icon

Pažravý syn

26. sep 2021

Ahojte 😃 kým som kojila som mala problem že syn (1rok 3m) nechcel vôbec jesť. Asi pred mesiacom som odstavila a odvtedy sa vyslovene prežiera, dnes ráno som si pospala dlhšie tak raňajky mu dával muž , zjedol 3 kúsky babovky a polku žemle, na desiatu mal banán na obed polievku a plnú mysku cestovín ako dojedol tak asi 20 minút nato zase utekal do kuchyne a mrnčal “ham ham” dala som mu teda jogurt. Teraz mi zase mrnči že je hladný 😃
Už 2 týždne cca sa opakuje že to ten žalúdok niekedy nezvládne a povraca sa hlavne teda večer. kupila som mu probiotiká aby mu lepšie trávilo. Ale už neviem fakt .. čím ho zasýtiť ? Aby mu to dobre strávilo aby sa nepovracal ale zároveň aby bol najedený? Pediatrička mi vravela už keď mal cca 10mesiacov a bol kojený že by mal mať aspoň 4x za deň normálne jedlo. Lenže teraz mlieko nepije , len občas a 4x normálne jedlo si pýta už do obeda. Ja neviem je to Ok aby toľko jedol? Poraďte mi čo mu pripraviť medzi raňajkami obedmi a na večeru. Spat chodieva o 21:00 a niekedy keď mu dám večeru o 19:00 tak o 20:00 zas reve že je hladný a potom ma zle sny a strašne plače zo sna. 😃

Strana
z2
luccija
27. sep 2021

@kulumulu123 tak krupica s malinami a na obed knedľa s džemom to ho rýchlo zasýti a rýchlo vyhladne🙂ale buďte radi, že dieťa netrpí nechutenstvom.
Autorka to, že zvracia je už zle.Skus niečo pomenit, ale moja dcéra tiež stále jedla a teraz v puberte nonsens a je normálna štíhla.Skus mliečnu ryžu namiesto jogurtu, alebo do jogurtu banán, vločky...

kulumulu123
27. sep 2021

@luccija a z čoho rýchlo nevyhladne???

elizabet173
27. sep 2021

@juhseverzapad na sladké mám chuť minimálne, takmer vôbec, keby som si mala dať slané vždy, keď mám chuť, tak by som nič iné nejedla a moje srdce by sa mi asi nepoďakovalo. Tvoja teória je mierne mimo.

elizabet173
27. sep 2021

@kulumulu123 pozri si pomalé a rýchle sacharidy a zistíš, po čom tak rýchlo nevyhladne.

Strana
z2