Náhle odmietanie príkrmov

30. mar 2022

Ahojte 🙂

Malý má 7 mesiacov a s prvými prikrmami sme začali už niečo pred vyše dvoma mesiacmi. Okrem toho je stále kojeny to neodmieta umelé mlieko nepapa. Prvé dni a týždne papal krásne až som sa čudovala zjedol plné misky a ešte si pýtal.

No posledné dni trvá to asi týždeň doňho nemôžem dostať skoro nič, jedna dve lyžičky a zatne ďasná a začne mrncat. Zrazu mu úplne prestalo chutiť, akákoľvek kombinácia ktorá predtým chutila dnes nič..je to normálne? Je to len nejaké obdobie v papani ktoré deti mávajú?
Priberá dobre zatiaľ to neriešim iba som z toho trochu v šoku lebo dnes som ho nakojila o 11 o pol tretej som išla dať obed a nič akoby vôbec nebol hladný :(

Ďakujem 🙂

autor
30. mar 2022

Ešte sa spýtam, nemôže to mať súvis so zubami? Nemá ešte žiadny tak že či to nieje nejaká predzvesť 🙂

beata_k
30. mar 2022

Ano, je to obdobie. Presne si pamatam ako moje dieta v tomto veku na 2 tyzdne odmietalo cokolvek zjest. Vola som aj lekarke. Vraj mam nechat tak, napchat don nemozem. Potom sa vsetko vratilo do normalu.

uriva
30. mar 2022

Aj my sme teraz tak mali, asi týždeň. Zrazu to prešlo samo, alebo zachutil králik ;). Ale zuby vyskočili o pár dní potom, takže som si presne povedala, že to bolo tou bolesťou.

vevulik18
30. mar 2022

Ahoj, naša mala pred pár dňami 7 mesiacov , tiež papala ukážkovo a posledné dva dni jej nechuti ani mlieko .. ja si tiež myslím , že to bude zúbkami .

ls85
30. mar 2022

Moze mat suvis so zubkami, aj u nas to tak bolo 🙂