icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

terezita
14. jún 2012

@caramilla 😀 😀 😀 toz pockej, az se prestehuju do vetsiho! pak se budu rvat o hromady treba taky.. 😅 😀

season
14. jún 2012

Baby SK Mráza mám doma! Nechali ho u suseda, myslela som, že príde až zajtra!!!

lucijan
14. jún 2012

ježišmarjá, ještě hilco k tomu....ooooúúúú 😀 😀

animal
14. jún 2012

@caramilla tak na reklamace jsem si teda dost zvykla, jelikož u softu vždycky nějaká je 😀 😀 😀
Soft budu dělat, v září doufám bude hromada menší. Pokud o hromadu Hilca stojí lenass, tak klidně přenechám. Není potřeba HIlco vzít na ŽL a být plátce DPH abychom měli velkoobchodní ceny??

caramilla
14. jún 2012

@animal no, to si právě vyzjistěte samy:D Čekám ještě na foto vzorníku a pak ti to pošlu a vykomunikuj si to sama 😉 Jako u hilca bude reklamace do ciziny, hodně štěstí 😀 😀 😀 😀 😀 Paní zjistila i poštovné, má právě to už rozjednané, ale je těhotná a odmítá to v září dělat s pupkem, tak prosila mě, já ji poslala první do háje zeleného, ale pak mě napadlo, že třeba někdo tady tak rád hilco, že se toho ujme 😀

lenasss
14. jún 2012

@animal já se dobrovolně vzdávám hromady 😀 😀

animal
14. jún 2012

@lenasss 😀 😀 😀

animal
14. jún 2012

@caramilla dej mi na paní kontakt a já se s ní domluvím, stejně si myslím, že se můžeme dostt k VOC a to s ŽL

animal
14. jún 2012

@caramilla nepojede k tobě pán z KOstelce do doby, než bude hotový soft???

caramilla
14. jún 2012

@animal proč? Se zeptej @veronika77 , to je její "pán", ne můj! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

animal
14. jún 2012

@caramilla já jenom, jestli ti něco nepoveze 🙂 že bys mu dala nějaké křídy pro mě, tak já je nechám buď na později nebomi to někdy pošleš poštou.

Ta tvoje křída se mi osvědčila a mka chce taky, tak chci přikoupit víš.

katkaela
14. jún 2012

Ja dnes vobec nič nestíham. Išla som len psovi pre krmivo do bývalej práce a strávila som tam pol dna, čo sme sa tam len vykecávali. Tak dúfam že mi tu nič doležité neušlo, neviem kedy to tu budem dočítať.

volpaia
14. jún 2012

@dankakk Tak to jsem ráda, že s tím iPadem nemám problémy jen já. 😉 Já doma pevný počítač mám, ale jsme "na prázdninách" a tudíž jsem odkázaná jen na iPad a ještě mám i problémy s připojením. 😠 už jsem kvuli tomu propásla i hromádku softu, neměla jsem nervy se s tím pachtit, takže jsem ušetřila. 🙂 No ale budeme mimo Prahu dlouho a to bych propásla spoustu hromádek, tak jsem se s tím dneska pokusila poprat, ale je to děs. Nejvic ze všeho mám strach, abych omylem neprovedla nějaké zásahy do ostatních kolonek, protože si to prostě žije svým vlastním životem a vubec mě to neposlouchá. 😖

animal
14. jún 2012

@volpaia pokud moc potřebuješ, tak ti ještě můžu nabídnout ty nové barvy softu ostatní už mám zaplaceno či rezervováno

caramilla
14. jún 2012

@animal hele, Veronika u mě má 5 ks nití Belfilů, tak myslím, že třeba se tu pro ně staví a já mu křídy dám. Tý jo, to bude nejslavnější kurýr mezihromadový, asi podraží, pochvala brzo nebude stačit 😀 😀 😀 😀 😀

lilly2711
14. jún 2012

babulky ešte na minútka : vkladám link na letný výpredaj, mrknite, pekné látky.
vkladám dva obrázky, zvyšok na ich stránke

volpaia
14. jún 2012

@animal Nene, díky, prosím tě nenabízej, nebo podlehnu. Rozhodla jsem se, že to do té další hromádky v září určitě vydržim. Stejně bych se dřív nedostala k tomu, abych to zpracovala. Už jsem to vnitřně oželela. Ale děkuju za nabídku. 😉 Člověk se tím odmítáním hromádek zároveň učí posilovat vuli a nepodléhat snadno. To se určitě bude v životě hodit. 😀 😀

boudova
14. jún 2012

@lilly2711 uuuáááááááááááááá...

animal
14. jún 2012

@caramilla tak já se s ní domluvím, jestli si pro to sjede do doby softu. Už jsi platila soft??? že bych si z toho strhla 3 křídy??

animal
14. jún 2012

@volpaia tak to jo, já jenom, kdyby to bylo urgentní 😀

animal
14. jún 2012

@lilly2711 téda hroši jsou krásní a pak to nářadí, ale to už tady měla @terezita

season
14. jún 2012

@caramilla potvorka jedna, nedráždi tyrkysovými kvietkami! Maličké sú suprové, tie velké aaaaaaaaach! Tieto som myslela, to teda nie je od Millera?

caramilla
14. jún 2012

@season sorry, no 😀 Miller to podle mě není. Jako já těch kytek chtěla vzít 50m do zásoby a pak prodávat, páč jsem tušila, že někdo propásne, ale jaksi jsem na to neměla 😀
@animal platila, však mě znáš, já platím hned 😉

vevercam
14. jún 2012

@lilly2711 to je náááádhera, holky ale vážně, bude hromada? to jsou tak nádherné látky ...

season
14. jún 2012

@caramilla tak potom ma Miller netrápi a budem čakať, či náhodou u Mráza ešte nedostanú. Fakt sú parádne 😀 Jasmi sa má 😀

veronik77
14. jún 2012

výtvory z manického období 🙂
danai v různých obměnách, šatičky a obnovený kočárek...
ta růžová mikina měla být pro A., ale nějak je větší. Však ona do toho doroste 😀

monr
14. jún 2012

@veronik77 mikiny super, tam je podšitá len kapuca?

veronik77
14. jún 2012

@monr ta tyrkysová je podšitá celá, zbytek jen kapuce 🙂

ucitelka70
14. jún 2012

@lilly2711 ochhhh, achhhh, krásne látky