Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Ahojte, tak tu sa sijeeeeee ako o preteky 😀 😀 😀 😀 . Idem aj ja hodit nejake fotecky. Dokoncila so m konecne softku pre Juli s aplikaciami z jej oblubenej knihy, ktoru prikladam na inspiraciu 😀 😀 😀 . Inak samozrejme som sa naparala, narozculovala a stroj isiel z okna 100x minimalne 😝 . Ale stastne dosite, tak si idem vydychnut a potom sup na gate pre Juli. Inak som chcela povodne robit nejake ze " umelecne foto " ale isto..... 😠 vonku leje ako z krhly a casu nieto. Aj teraz ma Nellie akurat hryzie do krku.... 😀 😀 😀
Holky, nemáte některá Ottobre 2011/1? Chci z něj šít sukni, měla jsem ho půjčený a na jeden díl jsem si neobkreslila záševek... Potřebovala bych vyfotit ten kousek střihové přílohy, kterého se ty týká... Konkrétně jde o přílohu E a díl č. 2 červenou barvou. Mám sice staženou tu přílohu nascanovanou z Uložto, jak kdosi dával, ale nějak mi to z toho černobíle vytisklého zmatku není jasné :( Vidím tam jakoby dva trojúhelníčky přes sebe a nějak nechápu, jak ten záševek teda udělat :(
@lilly2711 Zuzi, ty si neuveriteľne šikovná, kreatívna. Fakt krásne detaily...
holky, díky za pochvaly, potěší to 🙂.
@laeela ta soví látka je bavlna z ikea http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/2019... . Mají i tmavou variantu, z té má ušité závěsy do budoucího pokojíku a tu světlou jsem vzala na doplňky.. ale když mě ty sovy tak prosily, tak jsem z nich udělala i kalhoty 🙂. Když jsem to stříhala, tak jsem si nadávala, že to nebude pěkné, ale nakonec se mi to docela líbí 🙂.
ženy potrebovala by som strih na návleky do kočíka... príp. aj na nohavice také ochranné keď je vonku mokro. Pls. hodte nejaký . Ď 😀 😀 😀
baby D I K za pochvaly, inak tych netopierov si Juli vyrobila a navrhla sama a tesila sa z toho neskutocne.
@gabika783 ahoj, tvoj Láskykvet potrebuje jednoznačne softshell
@zojec ja som sa bála tak verejne napísať, ale presne to som mala na mysli, obe sú pošahané dobre, v tom pravom zmysle slova, a detailistky, puntičkárky...... ale klobúk dole pred nimi, ja som mala čo robiť, kým som prišila sloníka na sloníkové tričko.... a tieto ženy hotové divy robia.....
děvčata, budu zítra od cca 12 do 16h v Praze, nechcete se mě některá ujmout? 😉
@lucijan grrr, závidím a přeju 😉 asi za ten úspěch v harémkách polevil, co?
Já mám teda problém, že súša přijde do špajzo-skladu, kde jsou moje drahé látky a t ymusí pryč, aby se to tam vešlo. Ale co, to není nakonec špatný nápad prodám látky = bude místo = budou prachy na sušičku 😀

@ivca79 děkuji