Boli ste spokojná s fľaškou Avent?
baby-mamicky, ktore pouzivali/pouzivaju flasky AVENT, boli ste spokojne? pripadne doporucte nieco, co je vhodne pre novorodena?
AVENT-my sme nekupovali,jednoducho sme ich dostali v sponzorskom balicku v porodnici...tie najmensie a potom v na sestonedeli sme opat dostali take kufriky a tam som mala velke Chicco flasky......Aventky,pozor na zatiahnutie ako tu uz spominal ktosi,lebo aj moje boli neraz obliate,lebo pretekali,no potom som si davala vacsi pozor a pouzivali sme ich veeeelmi dlho ,ku koncu uz len na cajik a mlieko pili z Chicco a piju dodnes (rano) a ani jedno babo nemalo akykolvek problem striedat dve rozne znacky...cumliky mali podobny tvar..pouzivali sme aj BABYNOVA na cajik,ked uz male Aventky nestacili
Noo, súhlasím s dominikou 1988. Ja som s nimi spokojná nebola a to som ich používala len na čaj a vodu, lebo som kojila. Prídu mi strašne veľké, neforemné a cumlíky na nich sú totál tvrdé. Tiež sa mi osvedčili lovi. Sú lepšie tvarované a cumlíky sú prispôsobiteľné, makkučké, takže super. A aventky sú oproti lovii aj predražené🙂
ja používam na všetko avent, či čaj, či mlieko. Malá je od začiatku dokrmovaná a vyhovujú nám aj cumle od nich. Keď bola malinká sme používali len tie 125ml, teraz už aj veľké 😉
my používame avent aj pri staršej sme požívali, občas tečú flašky aj mne ale teraz je dostať taký tesniaci krúžok na ne a už netečú. My sme mali sterilizátor, odsávačku, ohrievačku, lyžičky, via systém
ahoj, my sme maximálne spokojní, nič nám nepretekalo, aj pri druhom bábätku budeme používať Avent.
My sme spokojni s Aventom, aj s LOVI... myslim, ze obe su super.
My sme vymenilil za LOVI...ktorukolvek sme skusali, tiekli...neboli sme vobec spokojni.
Ja som kupila sadu flasiek Avent a mala mi ich odmietla.. cize som musela kupit ine kedze som kojila a aj dokrmovala UM... osvedcili sa mi Tommee Tippe, tie vyuzivame doteraz.. sme s nimi maximalne spokojni.
moj drobec ma aventky "najradsej" resp su jedine,z ktorych dokaze pit 🙂
ja z nich az taku radost nemam.. tecu .. najprv som myslela,ze som uz na hlavu a neviem ich poriadne zavriet,ale s tymto problemom som sa stretla uz aj u inych mamiciek..
skusali sme aj tommee tippe,ale z tych maly vobec nevie pit..
velmi dobre su aj Dr Browns
aventky sme mali sadu dve male, dve velke plus nahradne dudle a kefa na umyvanie. prislo mi to zo zaciatku zbytocne vela, no napokon sme ich vyuzili vsetky. nechala som si jednu a jednu u babicky aby som ich nemusela stale prevlacovat. akurat dudle sme menili. mali sme aj vselijake ine, co boli k nejakym veciam ako darceky, ale tieto sa nam osvedcili najlepsie. dodnes pouzivame velku na mlieko, lebo z pohara ho tolko nevypije. 🙂
ten novy skleneny NUK so vzduchovym otvorom je podla mna o triedu lepsi. Avent - znacka ale flasky priemer.
Tomee Tipee aj Avent
my mame avent a som spokojna. Ale z flase len cajik! Mliecko len z prsnika! 🙂
Ja som s Aventkami spokojná nebola. Zdalo sa mi stále, že mi čaj v aventke už po pol hodinke, hodinke skysne. Neviem, či mal niekto ten pocit. Kúpila som sklenené, ale tam zasa čaj rýchlo vychladol a bol studený, takže tie sme používali iba doma. Skúsila som Mam flaše a tam sa mi to nestávalo. Čaj skysol možno po 4 hodinách ak malý nepil (bol kojený) a velmi studený ako v sklenených tiež nebýval. Používame ich dodnes. Na aventkách sa mi nepáčil aj ten tvrdý dudel. On z nich ani velmi nechcel piť. Mamkový dudel je ovela lepší a je totožnejší s prsníkom, ktorý sa v pusinke tak splaští a nie ako tá tvrdá bambula na aventke.
Našej malej vnučke striedame chicco, lovi aj babynova - umelé aj sklenené fľaše a nemáme zatiaľ ani s jednou značkou problém
S avent sme velmi spokojni od narodenia , odporucam aj ked mal obdobie ked pil Nutrilon AR co je hustejsic alebo pil kase, museli sme dierky zvacsovat nahriatou ihlou, pretoze dierky sa nezvacsuju ale pridava sa pocet dierok
@bashka ano suhlasim, ale urcite nie prazdny mamin prsnik
Avent je určite dobrý, je uznávaný, ale mne osobne sa viac osvedčila Lovi fľaša.
Maly sa narodil ako predcasniatko, nejaky cas stravil v inkubatore. takze som mlieko odsavala a on papal z flase. no z Aventky nevladal sat....my sme potrebovali dudel s najvacsou dierkou a aj to som stlacala,aby do neho cosi tieklo...A ja by som tiez dopredu flasku nekupovala.
My máme odskúšanú fľašu avent a boli sme maximálne spokojní... 🙂
Nasa mala mala aventku aj v porodnici a stale pijeme z aventky, sme velmi spokojni🙂 Ja ich urcite odporucam !🙂
Na znacku Avent nedam dopustit. Pouzivame flase od narodenia. Najprv som pouzivala MUM. Po mesiaci som ich vyhodila. Uz len to, ze flasa sa sklada zo 7 casti je hroza. Rozobrat, umyt kazdy diel, sterilizovat a poskladat zaberalo strasne vela casu. Hned sme presli na Avent a sme spokojni. Najlepsie su tie bez BPA.
Avent fľašku odporúčam tiež, moj syn od 3 mesiacov občas pil moje mliečko z nej a potom inú ani nechcel. Mali sme ich doma viac, ale aj z Mam aj z Lovi sa mu nadvihovalo, tak sme kupili Avent vacsiu a som spokojna. Dlho vydrzi, je prakticka, lahucka, ako 5-mesacny si ju sam drzal v rukach. Flasu Mam sme pouzivali pri dcere, inu ani nemala, ale syn z tychto cumlov nebol nadseny, vobec nechcel tahat mlieko z nej.
Avent velka spokojnost (nielen flasky).
Áno som doteraz aj malá očividne my stále veľa robíme na fľašku (Ako samozrejme mlieko 🙂) A odpovede že mamin prsník sa tu kus nehodia tak ale už sme si zvykli na odveci odpovede 🙂
Maximálne. Mne teda nikdy netiekli a to bohužiaľ sme potrebovali fľašky od narodenia. Vydržali bez poškodení aj pády. Skúšali sme aj Lovi, ale ako tu už bolo spomenuté, cumlík spľasol a začal rev. MaM sa tiež neujala, bola príliš umelohmotná 🙂 Sklenené nikdy, toľko šťastia by sme neuniesli 😀 😀 😀
nebola som spokojna flaskou Avent...ma pomerne trvdi silikonovy cumlik...odporucala by som radsej Mam Ultivent anti colic
S flasou na mlieko ano, ale tie s naustkom,co sme pouzivali na caj neskor uz nie - obe mi tiekli
@bashka Myslim, ze na to sa nepytala.....To je snad jasne, ze je najlepsi prsnik, ale nie kazdy moze kojit, takze drzme sa temy. Mimochodom, ja kojim a aj pouzivam flasu avent uz 21 mesiacov
Moja mala nema problem s nicim, mame lovi, mam, nuk, dokonca v 5 mesiacoch cucka aj z avent poharika-hadam je to vydrzi aj pri prikrmoch 😀
avent to je znacka s dlhou zivotnostou najmladsiej dcere som nekupovala ziadnu flasu vsetky aventky co doma mame maju min. 5 rokov

ja mam Avent flašky, aj odsavacku, som velmi spokojna....je to vsetko navzajom kompatibilne. Malemu vyhovuju cumliky, ma 4 mesiace je kojeny, a flaskou len sem tam dokrmovany. Cumliky su sice tvrdsie, ale mala dierka, maly musi stale tahat, takze nema problem ani s kojenim. skusali sme aj lovi, ale malemu sa zle pilo, hoci mala najmensiu dietrku stale mu zabehlo. Treba asi vyskusat 🙂