Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@jemi ok nic se neděje 🙂 ..občas se stane, že mejl nedorazí, nebo dorazí v nějaké prazvláštní podobě..(což je mimo mé chápání 😅 😎 ) tak se raději ptám
a jak píšeš.. teď se bude objednávat jen to co je v tabulce...Ale s ostatními vzory počítám pro příště 😉 jen zatím nevím kdy to příště bude 😎 😉 Tak si myslím můžeš přidat 🙂
a damy teda dekuju za komplimenty k tem fotkam! ja o sobe zas az takove pozitivni mineni nemam, ale docela me ty vase komplimenty zahraly na dusi 😉
az budu potrebovat zase zvysit sebevedomi, tak sem opet neco hodim.. 😀
@alinn jj mě taky došel,a se omlouvám vůbec nic nestíííháááám 😝 😅 já se také přispůsobím většině 😉 a i objednám víc pokud to bude třeba(sysli sysli 😀 )
@terezita si myslím že to nemáme žádná z nás 😉 ale jako tobě to fakt sekne 😵 já vypadám všude jako tydýýýt 😝 jsem sem chtěla dát fotku když jsem si ušila šortky,ale když jsem viděla jak mě manža zvěčnil tak to raději néééééééééé 😝 😝 😀
@maly_prcek ok 🙂
@alinn takže teď budou jen tučňácííí?
@michamicha jooo..ale za to ve třech barvách 😉 😀
Potřebovala bych radu - šiju kalhoty z froté, chci tam udělat kapsy, které budou kulaté, přišité po obvodu (z toho +-10-12cm nepřišitých, aby se vlezla ruka).. mám látku objet na OL a podhrnout nebo obšít lemovací gumičkou, co myslíte? Předem díky za rady a typy. 🙂
šiju klobouček, naučila jsem se už při něm hodně věcí...třeba, že blížící se infarkt myokardu se dá rozdýchat 😀 . Jsem zvědavá, jak jí zítra bude.
U kloboučku se opravdu vyplatí dělat střih matematicky a žádné "přidat od oka" 😎
jo a košile Pú měla úspěch , Julince zazářila očička a hned si ji připasovala, jakože ji zkusí a pak ti takhle "zkoušela" i na nás a několik minut ji nechtěla dát z ruky...a já hned měla pocit, že desetitisícové investice do strojů, látek, galantérky, barev na textil, atd. se vyplatí 😀 😀 😀 😀
@alinn tak super, váhám jestli dát i ty oranž stejnej počet jako zbylé dva 😅
@alinn jo a ještě dotaz, jak to bude s objednáním,zhotovením a dodací lhůtou? kdy cca to vidíš? abych si už šetřila 😅 😀
@alinn 😅 tak jsem si pořádně přečetla i závěr mailu 😅 jsem to předtím jen rychle prolítla a půlku toho hned pustila z hlavy a pak se blbě ptám 😅 😅
tak klobouk celkem sedí...na to, že včera večer na obvod seděl i manželovi 😀 😀 😀 😀 Prostě jsem se naštvala, z jedné strany ho ustřihla a odpárala krempu a našila znovu. Jen foto dát nemůžu, hraje si s ním dcera 🙂
Včera večer tu nebyla Caramilla....že by ticho před bouří?
@michamicha 😀 hele je to celkem dlouhý mejl a ještě jsem ho vůbec nedělila tak chápu 😉
Do jakých barevných kombinací pujdou zakomponovat ti zelení tučnáci? Mě jich právě moc nenapadá, ale barevně se mi hrozně líbí, tak nevím kolik vzít 😕
@beky52 a hlavne tvoj chlap si cení, a k tomu rád nosí čo pošiješ, však?
@zojec ak dobre di pamätám, monr sa chcela deliť na pružných nitiach
Nepotřebujete někdo límečky? Mají v MTX v akci a jeden vyjde na 6Kč, viz tabulka: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0As...
Ráda bych vzala od více druhů 🙂 nějaké budu chtít brát určitě, takže dorovnám 🙂

@jemi Tak to vem na poštu s tím, s kterým půjdeš posledním🙂 Když tak to vyzvedne muž 🙂 A díky!!!