icon

Do kedy ste dávali deťom dojčenskú vodu Lucku?

mimuska123_
29. okt 2012

lebo moja mamina sa ma na to pytala, ze do ekdy to malemu budem davat, a ani sama neviem, kedy ste zacali davat normlanu z vodovodu? maly ma pol roka, a ja som toho nazoru, ze zatial len Lucka

Strana
z2
milka1978
29. okt 2012

@mimuska123_ ahoj ... ja som dojčenskú vodu svojmu 3 ročnému synovi vôbec nedávala ..... prevárala som tú z vodovodu ..... a nikdy mu z nej nič nebolo ... a keď sa ti bábo kúpe tak v dojčenskej vode? lebo aj keď nechceš tak trocha vodičky prehltne a pokiaľ ho potom nič nebolí alebo nemá hnačky tak načo kupovať dojčenskú vodu?

liz_lemon
29. okt 2012

napr. v Rakusku ziadne dojcenske vody nie su, detto vo Svajciarsku, cize je to u nas len jeden velky biznis, voda je ta ista ako kazda ina balena

nanip
29. okt 2012

😀 My ju dávame našej dodnes. A to už má vyše 6 rokov. Chutí jej. Mne tá z vodovodu aspoň u nás vadí na chuť. Tak malej z Lucky sem-tam veru aj ja trochu "upajznem"

katulinr
29. okt 2012

My sme davali do 3. mesiacov. Potom sme davali prevarenu filtrovanu vodu (BRITA).

rora
29. okt 2012

ja som ju davala cca do 4-5 mesiacov kym malej nepresli koliky, potom uz obycajnu prevarenu vodu.

anjelicek26
29. okt 2012

Dojcensku vodu som nikdy nekupila - cisty biznis... varila som vo vode z vodovodu a pili mlieko z prska... caj dojcatu netreba, takze aj to padlo.... ak chcete kupovat balenu vodu, nemusi byt na nej napisane dojcenska len preto, aby bola vhodna...

vivusika
29. okt 2012

nikdy som deťom dojčenské vody nedávala - máme filter na vodu, však platím za vodu, tak načo by som kupovala 😉

nikolet_89
29. okt 2012

@mimuska123_ ahoj nedavala som vobec...prevaram normalnu vodu...a planujem tak robit do roka

ktore
29. okt 2012

@mimuska123_ ahojte.ja davam tiez lucku alebo inu dojcensku vodu.ale niekto kto je pri vyrobe nejakych tychto vod tak prave taky povedalze to neni ina voda iba obacjna doplnena neviem cim.takze aj moja kamoska teda zdravotna setstra nedavala nic iba 5 minut prevarenu vodu z vodovodu ani netrebalo filter.a je to zdravotna sestra u detskeho.takze je to iba biznis.

vevet
29. okt 2012

@mimuska123_ ak pije malý UM tak asi tak do pol roka, aj začať variť príkrmy. niektoré vody z vodovodu bývajú tvrdé, tak preto sa hneď neodporúča, ale určite by som ju prevárala.

puskaruka
29. okt 2012

Po roku by si uz malo zvykat na normalnu klasicku vodu z vodovodu

velvet26
29. okt 2012

ja jej davam doteraz, ma 17 mes. byvame na dedine mame vodu zo studne, nie sme napojeni na vodovod..samozrejme voda je pitna, splna normy, ale mne osobne vobec nechuti, tak malej kupujem a ja ju pijem len sem tam...

simca06022011
29. okt 2012

vobec som z nej nic nevarila ani Um. Stale voda z vodovodu a zijeme🙂 samozrejme stale prevarena

bambi9
29. okt 2012

ja varim z tej z vodovodu....ale na pitie jej davam do flasky len dojcensku vodu... mala ma 18mes a aj nadalej jej ju budem davat na pitie.... ine napoje ani nechce... 🙂
a pri pol rocnom by som urcite pokracovala v dojcenskej... - aspon na pitie teda...

matkamirko
29. okt 2012

my dojcenske vody pouzivame doteraz-na pitie,cajiky, UM, ostatne obycajna voda.

elli333
29. okt 2012

Ja stale davam Lucku a aj ja ju pijem...je chutovo uplne ina ako ta z vodovodu nemozem si pomoct

lucina7
29. okt 2012

ja som nedávala vôbec. je to podľa mna zbytočné. ved na slovensku je najlepšia pitná voda. ale prevaram ju stále.

alenka600
29. okt 2012

Nedavala som vobec, urcite tam mas viac sajrajtov z plastovej flase, ktora bola kto vie ako skladovana, nez vo vode z vodovodu - kto chce prevari, prefiltruje, alebo vobec nic.

tortelinka
29. okt 2012

nikdy, vzdy pil len obycajnu vodu

vonicka
29. okt 2012

Podla mna su to zbytocne vyhodene peniaze, ako za kazdu inu vodu vo flasi. Ja som malemu nikdy nedavala dojcensku vodu, davam mu z vodovodu, ani neprevaram, ma 9m. Vela jej nevypije, ak by jej pil vela, aspon by som ju prefiltrovala cez britu, alebo nieco podobne.

mirage
29. okt 2012

To, co sa z plastovej flase do tej Lucky uvolnuje je humus.

lucikusik
29. okt 2012

Ja som takisto nikdy nedávala dojčenskú vodu. Teraz má drobec rok a dávam prevarenú z vodovodu.

surviver
29. okt 2012

my sme mlieko robili z lucky do 2 rokov

rebeka7501
29. okt 2012

A my sme pili akú vodu ? Z vodovodu. A čo nám je ? Nič. Je to len reklamný ťah na rodičov ako vyprázdniť ich peňaženky. Len si predstavte koľko odpadu je z obyčajnej vody, ktorá je balená do plastu, a presne ako niektorá maminka vyššie napísala čert vie, ako dlho sa v tom plaste voda "zdržovala" a na akých miestach bola uložená (teplo, slnko a pod...)

silviatko
29. okt 2012

my sme Lucku nikdy nedávali,niekedy žiadna Lucka nebola a deti boli viac zdravé ako teraz.. dávali sme prevarenú vodu ..som presne toho názoru, že ide len o REKLAMU

ikke
29. okt 2012

ak mate dobru vodu vo vodovode, nie je ziaden dovod kupovat balenu dojcensku vodu.
v idealnom pripade by mal pediater vediet, ci nate vodu vhodnu aj pre mnale deti. v menej idealnom pripade sa informuj u vodarni...
osobne som nikdy balenu vodu nedavala, po pol roku som uz ani neprevarala.

anjelicek26
29. okt 2012

@rebeka7501 - toto si myslim aj ja, odstata voda v pet flasiach, casto na slnku, v teple, boh vie, co do tej vody aj prejde 😖

kuriatko84
29. okt 2012

asi 6 mesiacov potom obycajnu z vodovodu a neprevarenu 🙂

zuzanka.h
29. okt 2012

nedavala som mu Lucku...

ankaevka
30. okt 2012

máme dobrú vodu z vodovodu, tak prečo kupovať plasty? 😉

Strana
z2