Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
na mmb jsem dvě prodejkyně softu našla... tak nevím no... paní z batani to nebude, Terka ze ŠD to taky nebude a nikdo jinej moc soft ve velkém neprodává. Předpokládám, že def to taky nebude 😀 😀 😀
ale jinak teda u mráze je vysloveně zakázaný, když si přes něj objednáš velkoobchodně roli, tak jí nesmíš prodávat bez zisku. Ale to se týká látek, které on distribuuje, ne těch, které odbírá...
a nebo ma nekdo roupy z nedostatku sexu 😀 😀 😀
@caramilla jééééj🙂
@caramilla ..asi som si dnes od vas objednala strih na skriatkovsku mikinu🙂🙂...ci to bola ina maminka z CZ?
@terezita 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@malamargaretka jo jo jo, to jsem já 😎 doufám, že tady jiná Caramilla neúřaduje 😎
@terezita 😀 😀 😀 hele, ja taky ne (mhd je v cine, metrous neni muj typ...)
jako jinak jsem si rikala, ze je osklive drbat nekoho, kdo je chudak prsote jen trochu nesikovny a naivni a snazi se fakt delat asi dobrou praci a za levne penize pro odberatele a snazi se budovat dobrou karieru. Kdyby nebylo toho, co tenkrat napsala @animal, kdyz se me na fleru zastala, tak bych ji asi neresila a zastavala se ji, ze za to chudak nemuze... ale ona zas tak svata prave neni...
no, nic mene asi vim, kde pd pajcla tu bundu...
http://www.poutout.cz/poutout/eshop/9-1-DETSKE-...

@terezita mráz má softshell???