Plienky na noc pre 9 kg dieťa
Ahojte prosím aké plienky používate na noc a ste s nimi spokojný ? Malý sa skoro z každých prekaká alebo preciká, nosíme velkosť 4, má 9 kg. Dáva tu niekto aj látkové plienky ? Boli by na noc vhodnejšie ?
Malý sa v noci nepreberie, tak ho nechcem zbytočne budiť na prebalovanie ...
maly ma 8M a vyse 10kg a na noc pouzivame Pampers Pants Night, ostatne mi cez bok precika, lebo spi na boku a tade mu to pretecie 🙂
@kuriatkocervene , lepsie nez plienky su plienkove gaťky (ak ich uz nepouzivas). Ja pouzivam od Babylove z DM cislo 6 asi uz od 7 mesiacov dietata, malokedy pretecu..
@kuriatkocervene aj mne sa tak jedno obdobie vždy v noci precikal a žiadne plienky neboli dosť dobré. Potom som si povedala, že risknem raz sa noc a prebalim ho. Občas sa zobudil, občas nie. Ale aspoň som každú noc nemusela prezliekať komplet postieľku aj jeho. Poprípade skús dávať k večeru už menej tekutín, mlieko to je jasne, že daj keď pýta ale môj napr pýtal stále aj vodu, takže som sa to minimálne hodinu pred spánkom snažila obmedzovať.
@kuriatkocervene mala ma vyse 9kg,neprebalujem v noci. vnoci sa koji aj 3x a pouzivam klasicke lidl..mala som ich aj u syna a tiez uplne bez problemov
@kuriatkocervene ahoj, davam nohavickove pampers premium care nohavicky vel. 4, syn ma teraz 9 kg a cca 82 cm (slizik) a neprecikal ich...iba raz, ale preto lebo som ich zle natiahla...

Mne jednu chvíľu každú noc precikavala klasické jednorazky, tak som jej dávala tie naťahovačky, gatkove Pampers, tie nepustili nič 🙂 a látkové určite nie, my sme látkovali do 6m ale na noc som jej dávala jednorazku lebo bola stále prepiskana