Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@ucitelka70 maskáč budu letos taky potřebovat 😉 Eli bude mít letos po Davkovi poděděné maskáče, tak musí mít maskáč i druhé dítko a taky tu mám příšernou barvu finribu vhodnou tak akorát na nějakou Army kolekci, tak to dám dokupy 😀
@snowwitch jojo, pak jsem si uvědomila to samé jako @sinala, že bych suedecl. nedávala jako vnitřní stranu pleny, protože tam stejně budeš dávat ještě vkládačky, gór na noc, takže buď ho dát na tu vkládačku nebo to mít jako plínu s kapsou, do které ty vkládačky dáš, aby ten suedcl. byl stále u prdelky a využila jsi jeho přednosti 😉
@caramilla Ahoj, dneska jsme se potkaly, to ani nevíš co? 🙂 Po třetí nádraží Smržovka střed, já nastupovala do stejných dvěří, ze kterých jste vystupovali.. Telefonovala jsem, tak jsem nestihla pozdravit. A napřed jsem si všimla Jasmínky bundy, podle tý jsem vás poznala 😀 A jinak tvoje výtvory vypadají naživo ještě víc profi než na fotce..
Ahojte,
Pridavam nejake foto Matejovych triciek. Usila som ich ovela viac, ale asi takto. Strihla som do tucniakov aj nejakych hrochov a robila som 110 velkost, ze ved ma 108 vysku, tak mu budu fajn. Uz pri oskusani prveho som od zufalstva az plakala. Tricko ako vrece. Akosi som zabudla brat do uvahy, ze moje dieta vyzera ako reklama na hladomor v Indii 😒 . No a moj synacik to vsetko zabil takym to vyhlasenim " mami a naco si mi urobila tolko pyzamovych vrskov???? A na moju nechapavy otazku, ze preco mi hovori : lebo su take ciste, ziadne vrecko ani nasivka!!!!Ved vravim, ze ako pyzama este ujdu. Takze tucniaky absolutne nezabodovali, tak som upravila strih a dala sa do nasivkovych, nech nevyzera ako v pyzame. Podarilo sa mi to za vda dni a teraz idem pauzovat, hadam aspon chvilku ma kazdy vsetko. Zvysok sitych handriciek som ani nefotila, lebo som nestihla a boli v obehu. Sila som termopradlove gate pre Samka z bambusu ( zase ich nechce ani vyzliect ) nejake leginy pre Juli a latkove hracky a oblecko pre ne pre Nellie.
@lilly2711 Jsou to nevděčníci mrňaví... Davi taky má nějaký psychický problém s příšerkovým trikem od Car z hromady. Já jsem z něho hotová, jak se mi povedlo a on si ho nechce oblíkat... Ale dobrá zpráva je, že jsem říkala, že ho prodám a to nechtěl 🙂
@lilly2711 krasne, pouzivas vatelin na aplikacie?
@maly_prcek ani nevrav, Samuel ma doma cely stoh usitych triciek, potvora vzdy vie, co je z bambusu a co nie, nechapem ako to robi....ale z pokusov nieco mu usit z bavlny ma uz vyliecil 😀
@elfka.elfka nie, v poslednej dobe som taka leniva na aplikacie, ze uz ani nespekulujem, len vymyslim namet, pouzijem tu obojstrannu sradnu na aplikacie a podlepim trhacim papierom 😀 😀
@papajka7 no ale fakt, vsak bude mat 5 rokov a ma biednych ledva 15 kil, trcia mu rebra....a pritom, ked mal 1-2 roky,tak sme sa smiali, ze reklama na mouchelin, ci ako sa pise ta znacka pneumatik 😀 😀 😀
ahojte, dostala som sa sem nahodou a teda ste sikulky, co som pozrela zopar obrazkov dozadu. hladala som latku na vlozku do kocika. mam nieco usite, ale chcem to prerobit a chcela by som tam dat pull latku (len spodnu vrstvu), nech sa mi neocika kocik, kedze sme sa len nedavno naucili na nocnik. na jar by sme mohli ist von uz bez plienky. aj ked vela chodime napeso, ale obcas pouzijeme este aj kocik. nejak som nenasla takuto latku. kde ich objednavate? ta vlozka je len pod zadocek, takze latka moze byt aj kratsia. nasla som niede 50x50cm, ale zas farba nevyhovovala. potrebujem nieco bordove, pripadne sede. skusim zajst aj do nejakeho obchodu, ale moc ruzovo to nevidim, kedze sa mi casto stava, ze v nasich obchodoch sa nepredava to, po com je maly dopyt.
@palosek no docela jsem to natahovala 😉 a pak stačí jen jednou rovnosteh 🙂
@maly_prcek tak u nás zase příšerkové tričko frčí 😀 nejraději by ho měl na sobě furt 😀
@lilly2711 náááádherný trička 😵 😵
@jitavlad 😵 krásná dečka 😵
@majamat ahoj, PUL mají např. na http://www.sijemdetem.cz/produkt/pul-50x50cm-ko... a pokud chceš větší kus, tak v roletce si vybereš, že chceš celé metry. 😉
@majamat dělala jsem celý kočárek a koupila přímo látku na něj. Nevím co přesně chceš dělat, ale třeba se Ti odkaz bude hodit...
http://www.gabinka.cz/59-sustaky
@evaon Ty si nějaká otužilá 🙂 Sluší ti to 🙂 ... tuhle barvičku já taky můžu 😵