Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@lenasss alebo do roka dievčatko :D, čo by si radšej?
@terezita 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@ucitelka70 když jsem byla u kartářky se sestrou tak mě přemluvily at si nechám taky vyložit karty a řekla mi dva kluky a dvojčátka kluk a holka tak to bych za rok teda vážně asi nezvládla 😅
@lenasss never kartárkam, bude to dievčatko.... :D, ale to ti poviem, mala by si čo robiť istotne, do roka dve malé deti, a ešte jedno trošku väčšie.... ale bude doma dobrý kolektív :D
@ucitelka70 tak třeba to je jen chřipka tedy já doufám že to bude chřipka.tři děti chci,ale ne tak brzy za sebou to by muj neurolog ze mě neměl radost už teď jsem si to druhé vydupala a to mi řekli jen na moje riziko a nakonec mě nechali rodit normálně a nikdo nic nenamítal 😅 ted musím zpevnit svaly a pak můžu znovu otěhotnět dřív by to bylo na prd
@lenasss tak neboj, bude to len výkyvmi teploty, a ako sa mení rizikový stupen, isto.....
a čo máš problémy s chrbticou? s platničkami?
tak veru radšej pouvažovať o vhodnej antik..... tvoje zdravie je prvoradé, tie deti budeš dlho musieť obskakovať a dvíhať..... tak aby ti bolo už od dnešnej noci dobre, tfuj, tfuj, tfuj....... a pomôcť ti pomôže pozitívne myslenie
😀 😀 😀 😀 😀
čo máte dievčatká, dalšia motivácia, a prajem dobrú noc....
@caramilla - a tu je ešte nový štýl klobúčika... vlastne starý ale s tými gombíkmi nad ušami sú super..
@ucitelka70 ty zase celý dny jen googlíš a googlíš inspiraci? 😀
Chvíli tu člověk není a děláte si z něj nehorázný prdelky.... My jsme s mhd koupili nový tmavý vínový koberec a ten se musí snad denně vysávat, wow, já padnu! U nás doma? Ne, půjde z domu, toto fakt ne! 😠
@alinn Hele, to tvoje "přiznání" jsem asi nepochopila... ty sis práskla sama svůj příspěvek s tučňákama? Nebo tu někdo vložil odkaz na tabulku, který jsi nechtěla zveřejnit? sorry, že se ptám jak magor... 😲
baby Sk..nikto sa nepridá k fialovému patentu..prosímmmmmmmmmmm 😉
http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route...
Holky, kdo jste obdivoval Jasmí sukni, co měla k leginám na jedné fotce, teď jsem ji natrefila na MMB skoro zadara tu samou. Já kupovala teda dráž. Opranou barvu máme trochu taky, ale neva to 😉
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=56536019&tab=2
@beky52 tie patenty budemmusieť asi aj viac vziať, lebo potom je problém podeliť, oni sú úúúúplne mimo s gramážou a šírkou na nete, takže ani ceny nesedia... to ma ide potom urvať. Inak už sme sa dostali na 50kg, to som rátala len tie, čo už sme dosiahli minimum. Zaokrúhlujem nahor, aj ked chýba pol kila.
@caramilla Hele na potvory všude radí utopit v kádi (rostlinku dát na 24h celou do vody) - to se ve skleníku praktikuje blbě, leda by Jasmí chtěla nové kryté koupaliště 😀 😀 😀 A pak jsem našla pár příspěvků, kde doporučujou odvar/vývar (či co to je) z tabáku... 😝
@season treba zaokruhliť jasne..nahor 😀 😀 nieže niekomu neujde..ja asi zobeirem aj ten pásik ružovo šedý celé minimum..len kalkulujem..bude super na šaty pre baby..ale by som musela k tomu aj piké šedé melé..a eurá zase v lufte..ale už manžel dneska niečo začal tušiť o hromadke🙂 😀 😀 zatial tichooooooo,,musím mu spýchnuť zase nejaké boxerky..a byť poslušná 😅
Rozhodla jsem se začít od jednodušších projektů, neb se jinak k tomu šití nedokopu - z čeho jste šily slitnáčky? Z toho, co mám doma mě napadla rozstříhaná tetraplena (což ale esteticky nebude žádný zázrak - leda tam něco vyšít, čímžto to ale přestává být zcela easy projekt), nebo flees, případně ještě froté ze starých ručníků - co myslíte? Díky.
@season
@beky52 baby vy ste namotavacky...take super latky, kopec inspiracie v hlave uz len sit..tak nemozem ani pozerat na tie latky... 😀 😀 asi zkrachujeme...kde som sa to len dostala 😀 😀 😀 😀 😀 toto nie je diskusne forum...toto je silne nakazlive...siriace sa ako virus.... 😀 😀 😀 😀 hromadky tomu sa hovori zavislost... 😀 😀 len klikat a klikat... 😎 😀 od buduceho mes som uz iba na rodicovskom tak...asi...zacnem latat z toho co mam doma 😀 😀

@rina76 to je krása kdyby to viděl mladej tak bych už zítra musela vyšívat 🙂