Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@ucitelka70 tééda ty máš postavičku, jsi šik babča hi hi 😀 😀
@ucitelka70 to je boží 🙂 moc ti to sekne 🙂
holky CZ, nechcete sa v MTX hromadke pridat k sedemu pike http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route... prosim prosim prosiiim 🙂
ahojte ... chvalim vytvory...ja som konecne dosila teplaky na manzela 🙂 sa z nich tesi, len ho musim vymaknut a odfotit :D a ja som si nasla v "zasobe" super latku na gate tak hladam strih 🙂))
@ovecka111 vsak sedeho pike je dost ... teda nie zeby si kocky CZ nemohli objednat :D
@ucitelka70 fiha krasa 🙂
@ucitelka70 super si zmákla to tričko, fešanda babka 😉
no tak poslušne hlásim, topy dorobené, aj mentol aj žltý top visí na šnúre, kým prídem domov z práce aj sa usuší, prežehlím, nahodím makeup, a urobíme foto.... 😉
fakt sa rýchlo šilo..... len som si jednu stretch ihlu odpískla sakra.... no ale prečo? ved ani hrubá látka nie je nikde... asi to tak muselo byť
holky, ktorá bývate v Luhačoviciach? Mám možnosť tam vycestovať so známym..... majú tam predajnu látok 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ale nie naozaj, ja len z hromadiek..... ale ak tam vycestujem, čo môžem očakávať? malé alebo väčšie kúpelné mestečko?
@caramilla prosím ťa, na balonovú suknu - ako pre tvoju segru - koľko matrošu treba? 0,60 m by stačilo?
Och bože hilco hromada, nieee! To je koniec!
Baby, ako sa objednáva z USA? Je to veľmi drahé? Clo sa platí od koľko a koľko? Potrebujem minky na deku...
@dankakk ej, to bude deka.....
@ucitelka70 luhacovice jsou male, ale mile.. 😉 je to tam prijemne. a da se tam docela dobre vyrazet okolo na vylety.
@terezita ja idem len na otočku, kamoš je díler plienok a tam niekde sa balia plienky, tak ide na zásoby 🙂 , vraj často chodieva, tak pôjdem sa previezť..... ale hlavne chcem kuknúť lodičky- sandále - také elegantné nie na veľmi vysokom podpätku na promocie pre dcéru.... máme obe ten problém, že máme tenkú plochú prepadnutú nohu - žiadna klenba.... a na takú nohu sa veľmi ťažko kupuje..... tu v blízkom okolí už vyskúšala aj 30 topánk a nič..... také problémy mala aj so svadobnými..... ale nakoniec zohnala..... a predstav si, v Madarsku si kúpila, českú výrobu... 🙂
@barcav ja nosím 42 ky a pridala som si aj na stredovej línii 1 cm aj na bokoch všade... a dlžku o 2 cm som predlžila... a na zadnej časti som zapracovala tak, že som vložila mäkkú gumu a jemne natiahla.... a prešila dvojitou ihlou
@ucitelka70 ..no super...skade máte strih na toto užasne tričenko..aj ja chceeeeeeemmmm 😉
baby tak vy tu valiteeee 😀 ,super ze uz nie je len caramilla za modelku,fakt tie veci oblecene vypadaju ovela lepsie na modelkach,inac ste vsetky krasne 😵 ,aj vsetko co posijete supis chvalim 😉
ja teraz moc nestiham,znova deti soplave 😠 ,tak najstarsi nechodi do skolky,a dal mi prisny zakaz na sitie a pocitac 😅 ,tak sa snazim nezapinat cez den tieto stroje 😀 ,a vecer vetcinou zaspim 😝
jo a dnes som tiez nemusela zapinat tuto masinu by som usetrila,znova som naklikala na MTX neake metriky 😝

@terezita ešte nedokončené tričko - musím preštepovať, preprať, prežehliť, zajtra bude kompletné, ale už hodím polotovar do éteru.... a mám aj v zelenom- to je úplet od mráza, a toto žlté zopár ročná lycra 🙂