Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@caramilla no se Zachariasem to bylo tak, ze jsem chtela jmeno koncici na As😀 ale ne tuctovy, libil se mi Tadeas, Matyas...ale tech je ted fura, tak jsem projizdela seznamy jmen a Z. mi padl do oka...a pak taky teda inspirace u Tannawe, ze se tak nekdo jako fakt muze jmenovat😀 a jak pises, nedovedu si predstavit, ze by se jmenoval jinak, a myslim ze ani nikdo jinej, kdo ho zna 🙂
holky a kdyz uz tu jsem, tak jsem premyslela, z ceho udelat zimni vybavicku pro mimi a dost zvazuju misto merino interlocku ten tenkej, prijemnejsi rib...myslite ze je to moc blbej napad...?
@komisakpd nasla jsem stranku diskuze kde se taky resilo lemovani: https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/sijeme-l...
Ženy moje milé... Všem vám moc děkuju za pochvaly, krásně se mi to čte, jsem ráda, že se vám panenka líbí. 🙂
@piecee Je to tak, blog mám, ale frekvence příspěvků mizerná. 😀 chocholata.blogspot.com
@michamicha to se mi moc líbí! kde všude máš žabičky?
@michamicha tu látku mám taky už je z ní kojo triko ale moc se mi do něj nechce připadám si v něm jak cukrovej bonbon a nevím proč přitom na tobě je vážně moc hezká líbí se mi 🙂
@stassy to nevadí🙂) kouknu děkuji🙂)
@michamicha moc pěkný 😵
holky vy máte tak pěkný látky..hlavně ty úplety..kde to berete?to snad z MTX a wendy není (to mám probraný ze zadu dopředu a obráceně 😀 )
@michamicha to je jednolíc MTX?
@lilly2711
zkus se tam proklikat odtud http://katrinassqs.blogspot.cz/2007/10/free-soa... když se proklikám, jde to, ale když kliknu přímo na odkaz nejde to 😝
Ten světele růžovej soft je prostě úžasnej a tak jsem se rozhodla dorovnat ho do minima a když tak zkusím na mmb nadbytky prodat, teda mnažel o tom ještě neví, takže na něj musím pomalej 🙂
@boudova jj, MTX 🙂 žabičky jsou pod prsama, pak je to trošku víc stažený "mezi" prsama a jsou i na zádech, tam jsem teda musela přidělat ještě pár řad, protože to tam dělalo takovou divnou bouli...
no řikam si, jestli si to nenecham až budu těhotná, že bych to unosila, jenže to bude bůh ví kdy 😝
@michamicha škoda čekat, já bych to nosila hned!
babykolko potrebujem metrov napr softu na nohavice...na vysku 160cm...nemam odhad...pri sirke 140cm
@mooncaa Dekuju. Tohle je moje druha usita panenka,prvni byla mensi pro Barusku,viz fotoblog tu na Konikovi. Jelikoz me panenky chytly a jejich vyroba me i bavi,tak jsem nad prodejem i premyslela,ale nevim,kdo by je za ty penize chtel.. Ona totiz panenka v tehle velikosti (cca 35cm) vyjde minimalne na tisicovku. Coz je vlastne i informace pro vas vsechny,ktere jste tu psaly o tom,ze byste ji chtely. 😀
@lillyzelvicka posli mi do ip tvoji adresu.. nejak mi tu chybi. at muzu poslat ten stylefix. dik!

@mikulka45 dakujem