Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@ucitelka70 ano bude to zadara, ale musíš to "jako" koupit 🙂 a právě nevím, jestli ještě musíš být registrovaná nebo ne
@dankakk to je krásná zpráva, moc gratuluju a drzím palce, ať je všechno v pořádku 🙂 . Já myslím, že to bude dobrý, to záření je minimální, pokud přímo nerentgenují břicho tobě, navíc jsi měla vestu...všechno bude určitě v pořádku 🙂
@kalman t o je nádhera, já obdivuju hlavně všechny, co umí ušít takhle hezky límec na halence. Ty šablony kupuješ, nebo si je vyrábíš sama?
Ahojte, vdaka za vsetky povzbudenia. Po 5 hodinach sme sa vratili konecne z nemocnice a teda doktor nam dal termin operacie na december na 11. co som razne zamietla. Povedala som mu, ze nemienim deti pripravit o dalsie Vianoce a uz dalsie Vianoce nebudem sediet osamote pozerajuc na chore deti. Tak sa zlutoval a dal to na januar. Pokial sa nic nezmeni, tak by sme to mali dovtedy vydrzat, ale operaciu potrebuje ako sol, nakolko jej narastena membrana az na 50% zasahuje do cievy a obmedzuje prietok krvi v srdci a obeh krvi do tela. Povedal nieco v tom zmysle, ze jej srdiecko sa nadre ako kon,aby zvladlo bezne cinnosti. Tolko ju obzeral....ze je uzasna a snaziva. Ze absolutne necakal, ze s tak chorym srdieckom tolko zvladne. Moja sikulocka, bojovnicka. Vsetky vysetrenia sme zvladli, aj hadicky a lekarov, nehovoriac o ceste autom v tej horucave a dusne, este aj burka nas chytila. No som celkom spokojna. O operacii som vedela, takze nic nove a este stale mam cas sa na to vsetko pripravit.
Viděli ste? http://www.dumlatek.cz/287-detske-latky-sire-11... Nebudete někdo objednávat nebo nepůjdete kolem? Líbili by se mi 2 látky po 0,5m a 0,3m (do kombinací...) ale jít tam nechci protože bych jen u dvou látek nezůstala a pplkem je to zbytečně drahé
@ucitelka70 tak jsem to hledala a našla jen nějaké divné emaily 😀 😀 😀 , ale " koupila" jsem si střih na toto http://www.farbenmix.de/shop/free/Sitzsack-Tuto... 😀 😀 😀 , ale to ty nepotřebuješ, když umíš pajcnout nonitu 🙂
@jemi bohužel jsem se tam taky dneska dívala...naštěstí bydlím daleko a tak velké poštovné se mi taky nechce platit a s větší objednávkou, aby se to poštovné vyplatilo, by mě můj muž asi už fakt zabil, v poslední době už pár balíčků přebíral :D ale kousek autíčkové látky by se taky hodil... nebo i nějaké jiné... jsem dneska večer nad tím úplně slintala :D ne že bych v posledních dnech měla čas si sednout za stroj... :(
Vdaka baby. Stále tomu nemôžeme uverit, zatial sa ani veľmi netesime (pre istotu...) nikomu to nevravime (okrem vas 😉 ) asi pred tyzdnom ma A hrozne uhryzol pri kojeni- do krvi:( a od vtedy sa to opakuje, síce nie tak silno ale boli to. Moze byt, že to cíti? Moze sa tak skoro zmeniť chut mlieka?
este moj dnesny mini pocin uz vystrihnutej plienky podla @caramilla... este vyskusam ine vzory..tato je uz zase lepsia no..este to chce zopar plienok..
este moj dnesny mini pocin uz vystrihnutej plienky podla @caramilla... este vyskusam ine vzory..tato je uz zase lepsia no..este to chce zopar plienok..
este te cvoky dat uz tym usiam je umenie..aby mi to netahalo ...no na tych fialovych dva dni dozadu co som sila mi to nejako taha tak neviem kde je chyba a ako to urobit...
@lilly2711 ahooj som rada,ze ta tu vidim a este s tak dobrymi spravami,si uzasna mas pochvalu odo mna,sijes neskutocne krasne 😵 ,palec hore a super si zabojovala za vianoce 😉 ,mala je SIKULKA,posielam pusinu 🙂
@dankakk GRATULUJEEEM 😵 😵 😵
inac nesijem nic,cez den nieto kedy a vecer sa mi nechce 😢 😅
a chvali vsetucko posite sikulky ste tu vsetky 😵
@dankakk jej, gratulujem, uz som velmi cakala na tuto krasnu spravu 🙂)) rtg. neries, cas uz nevratis tak ostava len verit ze vsetko je tak ako ma, pozitivne mysliet a vsetko bude fajn ;)
verim tomu ze A citi zmenu tak preto hryzie, podla mna sa to zas spravi, len sa to trochu musi utriast...

ahojte, este jedna otazocka: na upnutie patentiek potrebujes asi klieste, vsak? 😉 A ako postupne zistujem - su rozne velkosti patentiek, staci jeden tip kliesti, alebo treba na kazdu velkost patentiek zvlast jedny? Dakujem za odpoved. 😉