Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Jen, kdyby mě někdo náhodou ještě neodhalil, tak mě dnes v komentáři odhalila konečně jedna čtenářka "škoda, tak vyhrál rozum, myslela jsem, že má někdo v tomto světě srdce, ale tendle svět je jen o penězích.."
http://ekozahrada.blog.cz/1203/strihy-stazeni-f...
Uf, to je mi líp, když konečně vyšla pravda na světlo, že jsem mrcha bez srdce, co chce jen a jen peníze. Konečně můžu veřejně napsat, že se mi o penězích zdá ve dne v noci, stavím si na zahradě pokladnici a budu v ní plavat a kdo viděl někdy moje oči, viděl tam maličkaté dolárky 😀 😀 😀
Čaute baby som s nervami v pr.... ☹ prvý krát som poslala peniaze na iný účet než som mala , preklepla som jedno číslo 😠 a nefunguje mi google účet teda iba tabulky , otvorý mi ale nenačíta komplet a vypisuje že sa nevie spojiť s google lokalitou neviem čo stým robyť ☹ Ani server nechce aby som objednávala niečo 😀
a šila som dva dni opravu večerných šiat na ktorých sa viklulo že sú celé od základu krivo zošité a prsné obluky sú jedna strana večšia ako druhá no des a to sú cele vyšívané kamienkami no des 😝 Dotyčná si ich mala obliecť na svadbu a po úpravách si ich nakoniec neoblečie 😠 menila som celú spodnú sukňu lebo strašne ťahala , všili tam o 15cm menšiu spodničku a spravylo to takú bublinu z korzetu no smola že som vám to neodfotila 😠 tak sfušovanú večernú robu som ešte nevydela. Bola objednávaná z USA cez net 😝 poučenie neobjednávať
Mimochodom sme už konečne zdravý 😀 zajtra sa konečne pustím do svojej softky
ježiš, ono to dělá nově rovnou velké náhledy 🙂 jsem se úplně lekla, jak jsem to odeslala.
@caramilla fíha..tys to ze sebe tedy vysypala 🙂 ale ten závěr (předposlední odstaveček) je si myslím vystihující..paní to myslím myslí dobře..ale hodně blbě to napsala 😅 Ono je to asi tím, že jsou lidi unavený z toho systému, který je opravdu hlavně o penězích..ale neuvědomují si, že v něm žijí všichni v této společnosti..a že když nechci živořit..tak si musím umět říct o odměnu..no a na té druhé straně je jestli jí to zato stojí a nebo ne (ale to už je taková otřepaná klasika 😉 )
ježiši marja, fuj, už nic neposílám 😖
@boudova oni dneska dělají asi nějaký úpravy, protože odpoledne se zobrazoval náhled malej a dal se zvětšit a teď se ukazuje rovnou velkej
@boudova pošli odkaz, to se mi líbí 😵 😵 😵
@michamicha koukám po něčem do kombinace s tím a nemůžu najít 🙂
@veronik77 ; @kalman Ano, Skblíková je mé druhé jméno! 😀 Já už vím, budu na všechny střihy kreslit skrblíka a nechám si změnit logo, kvítek je trapnej, to přece svině mít v logu nemůže, dám si tam dolary 😀 😀 😀
@alinn Bohužel světem peníze vládnou, prostě tak to je a podle mě nikdo nevymyslel nic jiného funkčnějšího. Já bych peníze zase tak nezatracovala, vem si, jak to dopadlo s komunismem. Všechny "systémy" co se snaží fungovat bez peněz a pro pro blaho lidstva jsou pochybné a děrané. Třeba takoví Kršňáci tady u nás, kritizují tenhle systém prohnilej penězma a majetkem, zavřou se na statek a tam si cmuchtěj obilný placky, ok, utekli světu, ve kterém ale prostě reálně žijem a utéct není řešení, ale ok, to je jejich, ale pak nechápu, proč je každý týden potkávám v Benešově po ulicích s jejich sušenkama a přejou si "příspěvek na fungování dvora". Jakej příspěvek, proč chtěj peníze na činnost, že se zavřeli na statku a nemaj na jídlo? Tohle je pro mě teda pokrytectví největšího kalibru, odmítám systém s penězma a rovnicí pracuju = dostanu zaplaceno a pak "žebraj" na ulici o peníze jako "dary"? Nic proti nim nemám a jejich sušenky jsou výborný, mnohokrát jsme se s nima v ekocentru chtěli domluvit, že bychom je odbírali na akce, jsou regionální, bio a výborný a klidně bych je i podpořila, ale normálně - pečeš dobrý sušenky, kolik stojí jedna, bude jich zítra 50? Ale takto to se mi příčí... Mě právě ty systémy, co si hrajou na "blaho lidstva" strašně provokujou a štvou. Je to vždy jen utopie nebo sektářské náboženství, svět takhle nefunguje a nikdy fungovat nebude. A obviňovat někoho z toho, že to ví a že není naivní mi přijde trochu nevyzrálé 😝
@boudova jo, měla jsem v ruce, úplet moc příjemný. A vypadá taky dobře, ale holt mám kluka na na sebe nasysleno ve skříni dost...
jinak dnes proběhla akce pas. A mám ho! S malým jsme byli na focení asi před měsícem a vůbec jsem nečekala, dneska asi jen půl hodiny a byl zlatý. Zato odpolko si to vybral i s úroky 😝

@animal hele..tak cena by vzrostla teda o 20 kč na metru?
a těch 1000 m ..to by teda musel být tak univerzální vzor (tedy myslím barevně)..aby se to hodilo ke všem barvám z jejich barevnice 😀 No a pak už bys jen stříhala a stříhala a stíhala a stříhala.... 😎