Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@lilly2711 tak to teda hledím, já jsem takové břicho neměla ani před dětma! Jsi nádherná baba!
@katka82 mně se ty fotky náhodou líbí, jsou takové "ze života" . Já jsem modelkovala naposled v zimě, když jsem fotila na prodej lyžařský komplet - fotila jsem se samospouští, manžel nebyl doma.
@palosek jak bavlna došla???? Já mám dadku objednanou a doufám v pestré barvy, tak snad to nebude celé šedé...
@beky52 trochu inšpirácie http://creativefourkids.blogspot.sk/
@palosek Asi som to už rozdýchala, nebude to až také hrozné🙂 A vidíš niekto, je z tých farieb nadšený.Najlepšie bolo, že som akurát volala s mamkou cez skype a došla PPL-ka a keď som to celá natešená išla otvárať, ona mi hovorí.."no počkaj, bude tam samá kaki zelená"...a ona tam bola 😀
hele, dneska se tu jako chlubíme svýma fotkama (jako abychom věděly, která z nás je nejmíň fotogenická) nebo co jako? 😀 😀 😀 To tu jen prolétávám, tak nejsem moc v obraze..
krásne keď človeku zastavia album, kde má len fotky svojej práce...
@fionka1711 Vítej v klubu, takových nás tu je nebo bylo víc. 😀
@fionka1711 založ si blog 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Kdo nemá blog, jako by nebyl 😀 😀 😀 😀
@kuna ...tak pokud ti už odpověděli, tak ti přijde domů...ale jak koukám na jejich stránky... http://www.dadka.cz/akce-vyprodej/ostatni.html/ ...tak bavlna není na skladě a froté taky ne....to bude mamča zklamaná 😢
@caramilla ano, smazali nehty a mám pocit, že i smazali odkaz na tabulku s tučňákama, protože byl nefunkční - zavřená tabulka.... já moc nechápu zdejší systém - jak to stihnou všechno hlídat? To pročítají každý příspěvek v každé diskuzi?
@ucitelka70 teda krása. Ty odstřižkový kalhoty jsou prádní. Romantické šatičky s fotbalovým míčem bomba 😀 A jak tak koukám, já potřebuju vyšívací stroj! 😀 😀 😀 😀
@fionka1711 @stassy ...no já už fotoalbum ani zakládat nebudu....však se nemusím ažtak chlubit, že... 😀 😀 😀
@anastazieb wow, fakt jo???? Jako, že nehty nepatří sem do diskuse? A když jsme si fotily ty stoly s bordelem a psy, tak to bylo OK? Ach jo 😀 😀 😀 😀 Takže jedině musíme fut a furt tu číst, aby nám nic neuniklo 😀
baby poradte ako usit vpredu vrecka na nohaviciach?
@palosek mě právě přišlo v úterý froté a dva balíky byli jen takové cucky sešité takže odstřižky z konců rolí a jeden přišel khaki zelené a bílé na ubrousky na zadek to stačí jen to bílé je škoda 😀 a ted jsem koukala protože moje tchýně chtěla taky a už to tam nevidím jen je zajímavé že tej jersey přijde vždycky velké kousky a froté je kolikrát fakt na kousíčky
@lenasss frote jsem si taky jeden pakl vzala, ale chci to prave ze z toho sesiju kousky na uterky a taaak... a prinejhorsim bude mit emmina patchworkova prosteradla 😀 😀 😀
@anastazieb treba nas tu nekdo udava, kdo si takove nehty neumi udelat 😀 ja myslela, ze je sumafuk, o cem se tu keca, ze jim vadi jen kdyz ty fotky jsou v albu..
@caramilla joo, vysivaci stroj taky nutne potrebuju.. jen si na nej budu muset holt vydelat. takze za kolik let? za 5? za 10?? 😀
@lenasss ...tak to aby mi zas něco pěkného přišlo, musím počkat cca půl roku?? 😖 ALe oni tam mají i pěkná povlečení 😵 ....ono, když se někde hodí odkaz do diskuze, tak je rázem vyprodáno... 😀 😀 😀 ...a tak se dělají kšefty 😅 😅 😅
@terezita ...tak to ted budou mít patchwork prostěradla zas všichni 😅 😅 😅
@ucitelka70 ...člověk by neřekl, že všechny ty barvičky půjdou k sobě 😉 ...ale musela to být fuška 😝 🙂 🙂
@palosek ale vieš koľkých zbytkov a bordelov sa zbavíš? tu kúsok, tam kúsok, pri dievčatách sa to dá, hlavnie tie volániky kde-tu pichneš a je to..... tak prajem veľa úspechov pri patchwork recyklo šití.....

@terezita 😀 😀 😀 Já je taky prosila o pestřejší barvičky...měli...a vyhověli 😀 😀 😀 ALe ted obj.nemůžu...bavlna došla 😠 😠 😠 Asi tam objednává hodně lidí 😅 😅 😅 😅 😅