Žena, ktorá je zdravo sebavedomá a cíti sa dobre, tak je atraktívna v bežnom živote
Ahojte..Mala som isté problémy so sebavedomím,vzťahmi tak som začala navštevovať psychologičku.A dnes mi povedala takú zaujímavú myšlienku.Vraj žena,ktorá je zdravo sebavedomá,cíti sa dobre a príťažlivo je atraktívna v bežnom živote a taká žena nemusí hľadať chlapa na internetových zoznamkach,lebo stretne sympatickych mužov v reálnom živote,proste sa nanu nalepia je príťažlivá pre nich a určite sa objaví nejaký kde to bude obojstranne..A že internetové zoznamky,vraj je to sílené spoznávanie,tlačenie na pilu preto je tam veľa zufalcov..Myslíte,že to tak naozaj je?
Suhlasim s tym, ze sebavedomie je dolezite. Nesuhlasim s tym, ze zoznamky (a tu sa teda mozeme zastavit aj pri tom, ake zoznamky lebo asi je rozdiel pokec a nejaka slusna platena zoznamka) su pre zufalcov a ze je to tlacenie na pilu. Nie je, lebo to, ze ty sa tam s niekym spoznas a ides s nim na rande este netlacis na pilu, pokojne to moze byt prve a posledne rande a pokojne sa z toho moze vyklut kamaratstvo. Ja som so svojim muzom 20+ rokov a predtym som ho poznala dlhsie. Ale ak odhliadnem od diskotekovych cias (co teda uz bolo sakra davno) a spoločných kamaratov a pod. zoznamenia, mna napriklad nik na ulici, v obchode, na pumpe, v kniznici... neoslovil, nebalil, nevolal na rande (a to sebakriticky hovorim, ze fakt nevyzeram zle 😀) Tak len rozmyslam, ze ak by som teraz hladala partnera (co nehladam), asi by som sa nedockala 😀
Akoze ta cast pokial ide o sebavedomie moze byt pravda, ale ta cast so zoznamkami je uplna blbost..Napriklad moj pripad - rozvedena matka s malym dietatom, ktore sa s otcom stretava parkrat do tyzdna, ale spi doma kazdu noc..Moj zivot prebieha medzi pracou - skolou a maximalne nejakym obchodom..Akoze kde mam stretnut nejakeho chlapa? Keby som mala cakat na to, kym na neho vrazim v obchode, tak to sa nacakam..A keby ma niekto oslovil len tak na ulici, tak sa asi skor zlaknem..Nehovoriac o tom, ze v urcitom veku uz clovek tazko zisti len tak na ulici, ci je niekto slobodny aby ho/ju mohol oslovit..Takze zoznamky ja osobne vobec nezatracujem a to, ze na tie zoznamky chodim nema vobec nic spolocne s tym, ze by som nemala sebavedomie a nevyzarovala ho zo seba, len sa proste realne nemam kde s niekym novym zoznamit..
Somarina. Ja som mala vždy zdravé sebavedomie a s mužom sme sa zoznámili na pokeci. 13 rokov sme už spolu.
Samozrejme, kazda zeny, ci plnostihla, ci stihla, ked je spokojna a usmiata a nema v tvary vyraz "zachrante ma" je ocarujuca... V prvom rade musis mat rada samu seba a byt spokojna. Lebo najviac odpudzujuce je, ked sa zena vtiera a prosika... Och. Taku chlapi vzdy budu povazovat len zalahku korist akurat tak na zabavu....a s tou zoznamkou tonemusi tak byt.. Ale zena musimat rozum a vediet odkial pokial...prostenic neponahlat. Ten pravy pocka😉
Za mňa blbosť, my s mužom sme sa stretli na zoznamke a to máme obaja sebavedomia až dosť. Takisto mám kamošky, čo sa tak zoznámili a majú dlhoročné spokojné vzťahy. Áno, stretla som tam aj nejakých zufalcov, ale tak tých rýchlo prekuknes.
Ja ze nie. Kopa ludi, kde ona zo severu, on z juhu, a iba vdaka internetu sa spoznali. Je to iba subjektivny nazor psychologicky.

@iv007 v mojom pripade zoznamko.sk