Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@ucitelka77 jen tak podle oka????!! Tak to tedy klobouk dolů!
@ucitelka70 jsou skvělé ,to už je vyšší dívčí 😀 😀 😀
@ucitelka70 ty brdo, ty si hotovej cinan 🙂 🙂 🙂 🙂 pekne
@ucitelka70 😲 😲 😲 😲 😲 tak ty jsou fakt super 😵
@lenasss kůůůju 😉
@ucitelka70 klobouk dolů, střih mám doma od poslední hromádky a vůbec jsem si na ně netroufla, jsi fakt dobrá, podle oka 🙂
mala som klasický strih nohavíc, dokreslila som si tie diely, čo treba, rozstrihala na príslušné časti, jeden časopis som dostrihala, kým som všetko napasovala, ako som chcela, ale na začiatok som šila iba z monterkoviny... ak budú dobré, tak z toho chcem aj menčestráky, aj rifle
díky za pochvaly... 😉
baby, čo poviete? na čo by sa dalo použiť toto?
http://www.latka.cz/Latky/Zlevnene-latky/Zlevne...
neonový mriežkovaný tyl? pytel na hračky do pieskoviska, podľa @sufik1 a na čo ešte? že by nejaké reflexné prvky na oblečko?
@kalman a kde si splašila tú super látku?
na tej fotke to nevyzerá moc dobre ale v skutočnosti je to lepšie
@ucitelka70 no kde inde ako v čechách
@ucitelka70 nevidela si? @season prihodila dalšiu hromadku - na vtc je další list, kuk
😲
baby, na FM som sa dopátrala k niečomu takémuto - na free je knižka k zorian mikine http://www.farbenmix.de/shop/free/ZORIAN-Ergaen...
ako sa to dá stiahnuť?
@ucitelka70 to se myslím musíš zaregistrovat a vložit do košíku - koupit a oni ti to pošlou mailem. Možná že to jde i bez té registrace, zkus to, ale koupit to musíš určitě.
@ucitelka70 čo budeš z neonového tylu?
zapomnela sem dopsat že 3/4 gaťuše jsou mimu potomkovi veliké proto je má dlouhé 😅
@animal ale je písané free, tak by malo byť zadara, aj cena je 0,00 eur
@kalman práveže neviem, nedoporučil mi nikto nič, ale myslím, že takú tašku na hračky do pieskoviska, aby vypadal piesok z toho, a možno na mikču ako reflexný prvok? ešte neviem naisto, či vôbec vezmem
@ucitelka70 ale musíš se zaregistrovat a pak to koupit za 0 e 😀 😀 😀 , takto si tam kupuju free věci 🙂
@sinala a čo všetko už máš odtiaľ?
@ucitelka70 čo je nové? ...veľa roboty a málo času, takže sem nakuknem iba občas...
P.S. si šikulka!
@ucitelka70 musím to pohledat, ještě jsem to nepoužila 🙂 🙂 🙂
Baby, idem sa k vam zdoverit... Dnes ráno mi vyšiel pozitivny test🙂 - riaden sok, kedže A sa podaril po 4rokoch po iui... Aktivne sme snazilkovali, ale naratala som s tým ani nahodou- a to je problém- bola som 2x po ovu na rtg- raz s A(spadol a tak si udrel hlavicku, že sme utekali na pohotovost) a druhý krat rtg zubov. Oba razy som mala ten speci plášť. Verím tomu, že všetko bude ok, ale cervik vrta ☹ ...

@ucitelka70 no dobréééé 🙂