icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

caramilla
20. sep 2012

@terezita mráz má softshell???

terezita
20. sep 2012

@caramilla jojo, mel ho tam 🙂 ale drahej.. :-P

animal
20. sep 2012

@caramilla no asi za 390????? berou z čiperky

caramilla
20. sep 2012

na mmb jsem dvě prodejkyně softu našla... tak nevím no... paní z batani to nebude, Terka ze ŠD to taky nebude a nikdo jinej moc soft ve velkém neprodává. Předpokládám, že def to taky nebude 😀 😀 😀

caramilla
20. sep 2012

@animal kecáš... jsem si toho nikdy nevšimla, já mám oči jen pro MM 😎

terezita
20. sep 2012

@caramilla no batani me napadla.. ale to bylo tak vsechno..

animal
20. sep 2012

@caramilla on to může být výrobce soft oblečení

caramilla
20. sep 2012

ale jinak teda u mráze je vysloveně zakázaný, když si přes něj objednáš velkoobchodně roli, tak jí nesmíš prodávat bez zisku. Ale to se týká látek, které on distribuuje, ne těch, které odbírá...

caramilla
20. sep 2012

@terezita no, tak jako osobne ji neznam, ale co jsem si s ni psala, tak je to hrozne mila pani... to bych cekala, ze spis teda smaze tu elisky predchozi hromadu na uplety atp. a navic ona mela soft az po te, co byly uz hromady davno na svete, to same Terka ze SD

caramilla
20. sep 2012

@animal proc myslis? ze to je nekdo, komu vadi, ze si ze softu sijeme doma pro svoje deti a nekoupime si? Tak pak ze by PD? 😀 😀 😀 😀

terezita
20. sep 2012

@animal at je to kdo je to, je to hajzlik, kdyz dela neco takoveho a neumi se ani podepsat.

caramilla
20. sep 2012

@animal jinal teda dost holek, co sije na fleru atp. soft, bere pres hromady 😉

caramilla
20. sep 2012

a nebo ma nekdo roupy z nedostatku sexu 😀 😀 😀

malamargaretka
20. sep 2012

@caramilla jééééj🙂

malamargaretka
20. sep 2012

@caramilla ..asi som si dnes od vas objednala strih na skriatkovsku mikinu🙂🙂...ci to bola ina maminka z CZ?

terezita
20. sep 2012

@caramilla ha, PD nam to tady maze!!! 😀 si tu precetla, ze ji drbem tak proto! 😅 😀

caramilla
20. sep 2012

@terezita 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@malamargaretka jo jo jo, to jsem já 😎 doufám, že tady jiná Caramilla neúřaduje 😎

caramilla
20. sep 2012

@terezita jí pošlem nějakýho samce a bude klid... 😎 že bych za ní zítra poslala toho svýho metrouše? 😵

caramilla
20. sep 2012

teda, chudák @kuna zítra ráno 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 kdo tohle bude mět dočátat takový pindy...

terezita
20. sep 2012

@caramilla ja to nesmazala! 😀 😀 😀
hehe, s metrousem by si urco uzila!!
ty vago, uz bysme mely prestat drbat, nebo nam jeste smaze i FM! zalohujte mi to nekdo, jo? 😀 😀 😀

terezita
20. sep 2012

@caramilla se muzeme jen domnivat.. pokud je to takovej zoufalec, ze se neprizna, tak muzem jen tapat..

caramilla
20. sep 2012

@terezita 😀 😀 😀 hele, ja taky ne (mhd je v cine, metrous neni muj typ...)

jako jinak jsem si rikala, ze je osklive drbat nekoho, kdo je chudak prsote jen trochu nesikovny a naivni a snazi se fakt delat asi dobrou praci a za levne penize pro odberatele a snazi se budovat dobrou karieru. Kdyby nebylo toho, co tenkrat napsala @animal, kdyz se me na fleru zastala, tak bych ji asi neresila a zastavala se ji, ze za to chudak nemuze... ale ona zas tak svata prave neni...

caramilla
20. sep 2012

@terezita no, jasne... to se nedopatrame... ale muzeme vsechny obvinit 😀

caramilla
20. sep 2012

no, nic mene asi vim, kde pd pajcla tu bundu...
http://www.poutout.cz/poutout/eshop/9-1-DETSKE-...

terezita
20. sep 2012

@caramilla jo to jo! hele, jestli ona to nesmazala @animal bo ji uz prestalo bavit na nas rejzovat ty tisice! 😀 jsem na to ted kapla.. 😀 😀 😀

terezita
20. sep 2012

@caramilla jaaaj, taky parodie na slunecni clonu.. 😀 ale tadle vypada o dost lip 😅

animal
20. sep 2012

@terezita FM mám to - jdu spát :-/

terezita
20. sep 2012

ja taky.. tresti me hlava.. a netusim, jestli je to tim vinem nebo vcerejsim padem na hlavu..
dobrou! do nedele budu offline(jestli teda zitra nezaspim tak jeste nakouknu), tak sorac, jestli nebudu reagovat.
@animal muzes pak nejak v sobotu vnoci zamknout tabulku FM? dekuji!

animal
20. sep 2012

@terezita hhmmm mi to připomeň mailem, já si steně musí do table dopsat