icon

Môžem podávať kravské mlieko 4,5-mesačnému dieťaťu?

12. sep 2025

Dobrý deň mamičky,prosím Vás môžem dať 4,5 mesačnému bábatku piť kravské mlieko ? (Nieje to len tak s rozmaru,mám nato vážnejší dôvod) Dakujem

really8
12. sep 2025
@anonym_autor

@evcagabi Načo som sem prosim, Vas prisla ? Už prosim Vas ani nekomentujte,pretoze ako vidim mate chut ludi len urážať. A nato som sem ozaj neprišla

@anonym_autor takze uz ho nechces hej?

evcagabi
12. sep 2025
@nikha2809

@evcagabi vidíš, dobrý nápad.

@anonym_autor tak ti mlieko objednám na expres objednávku do najbližšej dm o hodinu ho môžeš ísť vyzdvihnúť, stačí mi napísať adresu a t.c

To sa da? Urobim rovnako ak je taka nestastnica

mamaaja82
12. sep 2025
@nikha2809

@evcagabi vidíš, dobrý nápad.

@anonym_autor tak ti mlieko objednám na expres objednávku do najbližšej dm o hodinu ho môžeš ísť vyzdvihnúť, stačí mi napísať adresu a t.c

@nikha2809 ja sa pripojim k
@nikha2809 a mozme sa ti poskladat na par krabic ak mas moznost si ich v dm vyzdvihnut

evcagabi
12. sep 2025
@really8

@evcagabi ked objednas v dm vie ho mat este dnes.
Autorka ked sa ukazes ze neklames tiez som ochotna ti objednat mlieko.

@really8 to som este nerobila. Musela by si mi dat navod ako na to 🙂 ale o chvilu napise, ze u nich DM nie je

nikha2809
12. sep 2025
@evcagabi

To sa da? Urobim rovnako ak je taka nestastnica

@evcagabi áno, dm expres objednávka, zaplatíš a za hodku v pohode ma nachystané

soraya25
12. sep 2025

máš už to umelé mlieko alebo nie ?

zojanka
12. sep 2025
@anonym_autor

@evcagabi Načo som sem prosim, Vas prisla ? Už prosim Vas ani nekomentujte,pretoze ako vidim mate chut ludi len urážať. A nato som sem ozaj neprišla

@anonym_autor rodičovský príspevok a prídavky už na účty chodili

belllinka
12. sep 2025
@evcagabi

@anonym_autor urcite vies, ze kedysi sa to neriesilo. Ale kedysi to co sa predavalo v obchodoch, bolo fakt mlieko. Teraz je to cisty humus, ktory ti cerstvy vydrzi kolko? /neviem, nekupujem, ale viem, ze davno to nie je ako ked som brigadovala na farme a tam malo zaruku 2dni/ toto je vec, ze keby aj ja nemam zrat, tak financie na mlieko pre dieta byt musia. Kazdy den tu mamicky riesia financie 🤦‍♀️

@evcagabi Aj keby to bole neviem aké čerstvé pravé mlieko, tak proste nie je vhodné pre také malé dojčatá, má obrovský obsah bielkovín a málo vitamínov a živín a je ťažko stráviteľné

viestta
12. sep 2025
@anonym_autor

@sisa_s Nekojím o mlieko som prišla

@anonym_autor kravske mlieko ma privela bielkovin na tak male dieta. Kedysi davno, ked este bol len jeden sunar sa robilo pre deti do pol roka 2/3mlieko. Dnes by som to neriskovala, radsej by som si tych 5€ pozicala

really8
12. sep 2025
@evcagabi

@really8 to som este nerobila. Musela by si mi dat navod ako na to 🙂 ale o chvilu napise, ze u nich DM nie je

@evcagabi aj keby nebola. Ak neklame nemam problem zaplatit aj nutrilon. Urcite k nim chodi nejaka donaska aby to mala este dnes. Ale autorka zrazu zmizla. Uz asi netreba

evcagabi
12. sep 2025
@belllinka

@evcagabi Aj keby to bole neviem aké čerstvé pravé mlieko, tak proste nie je vhodné pre také malé dojčatá, má obrovský obsah bielkovín a málo vitamínov a živín a je ťažko stráviteľné

@belllinka ja viem, ze nie je. Ale vkuse od prababky pocuvam, ako ona krmievala kravskym, svokra zije aj jej sestry a my vymyslame 🤦‍♀️😅

regi95
12. sep 2025

@anonym_autor autorka ja mám doma beba 1tku komplet balenie bolo len otvorené. Tiez mám doma nutrilon, polovicu krabice. Poslem, ked vyhovie

autor
12. sep 2025

Pozor ja si nepýtam ani peniaze a ani aby mi niekto objedával mlieko. Otázka bola polozena inak. Ďakujem za pomoc ale ja neviem ako funguje to expresne dorucenie

anonym_943c07
12. sep 2025
@anonym_autor

Pozor ja si nepýtam ani peniaze a ani aby mi niekto objedával mlieko. Otázka bola polozena inak. Ďakujem za pomoc ale ja neviem ako funguje to expresne dorucenie

@anonym_autor odpoveď si dostala nemôžeš dať 4,5 mesačnému bábätku piť kravské mlieko, čo si na tom nepochopila?

autor
12. sep 2025
@soraya25

máš už to umelé mlieko alebo nie ?

@soraya25 nie nemám a ani mať nebudem. Ja som sem žobrať neprišla.

anonym_7098c7
12. sep 2025
@really8

@evcagabi aj keby nebola. Ak neklame nemam problem zaplatit aj nutrilon. Urcite k nim chodi nejaka donaska aby to mala este dnes. Ale autorka zrazu zmizla. Uz asi netreba

@really8 veľmi by ma prekvapilo, keby ti napísala adresu. Viacnásobne som tu totiž ponúkala pomoc, pár krát s tým, že priveziem trvanlivé potraviny, raz, že pani odveziem do nemocnice s dieťaťom. Ešte nikdy ma nikto nekontaktoval, aby som mu to priviezla.

evcagabi
12. sep 2025

Zufalej mamine by bolo jedno, ako nakrmi svoje dieta. Keby jej nemam co dat, idem zobrat kludne po susedoch. Tu si dostala ponuku na pomoc ale uz nostek hore. Hlavne, ze si odpovedala, ze cislo uctu mas

nikha2809
12. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor prídeš si len vyzdvihnúť číslo objednávky, ktoré by sme ti poslali do správy

tamitamitami
12. sep 2025

Nie, nemôžeš dať. Napíš adresu, tvoje meno a DMku v tvojom meste, objednám ti jedno Babylove umelé mlieko....
Mlieko budeš mat ešte dnes, zadarmo, len si ho budeš musieť ísť zobrať.

really8
12. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a ako to chces riesit?

anonym_943c07
12. sep 2025

@evcagabi číslo účtu má, ale rodičovský akože vyberá na pošte
@tamitamitami a komu to mlieko dnes predá aj keď za polovičnú cenu aby mala peniaze?

valiant
12. sep 2025

@anonym_autor kravské mlieko má úplne iné zloženie ako materské, úplne iný pomer hlavne solí a bielkovín. Rozhodíš dieťaťu trávenie a môžeš aj odpáliť obličky. Toto by som naozaj neriskovala. Všetci ti tu dobre radia. Kúp v DM UM.

sisa_s
12. sep 2025

Ako nehnevaj sa, ale pises, ze mlieko tu nechces od zien, iba odpoved na otazku
Som lekarka a odpovedam ti: nie, nie je vhodne vobec davat kravske mlieko na pitie do 1r, lebo velmi zatazuje oblicky dietata, nema dost zivin a vitaminov, moze sposobit mikroskopicke trhliny v crievku babatka, riziko cukrovky 1.typu neskor, je alergen...staci?
Mala by si tu ruky nohy zenam bozkat, ze su ochotne kupit ti mlieko
Pride ti 18. šek , okamzite 30e daj do obalky a odloz si na buduci mesiac na mlieko, lebo budes zase zakladat temy

anonym_cb7bcd
12. sep 2025

@anonym_autor baby, tu strácate čas. Ak by naozaj mala doma hladné babatko, určite by za vhodne mlieko ďakovala všetkými desiatimi (kľudne mohla napísať “vrátim ti hneď keď …”). Tu jej viaceré ponúknu, ze jej kúpia expresne v DM a jej reakcia je, že nevie, ako to funguje 🤨. Tak si kua vygooglim! Alebo ešte lepšie - zoberiem ten telefón okamžite do najbližšej záložne a kúpim Nutrilon… ale tak by žena rozmýšľala len ak by skutočne bola matkou.

13uzivatelka11
12. sep 2025

Veď si písala že si sa pýtala aj v skupinách na FB aj si pýtala požičať peniaze a teraz keď ti tu ponúknu možnosť že ti ženy zabezpečia životne dôležite mlieko pre tvoje bábätko tak si zrazu hrdá a neprišla si žobrať?

anonym_eb8549
12. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja toto nepochopím, každá ti povie že kravské mlieko je nebezpečné tak čo chceš počuť. Áno daj mu ho a potom čo sa vyhovoríš doktorom ak mu príde tak zle že to bude na hazard s životom?

anonym_eb8549
12. sep 2025
@anonym_eb8549

@anonym_autor ja toto nepochopím, každá ti povie že kravské mlieko je nebezpečné tak čo chceš počuť. Áno daj mu ho a potom čo sa vyhovoríš doktorom ak mu príde tak zle že to bude na hazard s životom?

ponúkajú ti ľudia pomoc a aj tak ju neprijmeš. A neverím že nie sú nejaké organizácie. Neviem nemám v tom prehľad ale niečo musí byt mamičkám v núdzi

veronika14141414
12. sep 2025

Autorka, aj ja som ochotná kúpiť mlieko

anonym_eb8549
12. sep 2025

Radšej necháš hladovať dieťa ? Len kvôli tvojej hrdosti? Alebo mu chceš uškodiť s kravským?

anavixy
12. sep 2025

Nie! Absolutne nie, uz vobec nie trvanlive z krabice. Kupuj z DMky Babylove za par eur.