Zaľúbený manžel
Ahojte. Po asi 4 mesačnom zmenenom správaní môjho muža som na neho pritlačila a priznal sa, že sa zaľúbil. Mame 11 ročne manželstvo a dve deti. Naozaj som si myslela, že sme šťastní a našu bublinu niic nemôže ohroziť. Zaľúbil sa do kolegyne,vraj spolu ešte nič nemali, vraj sa ani nebozkali. Par krát boli spolu na obed, dobre si rozumejú, vraj je to presne žena pre neho. Ale to som bola aj ja, len pred 11 rokmi. Co mam pre Boha robiť? On teraz sam so sebou bojuje, prehodnocuje pre a proti. Ale aký postoj mam zaujať ja? Tlačiť nechcem, tiez nechcem, aby ostal so mnou len kvôli deťom. Milujem ho najviac, ale som rozumná žena. Držať niekoho pri sebe na silu nechcem. Povedal, že mu mam dat týždeň. A potom co? Asi sa rozhodne podľa toho, ako sa vyjadrí ona. Vraj nemá dobré manželstvo a ma jedno dieťa. Ako ďalej?
Vieš čo spravila kamarátka po 15 r a 3 deťoch?povedala mu, že žiadny čas na rozmyslenie má sa zbaliť a ísť.O rok sa dobrodružstvá nasytil a vrátil s pokorou.V robote chodila plakať na wc, ale bola silná nepísala mu, deti si chodil brávať na víkendy...ale tam boli veľké majetky, firma ...viac menej sa dali dokopy nie kvôli láske nebeskej, ale z rozumu.Teraz je poblazneny samozrejme, že kolegyňa je super, našli sa dve spriaznené duše a život je ružový.Hodil svoje sračky na teba a velkodusne o týždeň povie, že zostane a zničil celé manželstvo.Mal sa vyjadriť vtedy, keď vie čo chce ...
Však mu povedz že to bude úžasné keď si starostlivosť o deti rozdelíte traja - ty, on a jeho "milovaná". On sa ku nej odsťahuje a lepšie sa prestriedate pri vození na krúžky, písaní úloh a učení, varení, upratovaní, budete si striedať OČR keď bude treba ostať s deťmi doma. Ty budeš mať konečne čas na kaderníčku, kozmetičku, pôjdeš do fitka, do kina a s kamošmi na kávu, pretože vieš, že u neho a jeho milovanej bude o deti dobre postarané. Mimochodom doporučujem aj striedavú starostlivosť hneď od prvého dňa odkedy mieni s ňou začať žiť. Ja som to povedala môjmu v rovnakej situácii ako si teraz ty. Po týždni rozmýšľania si na dotyčnú už ani nespomenul. A jej som tiež napísala, aby pripravila prázdnu skriňu, lebo deti majú veľa vecí a keď prídu s kufrom tak aby mala kde vybaliť. Hračky by som poslala so sťahovacou firmou neskôr. Akosi stratila záujem o môjho manžela, ešte sa chudák sťažoval, že mu už neodpovedá na sms-ky. Keď videli že to myslím smrteľne vážne, ona dala v práci výpoveď a zmizla kamsi do riti odkiaľ sa ešte chvalabohu nevrátila. Odvtedy prešlo 7 rokov. Držím palce nech aj ten tvoj dostane rozum. ❤
dala by som mu hodinu....na pobalenie vecí.
Akože čo ti povie po týždni, že ,,zostávam s tebou"?!!!
Keď sa ON rozhodne ostať, bude sa tváriť, že je všetko v poriadku?!
@martul Môžeme sa o tom porozprávať keď to zažiješ.....ľahko na cvičisku a ťažko na bojisku. Ja som si chcela zachrániť manželstvo a aj som ho zachránila. Mám úžasnú rodinu. Chlapi občas nemajú rozum a treba im otvoriť oči aby sa prebudili do reality. Môj po rokoch zhodnotil, že je rád, že som za neho situáciu vyriešila ja, pretože by ľutoval do konca života keby od nás odišiel. Keď to zažiješ, potom uvidíš že najjednoduchšie je povedať: "VYPADNI". Problémy sa riešia inak. A teraz sa na tom jeho "zaľúbení" už len smejeme a robíme si z toho srandu. Vzťah sa stal silnejším a dôvera je späť. Predsa si nenechám zničiť to čo budujeme celý život kvôli jednej krave, ktorá ho na chvíľku poblúznila. 😝
Toto nebolo len o pár obedoch ..opil ťa rožkom .Keď to je ako hovorí ,,žena jeho života ,,tam už ide o omnoho viac a never mu ,že s ňou nespáva .Zaľúbil sa do nej ,ktovie odkedy to spolu ťahajú ,nielen chodenim po obedoch .Je to neodpustiteľné .Keď to nebude táto ,bude to ina .Je ten typ chlapa ,čo ti bude sukne vyhľadávať .Nebudeš mu môcť už veriť ,tá neistota ťa časom zožerie .
@margolet fu tak akoze mas moj obdiv, toto by som ja nedokazala, zazila som zatial len raz neveru od byvaleho a teda mne to ublížilo velmi a citila som sa skor ponizena ako odhodlana zachranovat vztah. Bol to koniec a keby mi to spravi manzel, tiez by to bol koniec, uz by jeho reci o tom ako ma miluje boli pre mna len jeho drísty, bozechran mu este roztiahnut nohy ked sa predtym špáral v inej , a dôveru by si u mna uz nikdy nevybudoval.
Minule sme sa bavili o jednej pani dajme tomu Novákovej, ktoru podvadzal manzel cele manzelstvo a ona mu to tolerovala so slovami bijuca sa do prs - Ja som pani Novakova, tie ostatné su len k***y, ja som stale pani Novakova 🤦♀️ žiadna hrdosť, hlavne, že nebol rozvod
Typicka kriza stredneho veku. Kolegynka sa nanho pekne usmievala a on neodolal a zamiloval sa ako maly chlapec. Zrejme ho od seba velmi neodhanala, ked to nechali zajst tak daleko, ze uvazuje o rozvode. Nie ze tyzden, ale max 24 hodin mu daj na rozmyslenie - bud sa spamata a s kolegynou okamzite prerusi kontakt aj za cenu odchodu z prace alebo nech si zbali veci a vypadne. Ale starostlivost o deti mu zostava. Treba si otvorene pohovorit o tom, co to obnasa - delenie majetku, striedavka, vychova cudzieho dietata a naopak starostlivost cudzej panej o vase spolocne deti. Nech povie, ako si to predstavuje. On ma teraz vzbureny hormon a svet je gombicka, ale pride precitnutie, kedy pociti realitu na vlastnej kozi. Clovek sa v zivote moze zalubit viac krat (aj do tej istej osoby), ale laska a spoluzitie je rozhodnutie, pri ktorom treba pouzivat aj rozum.
Ja by som ju konfrontovala osobne tu zenu. Take milenky sa vacsinou zlaknu, ked si ich vyhladas a konfrontujes, vyslovene v priestore kde nemozu utiect cize najlepsie je ist do prace za nou, a strapnit ju rovno pred kolagmi a nahlas nech to kazdy vie. Ze ci jej to nie je blbé ťahat od deti otca.
@reddflowerlife akoze ok. Aj chapem. Ale ona netaha otca od deti. Jediny kto sa od nich taha je muz sam
Za dobre manzelstvo sa oplati bojovat. To nie o ohrdnutej zene. Kazdemu sa stane,ze sa zapozera,citi sa dobre s niekym. Ale nesmieme zabudat,ze je to len chvilkove poblaznenie a casom to prejde. Ma zodpovednost voci rodine. Neviem,co by som robila,ale pokial k nicomu nedoslo,zabojovala by som. Moja kamoska mala takuto situaciu a ona napisala dotycnej osobe a zachranilo jej to manzelstvo a panicka dala paprce prec od jej muza. Inak taketo chudery nestastne,ktore maju nanic manzelstvo a zaluju sa s tym kolegom,kamaratom su najhorsie typy. Na toto balia chlapov.
@reddflowerlife toto by som nikdy nespravila
@margolet 👏 tlieskam...chlapi maju pri novych zenach pocit,ze su zase slobodni-preto im treba dat budicek hned od zaciatku-a nie nechat cas na pelesenie s frajerkou a zena sa im doma trapi sama,a este sa musi starat o deti....
vsetkym naivnym-neprecenujte rodinnne zazeme-chlap si take spravi s novou zenou...dokonca mu zrazu nebude vadit starat sa aj o cudzie dieta,,,
autorka-zatial je to asi stale pre teba sok,ale pises,ze uz 4 mesiace bol iny-to je dlha doba....viem,ze nechces prist o dom atd...ale je zalubeny do inej,jej vyznava lasku a ktovie co este,hadam ti to nebude vesat na nos...najdi svoju hrdost,ziadny tyzden na rozmyslenie..mal 4 mesiace...dufam,ze mu neperes,nevaris,nespavas s nim..ani v jednej posteli...snaz sa netravit s nim cas...boli ta to,ale on uz odisiel-a ponizil ta,ze ta druha zena je ta prava pre neho...nechaj ho odist,doslova ho posli prec-aby videl aj jej druhu stranku...je tu stale nadej,ze casom zisti,ze mu chybas-ale aj vtedy ho neprijmi s otvorenou narucou...ale teraz musis konat takticky a nie srdcom...
@reddflowerlife by si sa divika,ako sa nezľaknú,by si sa divila ako vyjde manželka za hysteeku,ba priam na smiech,naopak,ešte poklepkaju manžela,že dobre robí....
@martul toto sa podľa mňa tak ľahko hovorí... ale keď si to predstavis na sebe a svojom manželstve, ktoré evidentne dobre fungovalo... no neviem
Ak toto celé nie je zas len nejaký nepodarený vtip, tak obdivujem tvoju naivitu. Čo chces vracať späť? Zober papier, spíš svoje požiadavky, daj mu ich prečítať, uisti sa, že im porozumel a vyhoď ho z domu. Nič iné ti nezostáva..
Ahoj, ak chces napis mi. Aktualne sa mi deje to iste, mozeme si aspon byt oporou.
Môj zlatý... chápem. Ja by som asi skúsila zavolať tomu druhému mužovi, ktorý možno ani netuší, že ma zle manželstvo, že budú mať nového spolubývajúceho, kým sa jeho žena rozhodne.
@janamoto78 a keď vyhodí on ju....lezie mi na nervy,keď niekto napíše niečo také. Dom majú spoločný,nemôže ho vyhodiť,rovnako ako on ju. Pri rozvode sa môže stať,že sa budú vyplácať,prípadne nehnuteľnosť predávať. Ono je super napísať,vyraz ho a rozved sa....
@oblecenie99 áno presne . Zavolat rovno jej muzovi.
@margolet Ty sito vyriešila bravúrne! 👍😄
Tiez by som isla razne na neho.co on sa ma co rozhodovat.rozhodnutie je na tebe.riadne by som mu vycistila zaludok urobila rosambo a nech sa prace..na druhy den ukazala rozvodove papiere a stala nad nim aby ich podpisal. Papier kedy ako si bude deti bravat a hlavne aby nezabudol ze alimenty bude cvakat.z domu ho vyplatis tak moze zacat rozmyslat kam si buducu hrdlicku nastahuje plus svoje deti.aby to nebolo daleko kedze deti treba do skoly zo skoly..spolocne travene vylety ..vikendy..juuuj tolko volneho casu ze nebudes vediet co so sebou.konecne si doprajes klud pohodu veget kadernicku obchody handry kamosky kavicky..tak jak za mlada.aby si si aj ty zaspominalaake to bolo a bude zase ...a bude treba.ved nechces ostat sama ..
Osie hniezdo treba riadne rozvrtat lebo ked ho nechas v klude a v istote ze ty si tu pre neho a rozhodnutie je na nom tak ho to bude tahat este viac za nou.za tym novym nepoznanym a vysnenym ze ake to bude dokonale s nou..
Viem ze nechces hrotit situaciu ale takto mu davas na javo len to ze ty ho pockas.pockas pekne v klude ako sa rozhodne.u vas sa nic nezmeni stale ho lubis aj ho budes lubit lebo...deti spolocne krasne roky a este prednedavnom ti vlastne vyznaval chudak lasku.
Kde je teraz ta laska ked ti to dokazal urobit?
Tak nech miga cilek k rodicom.aby mal pokojne kludne nicim nerusene myslienky na premyslanie u nich a istotu ze ty ho doma cakas nech sa rozhodne kludne aj za rok lebo ty si u vas doma kde ho cakas so vsetkym ako kedysi a nicim nezmenenym.
Nebud hlupa.pokial sa nezacnes bit zajtra uz moze byt neskoro.
Mala som 9 r vztah.prisiel povedal zalubil sa do inej presne ako kedysi do mna...so mnou chce byt kamos stale ma lubi svojim sposobom ale ona je pre neho nieco nove taha ho to k nej..ja sprosta spolu s nim som plakala v akej nelahkej situacii sa ocitol a ze ho chapem.pockam ako sa rozhodne(aj ked sa vlastne on uz rozhodol len ja som si davala nadej ) ....chapala som ze chodi na diakoteky za nou zatial co som doma spala sama.rano prisiel ku mne domov sa vyspat...chapala som ze potrebuje sa aj s niekym inym porozpravat ako so mnou..chapala som ze sa potrebuje odreagovat a niekam si s nou vyjst lebo 9 r vztah je stereotyp..chapala som vsetko.staale som bola v tom ze sa rozhodne pre mna..
Potom neviem co ma osvietilo napisala som jej frajerovi a vsetko mu povedala..rozisli sa.ona s mojim vobec nechcela byt.to len on si le vylozil..
Neskor sa snazil doliezat aky bol slepy bla bla ale nastastie ja som uz slepa nebola..docvklo mi to neskor ale predsa.uz by som sa chlapovi nevnucovala a nedavala mu nadeje.
Teraz skm vydata 8 rokov 3 deti a urcite by som spravila cirkus ze by to vedeli v celom kraji
@2006_1211 velmi spravne,a nie je to ziarlivost,ale "prilezitost sa najde vzdy,len sa jej treba vyhybat" povedala raz jedna mudra zena a o tom to je,lebo kazdy z nas pod stresom,dennymi problemami,hadkami,nematia na seba cas...,je nachylny "zalubit sa" do bezstarostnej kolegyne/kolegu,ktory je pravidelne na obede vysmiaty,chape nas,rozumie nam...,lenze ten obed nie je realita...
@pipistrel13 no však myslím ze ak by s ňou nechodil na obedy a rozprávali sa len jak kolegovia o práci tak by sa ne zaľúbil. Jasne ze keď s nou chodí na obedy a trávi s nou čas v práci tak sa do nej zaľúbi keď to je niečo nove..
Urcite ide len o kratkodobe poblaznenie a urcite pride cas, ked to olutuje.
No baby....vsetky ktore jej radite ze to nie ON sa ma rozhodovat, ale ONA sa ma rozhodovat ci ho este chce...tak asi ste si nevsimli, ze tu sa nie je co rozhodovat, autorka svojho manzela proste chce, ona nechce byt bez neho, nechce znicit svoju rodinu lebo z hrdosti vyhodi debila z domu. Ona chce aby prisiel k rozumu a zostal s rodinou. Cize taketo rady su sice fajn, ale iba z pohladu niekoho kto nie je citovo zaangazovany. Lebo sa moze lahko stat, ze ona ho s horucou hlavou vydrbe z domu prec a on si vytvori novu rodinu s milenkou a ani okom nemihne.
@zooeynka Nemá ho vyhodiť z domu, ani sa s ním hneď rozvádzať. Ale má mu dať najavo, že to nie je len jeho rozhodnutie. Lebo on je teraz na koni, on je ten, čo si vyberá a jeho postoj je taký, že žena má byť rada a vďačná, keď sa on rozhodne, že obetuje svoju lásku na oltár rodiny. A ktovie, ako to vôbec s tou jeho kolegyňou je. Boli párkrát na obede, kde sa mu ona vyžalovala zo svojich manželských problémov, možno ho berie, len ako kolegu a kamaráta, s ktorým si dobre pokecala a nič viac. Veď je tiež vydatá a má dieťa. On sa zaľúbil, tak si možno predstavuje aj niečo, čo u nej vôbec nemusí byť tak. A keď na ňu vybalí svoju "lásku", možno ho pošle kade ľahšie a on sa vráti k manželke, čakajúc, ako sa tomu ona poteší, že si "vybral" ju. Prečo má byť ona (manželka) v tejto ponižujúcej pozícii?!
@zooeynka lenze to ze odide a zalozi si novu rodinu v podstate vobec nezalezi od nej. ona mu moze fukat aj praskovy cukor do zadku, bojovat ako gladiator a aj tak, ak je on presvedceny ze s nou byt nechce nepomoze nic. a nasilu ho drzat je k comu? bude sa divat kazdy den na to ako je s nou z povinnosti? ako v skutocnosti stale premysla o inej? budu vedla seba zit ako kamosi a on zatial bude spat s inou. To je naco taky vztah? ano bolo by super keby prisiel k rozumu sam aby si uvedomil aky je idiot a urobil vsetko preto aby vztah s autorkou zachranil a ja autorke moc prajem aby jej zivot bol zase v poriadku. toto by nemal nikto prezivat.
kazdopadne jedina moznost pre autorku je byt skratka najlepsou verziou seba samej skusit zachovat korektne vztahy, dat tomu cas (nie jemu cas ale tej situacii) a byt skratka kralovnou v jeho ociach nie zlomenou histerkou. nech raz ked otvori oci si uvedomi co stratil (alebo mohol stratit) a aky bol idiot. uz len to ze mu necha ten pocit ze on sa rozhoduje ze on si ma vybrat a ze ona sklopi usi a pocka si na jeho verdikt je zly. on nie je pan tvorstva on nie je ten kto si ma vyberat. ved to je cele zle. aky signal mu tym dava? ze on si vybral tak ona ma byt teraz vdacna a cela stastna a obskakovat ho ak sa k nej "vrati"? vybera si zenu s ktorou bude zit ako jogurt v tescu. toto nie je spravny postoj. nejde o to aby ho vyplestila zo svojho zivota. vobec nie. oni budu musiet spolu fungovat kvoli detom a v tomto pripade by som sa ani nehrala na martyra ktory bude pre jeho rozmar tahat vsetko sam. prave naopak on sa o tu rodinu a deti ktore teraz ma musi postarat. ma zodpovednost voci nim. a ked by aj odisiel tak rozhodne mu to neulahcit. 50% starostlivosti by som mu nechala.
a to ze ho chce. no je to sok. je to zrada a v tomto pripade este dlho funguje taka ta dojazdova draha kedy trva pochopit a zmierit sa so situaciou. otazne je ci v skutocnosti je co chciet na nom po tom ako sa zachoval. teraz v tejto chvili este chce, je to zvyk, su to spomienky, je to komfort, je to mozno aj nejaky cit este ale casom ked pride pochopenie a uvedomenie si bude to vidiet inak. ona si nezasluzi byt druhou moznostou ani jednou z moznosti. ona si zasluzi pri sebe cloveka pre ktoreho bude cislo jedna. neviem preco by sa mala zmierit s tym ze pre niekoho bude len jednoduchsou volbou, ze pre niekoho bude povinnostou. ak by mali zostat spolu ona nie je ta co ma bojovat. to on by mal bojovat o jej lasku. on to posral. on ma pohnut vesmirom aby to dal dokopy. ak to nebude chciet vsetko ostatne je len mrhanie casom. aj ked ho miluje jednostranna laska je nanic. nestaci. aj keby zostal z povinnosti k rodine ona nebude casom stastna.
ona musi urobit vsetko preto aby stastna bola. nejde o to ako to vnimame my. ona potrebuje cas. teraz je to brutalne horuce musi to vychladnut aby sa na to mohla pozriet z nadhladu.

@glorikarebeka žena života na obediky a rozhovory o žltom slniečku a modrej oblohe.
Ona sama je vydatá, možno jej muž ani netuší, že majú nešťastne manželstvo..
Presne tak, posadit pred seba, oznámiť ze keď už bude ten týždeň rozmýšľať s ktorou ostane, tak nech vie aké povinnosti ho čakajú, aké mu ostanú, čo mu pribudne, nech to žene života oznámi co všetko k ich obedíkom pribudne..rýchlo skončí ich hrkutanie o ničom..
Panvicou po hlave z každej strany, hlupák..