Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Baby SK Mráza mám doma! Nechali ho u suseda, myslela som, že príde až zajtra!!!
ježišmarjá, ještě hilco k tomu....ooooúúúú 😀 😀
@caramilla tak na reklamace jsem si teda dost zvykla, jelikož u softu vždycky nějaká je 😀 😀 😀
Soft budu dělat, v září doufám bude hromada menší. Pokud o hromadu Hilca stojí lenass, tak klidně přenechám. Není potřeba HIlco vzít na ŽL a být plátce DPH abychom měli velkoobchodní ceny??
@animal no, to si právě vyzjistěte samy:D Čekám ještě na foto vzorníku a pak ti to pošlu a vykomunikuj si to sama 😉 Jako u hilca bude reklamace do ciziny, hodně štěstí 😀 😀 😀 😀 😀 Paní zjistila i poštovné, má právě to už rozjednané, ale je těhotná a odmítá to v září dělat s pupkem, tak prosila mě, já ji poslala první do háje zeleného, ale pak mě napadlo, že třeba někdo tady tak rád hilco, že se toho ujme 😀
@animal proč? Se zeptej @veronika77 , to je její "pán", ne můj! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Ja dnes vobec nič nestíham. Išla som len psovi pre krmivo do bývalej práce a strávila som tam pol dna, čo sme sa tam len vykecávali. Tak dúfam že mi tu nič doležité neušlo, neviem kedy to tu budem dočítať.
@dankakk Tak to jsem ráda, že s tím iPadem nemám problémy jen já. 😉 Já doma pevný počítač mám, ale jsme "na prázdninách" a tudíž jsem odkázaná jen na iPad a ještě mám i problémy s připojením. 😠 už jsem kvuli tomu propásla i hromádku softu, neměla jsem nervy se s tím pachtit, takže jsem ušetřila. 🙂 No ale budeme mimo Prahu dlouho a to bych propásla spoustu hromádek, tak jsem se s tím dneska pokusila poprat, ale je to děs. Nejvic ze všeho mám strach, abych omylem neprovedla nějaké zásahy do ostatních kolonek, protože si to prostě žije svým vlastním životem a vubec mě to neposlouchá. 😖
@animal Nene, díky, prosím tě nenabízej, nebo podlehnu. Rozhodla jsem se, že to do té další hromádky v září určitě vydržim. Stejně bych se dřív nedostala k tomu, abych to zpracovala. Už jsem to vnitřně oželela. Ale děkuju za nabídku. 😉 Člověk se tím odmítáním hromádek zároveň učí posilovat vuli a nepodléhat snadno. To se určitě bude v životě hodit. 😀 😀
@lilly2711 ochhhh, achhhh, krásne látky

@caramilla 😀 😀 😀 toz pockej, az se prestehuju do vetsiho! pak se budu rvat o hromady treba taky.. 😅 😀