icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

komisakpd
2. jún 2012

@mikulka45 dakujem

aerin
2. jún 2012

@caramilla no se Zachariasem to bylo tak, ze jsem chtela jmeno koncici na As😀 ale ne tuctovy, libil se mi Tadeas, Matyas...ale tech je ted fura, tak jsem projizdela seznamy jmen a Z. mi padl do oka...a pak taky teda inspirace u Tannawe, ze se tak nekdo jako fakt muze jmenovat😀 a jak pises, nedovedu si predstavit, ze by se jmenoval jinak, a myslim ze ani nikdo jinej, kdo ho zna 🙂

holky a kdyz uz tu jsem, tak jsem premyslela, z ceho udelat zimni vybavicku pro mimi a dost zvazuju misto merino interlocku ten tenkej, prijemnejsi rib...myslite ze je to moc blbej napad...?

mikulka45
2. jún 2012

@piecee dakujem 😵 strihy su vacsinou z ottobre, tie kratasy su v cisle 3/2011

jieff
2. jún 2012

@komisakpd nasla jsem stranku diskuze kde se taky resilo lemovani: https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/sijeme-l...

stassy
2. jún 2012

Ženy moje milé... Všem vám moc děkuju za pochvaly, krásně se mi to čte, jsem ráda, že se vám panenka líbí. 🙂

michamicha
2. jún 2012

tak já mám hotovo 🙂 XXL tunika na unavené XXL modelce 😅 fotil manžel 😀

piecee
2. jún 2012

@stassy i já se přidávám...panenka je úúžasná🙂 když budeme mít holčičku třeba někdy🙂) takysi jednu rezervuji🙂 ty máš myslím blog nebo se pletu?

stassy
2. jún 2012

@piecee Je to tak, blog mám, ale frekvence příspěvků mizerná. 😀 chocholata.blogspot.com

boudova
2. jún 2012

@michamicha to se mi moc líbí! kde všude máš žabičky?

komisakpd
2. jún 2012

@jieff jej ty si to hladala:D alebo si to nasla nahodou ? 🙂 velka vdaka

lenasss
2. jún 2012

@michamicha tu látku mám taky už je z ní kojo triko ale moc se mi do něj nechce připadám si v něm jak cukrovej bonbon a nevím proč přitom na tobě je vážně moc hezká líbí se mi 🙂

piecee
2. jún 2012

@stassy to nevadí🙂) kouknu děkuji🙂)
@michamicha moc pěkný 😵

holky vy máte tak pěkný látky..hlavně ty úplety..kde to berete?to snad z MTX a wendy není (to mám probraný ze zadu dopředu a obráceně 😀 )

boudova
2. jún 2012

@michamicha to je jednolíc MTX?

sinala
2. jún 2012

@lilly2711
zkus se tam proklikat odtud http://katrinassqs.blogspot.cz/2007/10/free-soa... když se proklikám, jde to, ale když kliknu přímo na odkaz nejde to 😝

jemi
2. jún 2012

Ten světele růžovej soft je prostě úžasnej a tak jsem se rozhodla dorovnat ho do minima a když tak zkusím na mmb nadbytky prodat, teda mnažel o tom ještě neví, takže na něj musím pomalej 🙂

sinala
2. jún 2012

@lilly2711 mám to stažené, když tak pošli email do IP

mooncaa
2. jún 2012

@stassy Ta panenka je úžasná, moc se mi líbí to tvarování obličejíčku. Prostě má krásný ksichtík. Neprodáváš je náhodou?

michamicha
2. jún 2012

@boudova jj, MTX 🙂 žabičky jsou pod prsama, pak je to trošku víc stažený "mezi" prsama a jsou i na zádech, tam jsem teda musela přidělat ještě pár řad, protože to tam dělalo takovou divnou bouli...

no řikam si, jestli si to nenecham až budu těhotná, že bych to unosila, jenže to bude bůh ví kdy 😝

boudova
2. jún 2012

@michamicha škoda čekat, já bych to nosila hned!

komisakpd
2. jún 2012

babykolko potrebujem metrov napr softu na nohavice...na vysku 160cm...nemam odhad...pri sirke 140cm

stassy
2. jún 2012

@mooncaa Dekuju. Tohle je moje druha usita panenka,prvni byla mensi pro Barusku,viz fotoblog tu na Konikovi. Jelikoz me panenky chytly a jejich vyroba me i bavi,tak jsem nad prodejem i premyslela,ale nevim,kdo by je za ty penize chtel.. Ona totiz panenka v tehle velikosti (cca 35cm) vyjde minimalne na tisicovku. Coz je vlastne i informace pro vas vsechny,ktere jste tu psaly o tom,ze byste ji chtely. 😀

dankakk
2. jún 2012

@stassy nemyslím, že je to strašne vela;) urcite je v tom kus prace a tvojho srdca- pozitivnej energie... Tieto veci sú na nezaplatenie... A ked budeme mat aj my holcicku, tiez chcem takúto. Je krasna! Som v poradovniku;)

mooncaa
2. jún 2012

@stassy Koukala jsem na Fler a tam ty panenky byly takové děsně ošklivé a ta cena se tam za ty složitější taky tuším šplhala k tisícovce. Zajímalo by mne jak moc ta panenka vydrží, dcera panenky miluje, ale teda zacházení nic moc.

lilly2711
2. jún 2012

@sinala huraaaaaa, ide to a velika vdaka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

lilly2711
2. jún 2012

A ešte dnešný môj výkon - letná taška podľa priania mojej maminy aj s mojím novým logom na tkanej etikete. Dokonca som sa zmohla aj na vrecko na zips 😀 😀 😀

terezita
3. jún 2012

@lillyzelvicka posli mi do ip tvoji adresu.. nejak mi tu chybi. at muzu poslat ten stylefix. dik!

petkasv
3. jún 2012

@palosek Pavli proto se na něj tak těším 🙂 u nás se bude taky moc hodit 🙂 už aby tu byl 🙂 a já se těším že si z něj udělám taky kalhoty 🙂

petkasv
3. jún 2012

@aerin, jééé moc gratuluju k holčičce, ale chce to připravit si tučné konto 🙂 a nádherné jméno 🙂

petkasv
3. jún 2012

@caramilla tak já si myslela jak bude Rozárka jistá a chlap mi jí teda tvrdě odmítá .-( že vůbecn eví jak to bude vyslovovat tele jedno ☹ hrozně mě s tím štve, až tolik že si snad nechám říct co čekáme abych měla já klid ☹

petkasv
3. jún 2012

@aerin nad zimní výbavičkou taky přemýšlím, vím že udělám fusak do autosedačky a kočárku z beránka, ale nějaký merino bych taky potřebovala vymyslet, taky mě spíš napadlo to slabší -rib, ale na vlňáky mi přijde málo ☹ tak počkám co holky poradí 🙂