icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

michamicha
19. apr 2012

Tak já mám hotovo, je tu bordel jak v tanku, chtěla jsem to ještě uklidit, ale nechám to až na ráno 😝 jsem KO 😒 Jsem zvědavá jak budou zejtra prudit lidi na poště až se tam přihasím s asi 26 zásilkama 😅
a teď už jdu spát, tak dobrou 🙂

martinkah
20. apr 2012

@dugyna ja by som tie kriedy mala tiez rada farebne, ďakujem..
(ak das za nas nick ciarku, nezobrazi sa nam upozornenie 😉 )

kuna
20. apr 2012

Krasne vytvory u vsech , jste sikulky! @terezita moc se mi libi ta aplikace ptacka na mikine, ten napad si s dovolenim ulozim do hlavy 🙂

Neflakam se, usila jsem si tricko (uplne stejne namornicke, jako jsem sem uz davala to pro segru) a mam rozesite pyzamko. Vcera jsem unahlene hrabla po rezacim kolecku, ktere nebylo zavrene a pekne jsem si dorezala dva prsty. U siti jsem pak andavala, protoze jsem v nich pres tu naplast nemela cit ☹

kuna
20. apr 2012

@dankakk teda vy jste si uzili, muselo to byt strasne :(. Hlavne, ze uz je to za vama ! 🙂

@boudova gratuluju k novemu OL a @crawler k vyhlidkam na nej!

terezita
20. apr 2012

@kuna ja to nevymyslela, taky jsem to nekde videla, ale jako slepici.. ale preci nebudu sit slepice na mikiny, ne? 😀 😀 😀

animal
20. apr 2012

@terezita právě jsem ti dodělala tu farbenmix tabulku, zkontrolovány všechny položky, co není na shopu, tam jsem odstranila celý řádek a některé položky tam byly 2x, tak jsem to taky smazala

palosek
20. apr 2012

Holky...nechcete z Wendy...jednolíc kvadráty na krému??? 😉 http://www.produktservis.com/images/katalog/531...

terezita
20. apr 2012

@animal eli ty jsi proste dokonala!!! prosimte kdy ty to vsechno stihas??

dugyna
20. apr 2012

@martinkah prepac to som nevedela ze ked dam ciarku ze sa nezobrazi upozornenie.ok pisem im nech poslu frebne. 🙂

animal
20. apr 2012

@terezita když mi Mareček kramuje v kuchyni všechny věci ven a pak mi tady nosí vařechy a mísy 😀 😀 a rozbíjí mi pokličky 😀

animal
20. apr 2012

Přišly velurky 😀 😀 😀 😀 😀 chu chůůůůů

ucitelka70
20. apr 2012

@season - nechystáš sa náhodou na oblúbenú hromadku z wendy? zas hodili akcie

terezita
20. apr 2012

@animal heh, co bych dala za to, kdyby si me ditko samo taky vyhralo.. ona si teda sama hraje, ale vyzaduje pritom mou pozornost.. 😀

season
20. apr 2012

@ucitelka70 nemáš ešte dosť? 😀 😀 😀 ja tam nekukám, konečne aj šijem, čo som objednala :P a veru nestíham odšiť, aby som si spravila miesto na nové látky. Ale ak budem väčší záujem, tak dačo spáchajme.

season
20. apr 2012

@terezita ahojky, krásne tričká, tie dinosaury nie sú od Mráza, že?

animal
20. apr 2012

@palosek tohle to mám vzít?

animal
20. apr 2012

@terezita to on jenom chvilkama a chvilkama se mu musím věnovat a mezitím dát vařit polívku a chtěla jsem dneska dělat lívance, ale nevím nevím, možná budou až zítra

terezita
20. apr 2012

@season jsou. jsme tam na ne se sufikem kdysi natrefily..
@animal u nas tohle fakt neexistuje.. 😅 zavidim! 😀

season
20. apr 2012

@terezita diky, našla som to u nás na mmb, tak som nevedela, či sú z Nemecka, ale asi kvôli polmetríku na aplikácie sa mi nechce to medzinárodne komplikovať :D:D:D

dankakk
20. apr 2012

@season cez horúčky bol J. v blave, vrátil sa v nedeľu a v pondelok večer nás viezol na pohotovost. Ono by tu 6.chorobu zvládol dobre nebyť tých hnaciek a dehydratacie. Ešte teraz ked si na to spomeniem je mi do placu:( veru, mat deti nie je zabava... No a mna teraz seklo. Asi mám zápal, nemôžem sa poriadne vystriet a vyráža mi to az do bedier:( takze ku sitiu sa tak skoro nedostanem, ale uz ma trha, lebo toooolko super látok mám doma!

dankakk
20. apr 2012

@kryska7 prišiel bambus uplet, dakujem! Máš to u mna;) je super, brat ked videl, hned chce z neho ciapku, takze nie gatky ale ciapky sit budem🙂

palosek
20. apr 2012

@animal jj, to je ono... 😀

esteruska
20. apr 2012

hmmm, tak ceny stužek šly trošku nahoru....široké 460/590 Kč a úzké 250/311 Kč 😕

dugyna
20. apr 2012

takze toto bolo site predvcerom 🙂 podla ottobre 1/2012. velk.92 bez pridavkov

lenasss
20. apr 2012

holky ted tu přemýšlím z čeho ušít malému takové legíny pod kalhoty nechce punčocháče nebo spíš chce jako táta spodky 😖 tak nevím z čeho aby to bylo účelné mám tu froté,oboulíc,nějaké jednolíci tak nevím aby to nebylo zase moc teplé a dalo se to ted pod tepláky

dugyna
20. apr 2012

este toto muzikove domace tricko a malje pyzamko odoftim potom lebo este spinka 🙂

dugyna
20. apr 2012

@lenasss ja by som to dala aj z rebra /vies co ma matx/ vid fotka vyssie, alebo z jednolicu

palosek
20. apr 2012

@dugyna ty šatičky jsou z veluru? Moc pěkné, sladké 😀 😀

dugyna
20. apr 2012

@palosek s ruziveho welury s wendy 🙂-dakujem.mala sa v nich obzerala v zrkadla velmi dlho :P