icon

Žena, ktorá je zdravo sebavedomá a cíti sa dobre, tak je atraktívna v bežnom živote

14. feb 2022

Ahojte..Mala som isté problémy so sebavedomím,vzťahmi tak som začala navštevovať psychologičku.A dnes mi povedala takú zaujímavú myšlienku.Vraj žena,ktorá je zdravo sebavedomá,cíti sa dobre a príťažlivo je atraktívna v bežnom živote a taká žena nemusí hľadať chlapa na internetových zoznamkach,lebo stretne sympatickych mužov v reálnom živote,proste sa nanu nalepia je príťažlivá pre nich a určite sa objaví nejaký kde to bude obojstranne..A že internetové zoznamky,vraj je to sílené spoznávanie,tlačenie na pilu preto je tam veľa zufalcov..Myslíte,že to tak naozaj je?

Strana
z2
evkamotka
15. feb 2022

@iv007 v mojom pripade zoznamko.sk

makova333
15. feb 2022

Suhlasim s tym, ze sebavedomie je dolezite. Nesuhlasim s tym, ze zoznamky (a tu sa teda mozeme zastavit aj pri tom, ake zoznamky lebo asi je rozdiel pokec a nejaka slusna platena zoznamka) su pre zufalcov a ze je to tlacenie na pilu. Nie je, lebo to, ze ty sa tam s niekym spoznas a ides s nim na rande este netlacis na pilu, pokojne to moze byt prve a posledne rande a pokojne sa z toho moze vyklut kamaratstvo. Ja som so svojim muzom 20+ rokov a predtym som ho poznala dlhsie. Ale ak odhliadnem od diskotekovych cias (co teda uz bolo sakra davno) a spoločných kamaratov a pod. zoznamenia, mna napriklad nik na ulici, v obchode, na pumpe, v kniznici... neoslovil, nebalil, nevolal na rande (a to sebakriticky hovorim, ze fakt nevyzeram zle 😀) Tak len rozmyslam, ze ak by som teraz hladala partnera (co nehladam), asi by som sa nedockala 😀

ciusinka
15. feb 2022

Akoze ta cast pokial ide o sebavedomie moze byt pravda, ale ta cast so zoznamkami je uplna blbost..Napriklad moj pripad - rozvedena matka s malym dietatom, ktore sa s otcom stretava parkrat do tyzdna, ale spi doma kazdu noc..Moj zivot prebieha medzi pracou - skolou a maximalne nejakym obchodom..Akoze kde mam stretnut nejakeho chlapa? Keby som mala cakat na to, kym na neho vrazim v obchode, tak to sa nacakam..A keby ma niekto oslovil len tak na ulici, tak sa asi skor zlaknem..Nehovoriac o tom, ze v urcitom veku uz clovek tazko zisti len tak na ulici, ci je niekto slobodny aby ho/ju mohol oslovit..Takze zoznamky ja osobne vobec nezatracujem a to, ze na tie zoznamky chodim nema vobec nic spolocne s tym, ze by som nemala sebavedomie a nevyzarovala ho zo seba, len sa proste realne nemam kde s niekym novym zoznamit..

mimikarol
15. feb 2022

Somarina. Ja som mala vždy zdravé sebavedomie a s mužom sme sa zoznámili na pokeci. 13 rokov sme už spolu.

liljana
Autor odpoveď zmazal
derdia
15. feb 2022

Samozrejme, kazda zeny, ci plnostihla, ci stihla, ked je spokojna a usmiata a nema v tvary vyraz "zachrante ma" je ocarujuca... V prvom rade musis mat rada samu seba a byt spokojna. Lebo najviac odpudzujuce je, ked sa zena vtiera a prosika... Och. Taku chlapi vzdy budu povazovat len zalahku korist akurat tak na zabavu....a s tou zoznamkou tonemusi tak byt.. Ale zena musimat rozum a vediet odkial pokial...prostenic neponahlat. Ten pravy pocka😉

janickacrazy
15. feb 2022

Za mňa blbosť, my s mužom sme sa stretli na zoznamke a to máme obaja sebavedomia až dosť. Takisto mám kamošky, čo sa tak zoznámili a majú dlhoročné spokojné vzťahy. Áno, stretla som tam aj nejakých zufalcov, ale tak tých rýchlo prekuknes.

kassandra25
28. feb 2022

Ja ze nie. Kopa ludi, kde ona zo severu, on z juhu, a iba vdaka internetu sa spoznali. Je to iba subjektivny nazor psychologicky.

Strana
z2