Vzťah bez manželstva
Mamičky ako ste si zvykli na to, ze žijete s partnerom, s ktorým nie ste zosobaseni? Nevadilo vám to?
@veronika19895 asi by som sa cítila trápne vydierať, že prsteň vrátim a pod..aj ten prsteň si si asi?vytrucovala či nie?
Nikto za 15 r neriešil prečo sa moje dieťa volá inak ako ja, a spolužiaci už vôbec odkiaľ by to vedeli čo myslíš, že sa cez prestávku o tom rozprávajú?Kvoli tomuto sa vôbec netrap
Po toľkých rokoch si tiež myslím, že už k svadbe nepríde, ale podľa mňa podľa toho čo píšeš máte aj vzťahové problémy.Ale, ak veľmi túžiš po svadbe tak si stoj za svojím veď svadba može byť o 4 ľuďoch na úrade.
@bykaterina k tej dovolenke. Nosím so sebou úradne preložené rodné listy. Zatiaľ ich nikto nepýtal. A mne to fakt nevadí, keď má oslovia priezviskom partnera. A necítim sa ako hrdinka.
@miskaska no tá debata s kockou vznikla keby si čítala komenty prečo je fajn žiť na hromadke. Stále mi nikto nepovedal výhody.
No vidíš presné o Tom píšem že aj keď ideš na dofcu potrebuješ papiere. Jasné keby si išla do čiech neriešia ale letecky môže byť problém ale jasné nemusí ale musíš mať už doklady na vlastné deti.
A ty upozornujes ľudí že sa voláš inak ako tá volajú? Respektíve ak to nerobis tak prečo?
@sheila121 nedala si mi žiadne pozitíva žiť na hromadke. A pýtala som sa ťa to Asi 3 Krát.
@sheila121 to že nemáš rozvod neznamená že nebude problém ak máte spoločné dieťa a majetok, na hromadke. Viď príklad
@miskaska super žijú spolu veľa rokov. Myslíš že keby sa rozchádzali bolo by to bezbolestné?
Čo sa tyka svadby, stačia dvaja svedkovia a môžeš ísť na 15 minút v letných šatách a pótom rovno domov. Nikto nikomu nekaze mať 150 ľudí na zámku.
@evamarek77 no tá svokra 😂 ale keď máš muža a má matku tak nádejnú svokru máš vždy 😂
@bykaterina neupozornujem. Nie je to pre mňa dôležité. S tými papiermi mi to nevadí, proste ich hodím vždy do tašky. To sú také nedolezite veci pre mňa. Vôbec ma nerušia, nezamýšľam sa nad tým. Sme fungujúca rodina a to je hlavné.
@miskaska veď to je super že spolu tak super žijete. Ja som len oponovala len k tomu že podľa
@sheila121 je manželstvo iba o majetkoch. Ale žiaľ je to aj veľa iných vecí. A aj to dedenie.
Nikto na začiatku vzťahu nepočíta s tým že príde o partnera a keby nemal deti a byt má nápr partner za slobodná. Žena akurát cvakne nohami zbali si nohavičky, šminky a ide odtiaľ z dlhým nosom. Aj napriek tomu že nápr prispievala na hypo, nájomné, spolu prerobili kúpeľňu atď.
Druhá vec ani nehovorím ak sa náhodou pritrafí paru že aj majú deti ale partner si urobí ďalšie... Už dedia nápr 2 spoločne a jedno z iného vzťahu...
A môžete mi vysvetliť ze načo ste sa ostatne vydávali, keď si myslíte že je zle mat predstavu o svojom živote o svojich snoch. Tak myslím si ze sa raz deti opýtaju mali a oci akú ste mali svadbu. Myslíš ze deti sa o tom nebudú rozprávať alebo rodičia nebudú vedieť. Svadba je vyvrcholením vzťahu. A áno máme problémy a to všetko pramení z toho ze ma oklamal ze si ma zoberie a ako prišli deti tak nás vzťah išiel bokom. Vrcime ako psy na seba niekedy.
@sheila121 no tak málo toho si ešte prežila ale žiaľ aj ty čo sa Nevedia dohodnúť a sú na hromadke sa súdia aj o auto aj o nábytok,deti, byt atď. Takže tam je väčšia výhoda byť práve vo zväzku. Lebo dohodnúť sa môžu ľudia aj ty čo sa rozvádzajú. Kolegyňa dostala byť jemu zostal dom a dcéra v striedavke... Takže vždy je to o dohode
@veronika19895 a to ja nechápem, načo chcete pokračovať v tomto vzťahu keď si nerozumiete? Nezhodneme sa v tak dôležitom rozhodnutí? Ozaj mi prídete ako ze sa mu mega vnucujete a iba ho stým otravuje té
@veronika19895 toto čo opisujes nebude len o svadbe. Na vzťahu Treba stále pracovať a je jedno či máš po svadbe Alebo len tak žijete.
Ja som sa vydávala z lásky po necelom roku randenia. A sme spolu cez 20 rokov. Každý deň si máme čo povedať, ani raz sme nemali tichú domácnosť. Nikdy nejdeme spat nahnevaný na seba, stojí pri Mne v dobrom aj zlom
@sheila121 no teda je mi ľúto že máš ľudí v takom okolí ztatokopov a zlatokopiek. Ja nežijem v takej komunite bohatých ľudí. A to že má niekto byt Alebo nejaké auto nepovažujem za vysoký nadštandard.
chcem sa zastat autorky, ze co je na tom zle, ze chce sa vydat preto ze chce byt nevesta, ze chce zazit den plny romantiky, ze chce pocitit vyjadrenie lasky od tho muza takouto formou, kedy by mala byt obletovana a potom si to uchovat ako najkrajsiu spomienku na zle casy, ( v praxi to az tak nefunguje, ale pocula som niektore zeny hovorit, ze ked im je tazko pozru si svadobne fotky). lenze co robit ked muz to tak neciti? no moja rada je, nebud pre neho az tak stale k dispozicii samozrejme, chod von vela aj s inymi ludmi, aby aj niekedy sa trapil kde si a co robis. lebo podla mna to najviac motivuje muzov a nie ked uz maju zenu istu aj so sexom a detmi a so sluzbami a majetkom..
@sheila121 tak ale ako vieš že sa ľudia berú kvôli majetkom keď takých nemáš v okolí?
ja som s tym naopak v pohode.. neplanujem to menit 🤷♀️😊
@sheila121 jaj no to Treba niekedy deliť 10 čo je na mk, a rôzne jpp.
@veronika19895 a ked ste sa spoznali, resp. spoznavali, uz vtedy si musela vediet jeho nazory na toto, alebo nie?
my sme sa s mojim muzom spoznali 14r dozadu, brali sme sa po 6r vztahu (dokoncovali sme si vš) ale ja som od zaciatku vedela, ze si ma chce vziat, ze proste svadba raz bude, ked na to bude spravny cas.
dieta sme mali az ako manzelia, rodina.
to ste na zaciatku vobec neriesili, ako si predstavujete tieto zalezitosti?
@sheila121 ja to tiež rešpektujem ale nedala si mi žiaden argument prečo je lepšie sa nebrať. Toľko zo života 😉 iba že to je lepšie. Nech sa ti darí ♥️ a prajem všetko dobré

@veronika19895 takže ty sa ideš vydávať aby si bola nevesta? 😳 To je jediný dôvod?