icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

katkaela
3. jún 2012

@caramilla Kráásna suknička!!🙂 Ja už by som tak chcela aby Eliška chodila, lebo takto si sukničky na nej moc neužijem, keď furt len po kolenách...

katkaela
3. jún 2012

@stassy Ježíííš, tie sú rozkošné 🙂

katkaela
3. jún 2012

@aerin Jee, my máme skoro podobný termín porodu 🙂 Dorotka je krásne meno 😉 Ja mam vysnívanú Olíviu, ale manžel sa tiež netvári. Pri prvom těhu som pre chlapca chcela Olivera, čo zase manžel absolútne odmietal. A teraz stále dúfa, že to bude chlapec, aby to bol Oliver 😀
Inak čo by si všetko chcela šiť z toho merina pre mimi?

jieff
3. jún 2012

@michamicha mě se to taky moc líbí, přijde mi, že i když je modelka unavená, moc jí sluši. Taky bych být tebou nečekala a nosila hned. Škoda, že ty chlapi vždycky něco tak plácnou a radost z pěknýho kousku úplně zkazí! Ten muj má úplně jinej vkus, tak už někdy radši mlčí...já bohužel už ale vim co si myslí😉

jieff
3. jún 2012

@komisakpd hledala, jsem u babičky a večer jsem neměla co roupama...Tady je to jak na dovoleny, stroj zůstal doma...nějak se zabavit musim😉

@lilly2711 ta taška je nádherná! Uplně super!

jieff
3. jún 2012
macin73
3. jún 2012

@katkaela Gratuluju... to budete mít podobný věkový rozdíl jako my 🙂

katkaela
3. jún 2012

@macin73 jj, pozerám, že ty už si kúsok ďalej s mimi a tiež gratulujem 🙂 my asi tiež druhé dievčatko, ak náhodou ten pindík nevyrastie medzičasom 😉

macin73
3. jún 2012

@katkaela Já už se na tu druhou holku těším, a to jsem chtěla kluka... no nevím, třeba dáme ještě třetí pokus... i když to už by byla asi sebevražda 😀

katkaela
3. jún 2012

@macin73 No ja sa tiež na dievčatko moc teším, ale chlap chce syna, hovorí že ho z ďalšej baby v rodine asi porazí 🙂, ono aj ten náš pes je fena. A tretí pokus mi bol zatrhnutý už predom😀 Ale včera oslovil prcka v brušku menom Oli, tak teraz neviem, či to bol Oliver alebo sa zmieruje s Olíviou...

ngvadi
3. jún 2012

tyjo, tady jsou snad všichni těhotný 😨

aerin
3. jún 2012

@petkasv @katkaela holky ja z toho ribu chci hlavne bodycka, mozna nejaky kamase/polodupky, cepicku
vlnaky rozhodne ne😀

beky52
3. jún 2012

@ngvadi ..ja nieeeeeeeee 😀 😀 ..gratulujeme im 😉

beky52
3. jún 2012

@katkaela gratulujem k tehotenstvu..držte sa 😉

beky52
3. jún 2012

@aerin 😉 dalšia tehulka...gratulujem.. 😉

zojec
3. jún 2012

@ngvadi ja som si to dnes tiez uvedomila , ze snad vsetky tu cakaju druhatko 😀 😀 tak pozor aby to nebolo nakazlive 😀 😀 😀 @aerin gratlujem

caramilla
3. jún 2012

Dnešní model do kostela pro Mínu - lněné nasrávačky.
Jen se vysemením a běžím šít další "projekt".
Střih na harémky už je snad vychytaný, tak už jen ho rozkreslit a nascanovat 😝

caramilla
3. jún 2012

@katkaela taky gratulka 😉 A taky teda obdiv! Já bych takhle blízko děti při svém životním stylu nedala 😝
A sukýnky jsou až tak od roka a půl, loni v létě Jasmí měla dvě a měla je jen párkrát, blbě to vypadalo a bylo to nepraktický. Šatičky byly lepší, ale takový krátký, aby si je nepřišlapávala🙂 A leginky pod to 😉

caramilla
3. jún 2012

@ngvadi já jsem se lekla, že už i ty 😀 😀 😀

ngvadi
3. jún 2012

@caramilla, právě že já ne a už mi začíná hrabat, jak tu vidim samý těhule s druhátkama, já už bych tak těhotnělaaaaa, áááchjo 😎 a kaťata pěkný, tuhle látku jsem taky viděla na sušáku, viď? :P

jieff
3. jún 2012

ještě vkládám dvoje polodupačky, mrně má být maličký, tak jsem mu něco musela doplnit do výbavy🙂 A jednu podložku.Žirafky,patenty a PUL je z Mylly, OOga jsou od Crawler , proužky z MTX a zelená látka je z wendy od lenass

mimochodem nenašli jste někdo v balíčku navíc můj metr žlutého piké??? POřád se po něm pátrá...

michamicha
3. jún 2012

@zojec já se chci nakazit 😀 😀 😀

kalman
3. jún 2012

@caramilla Nádherná suknička 🙂

komisakpd
3. jún 2012

@lilly2711 waw super taska....z akeho materialu si to sila?

komisakpd
3. jún 2012

@jieff jej dakujem...si super...:D

kalman
3. jún 2012

moje kráska papala poprvé čokoládku 😀

A její soupravička

kalman
3. jún 2012
jemi
3. jún 2012

@jieff Nádherné věcičky, hlavně ty polodupačky. Jinak u mě žádne žluté piké navíc (0m objednáno/ 0m dorazilo).

Jinak s manželem jsme spolu 9let, 3,5 roku manželé a 1 dítko. Jelikož jsou Ele 4 měsíce, zatím vám všem těhulkám nezávidím, ale tak za 2 roky doufám, že budu těhotná znovu 🙂 a snad se nám to povede, rychleji než Elinka na ktreou jsme čekali 2 roky....

kalman
3. jún 2012

a ešte tepláčky 🙂

katkaela
3. jún 2012

@beky52 ďakujem🙂