icon

Ako ste riešili prebalovací pult?

simik7192
30. aug 2021

Ahojte, mam otázku, že ako ste riešili prebalovaci pult? Že ste si kúpili normálne konodu z pultom alebo na vašu komodu ste dali len ten nástavec a na to ste položili tu podložku?

petamich
•
30. aug 2021

my sme kupili iba tuto prebalovaciu podlozku a prenasame ju kam potrebujeme - v noci kojim v obyvacke = je na jedalenskom stole, cez den je v spalni na pisacom stole, pri kupani na pracke

uz teraz prebalujeme aj tak obcas, kde pride a ked zacne o par tyzdnov/mesiacov lozit aj tak ho budeme prebalovat na zemi na hracej podlozke 🙂 tak sme sa rozhodli, ze komodu a nadstavce budeme ignorovat a jednym z hlavnych dovodov boli aj priestorove obmedzenia

len_nig
•
30. aug 2021

My sme kúpili normálne v Ikei prebaľovaci pult, ten bude v izbe tam bude aj po kupeli, ale rátam stým že prebalovat budem aj v obývačke atď 😊

marrilyn
•
30. aug 2021

@simik7192 ja som mala podobnu prebalovaciu podlozku, ako sa spomina vyssie a parkovala na komode, ktoru sme uz davno mali v spalni. Pri kupani som si ju prenasala. Inak bola stale na tej komode a tam som chodila maleho prebalovat.

mata1001
•
30. aug 2021

Kupila som siroku komodu, dala na nu deku, na nu plienku a vsetko som mala po ruke...nikdy som nechcela prebalovaci pult, podla mna zbytocnost. Tu komodu mam doteraz.

andrejka1974
•
30. aug 2021

Mne sa to nezmestilo do izby tak som normalne prebalovala na mojej posteli

zuvelyn
•
30. aug 2021

mam samostatne stojaci prebalovaci pult, tak uzky pod ktorzm su dve police, za mna absolutna nutnost, syn ma rok a pol takmer a stale ho denne vyuzivame. Neviem si predstavit ho prebalovat kade tade, aj to dieta potrebuje mat nejaky pevny bod kde vie co sa robi a nie raz na posteli, raz na zemi, raz na gauci atd.

veronice
•
30. aug 2021

Komodu s pultom. Z komody sa to rozsirenie da dat potom dole a bude sa pouzivat ako klasicka komoda. Prebalovanie na posteli u mna nehrozilo skrz prasknutu platnicku. Takze pre mna nevyhnutnost a je to aj velmi prakticke

patka06
•
30. aug 2021

Podložku som mala krížom cez postieľku, používala som ju aj pri kúpaní, to som ju mala na vani.

helcanw
•
30. aug 2021

Muž vyrobil komodu na veci a na nej som mala deku a veci potrebné má prebalenie, ale využívaná bola len do vtedy kým sa syn nezačal otáčať, potom to tam už nebolo bezpečne. Komodu používame ako skriňu na malého veci.
@zuvelyn a nezoskoči ti z tadiaľ dole???? Lebo ja si môjho ročného neviem predstaviť prebalovat inde ako na zemi 😁

zuvelyn
•
30. aug 2021

@helcanw nie nezoskoci ani sa nehybe, lebo vie ze tam sa oblieka, prebaluje a riesi hygiena, je nauceny od prveho dna. Na zemi/gauci/posteli sa smozrejme meta, kope, pretaca hadze etc 🙂

tanisha
•
Autor odpoveď zmazal
•
amelie2017
•
30. aug 2021

Pri dcerke som mala tu najlacnejsiu z Ikea. Najprv v spalni, lebo sme mali kupelnu, ked sme sa prestahovali, dali sme ju do kupelne. Pre mna must have. Prebalovali sme ju na nej dokym mala plienky. Takze aj na noc do 2 a pol roka. Mne to bolo na posteli a kade tade inde nepohodlne. Teraz pri malom sme kupili tuto na obrazku. V sufliku mam vecicky, ktore aktualne nosi. Mam ju v spalni, hned vedla kupelne, cize aj po kupani si ho tam pekne dam a spravime hygienu. Neskor sa da pouzit ako komoda do detskej izby.

euka210
•
30. aug 2021

@simik7192 postel, nic ine...na prebalivaciu podlozku nebolo miesto

zenazaba
•
30. aug 2021

Mame prebalovaciu podlozku v kupelni na pracke, takze mozem hned pri prebalovani ocvachtat ritku pod tecucou vodou.

jazula
•
31. aug 2021

@zenazaba Úplne rovnako to mám 🙂. V kúpeľni na práčke oproti umývadlu…
A kupeme na stole v kuchyni, takze ten rituál má oddelený od bežného prebaľovania

ninakajka
•
31. aug 2021

My sme mali komodu s prebalovacim, ale keby som sa mala rozhodnut znova kupim iba podlozku na prebalovanie.

ona303
•
1. sep 2021

Inak ja som veľa čítala, keď som bola tehotná, aká je zbytočnosť prebalovaci pult. Ale ja som ho proste chcela. Kupili sme si peknú bielu komodu v Jisku, u známeho dali spraviť pult, teda ten vrch a ešte som kúpila prebalovaviu mäkkú podložku. Prebalujem ho len tam. Je to perfektná vec. Pár krát som ho teda aj na posteli skúšala prebaliť ale skoro som prišla o chrbát. Pult mám taký vyšší takže som pri ňom pekne vystreta. Tiež tam malého dávam aj po kupkaní.
Komodu využijeme aj potom aj bez pultu 👍 vrch predám alebo posuniem ďalej. Za mňa super investícia a veľká pomoc 🙂