by to pokračovalo ešte x rokov. Ja len hovorím, že poznám par chlapov v mojom okolí ktorí tiež sú zaveseni na net a cumia na takéto "damičky". A ich ženy o tom nemajú ani šajnu. Preto hovorím ze sa deje veľmi často. Držím ti palce, skus sa ukludnit, poprípade vyhľadaj nejakú odbornú pomoc ☺️

balerina2025
20. feb 2025

kolko mate rokov

natalka13
20. feb 2025

Ty mas dokonaleho muza tak co sa stazujes? Obhajuj ho aky je skvely manzel.🙈
7 rokov vsade /aj do sprchy/ taha mobil a tebe to nebolo divne?
Odid od neho a uvidis ako sa zachova.

lienka.7
20. feb 2025

@autorka tebe zlyhal najmä zdravý rozum a úsudok.
Škoda čokoľvek ti tu písať, lebo do riti ho aj tak nekopnes. Tak ďalej pekne len trp a nespi po nociach. Za blbosť sa platí.

lienka.7
20. feb 2025

@autorka a keď len rýchlo preletim tie tvoje výlevy... ty nie si normálna, prepáč. Obviňovať sa, že si nudná, ze si zlyhala a pod. To ti on natlačiť tie koniny do hlavy alebo nemáš ani kúsok sebaucty v sebe? Toto keby vystrajala moja dcéra, tak ju dám na psychiatriu, fakt. Sa spametaj!!!!

culienka
20. feb 2025

milá autorka, choď k lekárke nech ti niečo predpíše na krátky čas, lebo nemáš iné možnosti iba ako napísala @vieronika14 . Vyzerá to tak, že tvoj muž s tým nechce nič robiť a asi je aj jedno aký má problém a prečo to robí, keďže to nechce riešiť. A riešiť by to asi mal, lebo tebe to vadí. Ale jemu je to jedno asi si ťa ozaj neváži. Či mu aj nie je prednejšie toto vypisovanie ako ty. Máš to ťažké teraz keďže si si myslela, že máte ideálny vzťah, ale časom sa z toho isto spamätáš.

joannita
20. feb 2025

Toto by si mali prečítať všetky tie, ktoré by za toho svojho dali ruku do ohňa že "on toho nieje schopný " a že "on by to nedokázal" a "ja mu dôverujem na 100%"
Dámy, toto robia muži uuuplne bežne a naozaj takmer každý. Áno aj ten aj ten. Zobuďte sa a nebuďte také dovercive.

Autorka....no je mi to ľúto. Zažila som to veľa x s bývalými a vždy som ich nasledne kopla do zadku. Aj s posledným s ktorým mám 2 deti.
Teraz ti rozpráva rozprávky, ale never mu. Je ti neverný a aj bude aj keď mu odpustis.

joannita
20. feb 2025

Autorka píšeš "Nema na to odvahu,aby sa stretaval, zijeme v malom meste, chodieva z prace domov a pod"
Ja nechcem byť zlá, máš naložené dosť. Ale vážne tomu veríš? Ako vieš kde je keď je "v práci?"
Poznala som jedneho ktorý chodil kocikovat malé bábo ktoré mal s manželkou. Manželka nadšená, akého úžasného muža má, ktorý 2hodiny kocikuje. A on aj s kočíkom k milenke a tam si to rozdávali. A takto fungovali pravidelne.
Ďalší chodil prasit susedu do pivnice ich paneláku, zatiaľ čo manželka bola doma. Ďalší prasil na služobke moju znamu zatiaľ čo žena bola doma a na ďalší deň dal na FB zamilovanu foto s manželkou. Ďalší môj kamoš keď chodia na služobky, vždy navštevujú bordel. Všetci manželky doma.
Je to GRC. Ale toto je realita.

betulinka1
20. feb 2025

Vyrovnanie s neverou ked nemas deti a mas len 36 rokov. Juuuj moja ty musis byt velmi kludna povaha, ja by som sa vyrovnala minimalne s tym, ze kym by sa spamatal mal by vyhadzane veci na dvore a nech ide do nejakej inej pi… kamoska strihala oblecenie nožničkami, vsetko co mu kupila a hned bola vyrovnaná 🤣🤣. Potrebujes nejake dobre silne feministicke kamosky, ktore ti to vysvetlia ako sa vyrovnáva s neverou. Nenariekaj nad tym, ze si vsetko opustila kvoli nemu. No tak si si nieco prezila a ides dalej. Ty neodpúšťaj, lebo toto nie je jednorazová nevera. Toto je povaha chlapa a ta sa nezmeni.

taktotedanie
20. feb 2025

Zbalit a vyhodit
Ak je to jeho byt, zbal sa poznieraj este zvysok svojej hrdosti a odid, zablokuj dovidenia

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
marca12
20. feb 2025

To vobec nie je tvoja chyba. On je typ chlapa,ktory nedokaze byt verny jednej zene. Potrebuje neustale nove vzrusenie,potrebuje lovit,dobijat. Aj keby mal najkrajsiu a naj sexi zenu sveta aj tak bude vyhladavat ine zeny

autor
20. feb 2025

@joannita tebe to robil kazdy chlap?????

To ako vazne?

autor
20. feb 2025

@betulinka1 feministicka nie som

autor
20. feb 2025

@joannita s tym kocikom. Ma to zabilo
Akoze dorazilo

lenkalienka321
20. feb 2025

Je to skratka hajzel, ktory nemiluje nikoho okrem seba. On nevie, co je laska, preto, ked ti to vravel, ani nevedel, co hovori. Ano, si sklamana, ale ...ved vies najlepsie, co treba urobit. On sa k lepsiemu nezmeni. Lebo hypoteticky, niektori muzi sa uvedomia, ked sa zamiluju. Lenze on ani vtedy nie. A ked ho najvacsie zamilovanie prejde, bude to horsie. Budu aj ozajstne fyzicke nevery. A on sa bude tvarit, ze to je vlastne tvoja chyba. Velmi dobre to tu uz niekto v diskusii napisal. Poskodeny kus. Znie to velmi hrozne a normalne sa az hlupo citim, ze to pisem, ked si teraz taka nestastna a mozno cakas, ze ti niekto napise, ze to nebude take zle. Ale zial, bude to este horsie.

harrisson
20. feb 2025

Trosku preháňaš. Možno to bere len ako zábavku. Co by si robila pri reálnej nevere? Treba si sadnúť a veci si vyjasniť. Povedz mu narovinu že ti to vadí a nech prestane keď tak. Ale inak zbytočná hysteria

alchemilkazltozelena
20. feb 2025

On je uchyl a ty si hysterka.. fakt dvojica na pohľadanie 🤐

anna777115
20. feb 2025

@harrisson Problém, je ten, že on prestať nechce a nevidí na Tom nič zlé. Nerešpektuje, pocity svojej partnerky. Autorka, opýtaj sa ho, že keď má takýto názor na danú záležitosť, či to bude v poriadku keď sa rovnako budeš odreaguvat, aj ty.

balerina2025
20. feb 2025

@harrisson len on o tom uz vie a nevidi v tom nic zle, preto s tym nema dovod skoncovat. to je chyba. toto je zavislost.

jozinzbazin22
20. feb 2025

Vidis a ja som bola nastavena dat aj vypoved v praci,lebo sme kolegovia.Ved som este do konca roka na rodicaku,ale muz mi hned povedal ak by si ma chcela podviest,podvedies v hoci jakej robote,takze toto nechcel.Ukazal mi velku doveru,my sme mali dlhe,dlhe rozhovory a boli k sebe max uprimni,teraz si pripadam pri muzovi opet ako 19tska ked sme sa spoznali.Pochopil aj muz kde urobil chybu a snazime sa obaja.Tato facka odomna,hlupa a debilna nam este viac utuzila manzelstvo a vsetko,co k tomu patri.Aj ta vasen opet naskocila,co sa niekde pri inych povinnostiach bezneho zivota stratila.

karolinakr
20. feb 2025

Na prvom mieste je 1.Boh až potom 2.chlap práve preto, že ludia su omylní a hriešni a ked vložíš všetku svoju nadej do človeka, môžeš čakať len zlyhanie a sklamanie
Na tvojom mieste si to tak neberiem, opisuješ to ako z romanu Rosamundy Pilcherovej...ja sa tiež viem velmi zamilovať, ale realita ma poučila...neprežívaj to tak, lebo dostaneš infarkt..keby si mala 18 takéto citové výlevy, ale v 40ke? dievča spamätaj sa !! hovor si sama pre seba - nestojí to za to