Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@gabika783 návleky na boty tu http://susu-sufik.blogspot.cz/2012/02/mysi-navl...
@lucijan vybírala jsem podle spotřeby a programů v rozmezí 10-20000kč a vyhrála tato s nejnižší spotřebou: http://susicky.heureka.cz/electrolux-edh-97981-w/
Dobře, že manžel slevil, protože Ti můžu garantovat, že litovat peněz rozhodně nebudete! 😉
Tak jsem si střihla na OL dvě čapky a teda jsem fakt nadšená.
Právě jsem dokončila recyklaci vlněného kabátu a lněné sukně. Já se tak těším, až to zítra za světla vyfotím a zaspamuju to tu 😀 A ještě mě čekají do zítřka dvoje tepláčky s želvama Ninja.... 😀
Zeptám se, existuje nějaká patka, která by mi usnadnila našívání lemovací gumičky? Rovnosteh mám Berninu Auroru a OL Brothera 3430.
@lilly2711 ta je úžasná, jsi neskonale šikovná! Poslala bych fotku autorovi ilustrací knížky...ten by měl určitě radost! 🙂
já skromně vkládám kabátek z Ikeáckýho fleesu podšitá dadkou, střih je z Ottobre. Na detailu je videt, že jsem zapomněla na stužku a párala a všívala 🙂
hrací srandu pro Kristý (Když jsem to tu prve viděla od @terezita, vůbec jsem nechápala co to je. Ted už chápu a myslim, že bude mít veliký uspech u malý průzkumnice.)
přebalovací podložka pro kamarádku a až bude lepší světlo na focení přidam moje první fleesáčky
@mooncaa dakujem 🙂 dufam ze sa budu pacit aj krstnej dcerke 🙂
@caramilla dakujem za pochvalu, od teba je to teda nieco 🙂)) to je ta amelie z FB, nie som si ista ci je to ten terezitin, asi ano. maju tam aj zensky strih, uvazujem ze si uzijem aj pre seba, musi v tom byt krasne teplucko 🙂
@ucitelka70 no si sikula 🙂 my tiez nosime poctivo, akurat ze mu pod nu nevojde hrubsia mikina, tak nebude na dlho. mozno este ponosime na jar. ale aspon som sa natrenovala na zimny soft 🙂
kočky, prosím, neviete o niekom, kto by chcel psíka do bytu? má 4 roky, so psíkmi má problém, s fenkami nie. je bytový, čipovaný, má pas. Deti mu problém nerobia, naše s ním robia všetko možné 🙂 Ideálne pre niekoho, kto je prevažne doma, strašne je naviazaný na majiteľa(mňa). Žiaľ musí súrne z domu, a žiadny útulok mi ho nechce zobrať. už som normálne zúfalá.
Holky, prosím o radu, už se to tady řešilo hodněkrát, ale nikdy mě to nezajímalo a teď potřebuju ušít nový potah do autosedačky. Bude stačit nahoru nějaké bavlněné plátno + vatelín?

@caramilla diiik od teba to beriem ako uzasnu poklonu ženo 😀 😀 😀 😀