icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

papajka7
25. jún 2013

nezobrazilo fotky ,tak este raz

lip72
25. jún 2013

@papajka7 máš to moooc krásné 🙂

sinala
25. jún 2013

@papajka7 capáčky jsou super. Kůži máš odkud? Pokud to není tajemství

bordino
25. jún 2013

@lip72 jo, u Sexu se šije jedna báseň, jak ho točí pořád dokola, tak to znám nazpamět. A jenom žasnu, co má někdo za starosti 😀
Ty vesty jsou dospělácký, jsou na cvičení psů, proto milion kapes na pomůcky a odměny

dulkagabulka
25. jún 2013

@papajka7 ahoj, som rada, ze znova vidim tvoje nadhery 🙂

diapozitiv01
25. jún 2013

@papajka7
Je tie su suprove 🙂)))

papajka7
25. jún 2013

@dulkagabulka Dakujem 😵 ano po velmi dlhej dobe som sa nakoniec vratila k tomu,no zatial len tak pozvolne 😅
@sinala je to len odpad z kozenech sedaciek 😅

no este ked som tu tak este rychlovky moje tricko a vcerajsi pocin olinkove tricko

mooncaa
25. jún 2013

@papajka7 Teda ty tvoje výtvory jsou úžasné.

bordino
25. jún 2013

hotová gorilí sukeň
Nesnáším techniku. Mám tu dvě karty do foťáku: jednu nevidí foťák, druhou zas počítač. Když tu jednu naformátuju tak, aby šla přes čtečku do počítače, tak se na ní zase nic neuloží ve foťáku. Připadám si jak u blbejch na dvorečku.

macin73
25. jún 2013

@papajka7 Nádehrné věci, úplně jsem si slintla do klávesnice 😝. Ta bunda je profi a capáčky nemají chybu!!!

katka82
25. jún 2013

@papajka7 úúžasné výtvory 😵 😵
@bordino no tak ta je hustá(jak by řekl náš malej) 😉 😀

petkaach
25. jún 2013

tady jedna dnešní jednoduchost🙂

semy.cz
25. jún 2013

ahoj holky, všechny vás zdravím a postupně trochu dočtu a hlavně doprohlédnu ty vaše nádherné výtvory 🙂
minulý týden mě s velkýma horečkama marodil starší syn, takže jsem na šití neměla vůbec kdy, tak jsme jen ke konci týdně nastříhala látku na kalhoty a dnes konečně došila 🙂

macin73
25. jún 2013

@bordino Ta gorilí sukně je mazec... já bych ji asi brala s jinou aplikací, ale nic proti gorilám 😎 😀

bordino
25. jún 2013

@macin73 gorily byly na přání 😀

petkasv
25. jún 2013

@terezita nádhera 🙂 🙂 ta tunika je skvělá 🙂 🙂 @caramilla dovolenkuje, jak jinak než v tomhle hnusným počasí jsou v chatě u vody 😖 😖 😖 😖 musí si tu vodu užít všema doušky

petkasv
25. jún 2013

@bordino gorilí sukeň je úžasná 🙂 🙂

zabza40
25. jún 2013

@bordino tak ta sukně je hodně hustá 🙂 ta větší gorila úžasná , mohla bych tě poprosit o šablonku nebo jak jsi jí dělala? Můj syn je zblázněný do opic a goril nejvíc 😀 Lupla bych mu jí na tričko jestli neva.

bordino
25. jún 2013

@zabza40 jasně že neva, Jolí jo chce na triko též. Jenže bohužel šla z hlavy rovnou na látku, šablony nět. Zkusím jí obkreslit

terezita
25. jún 2013

@zabza40 velur z nemecka, maji to myslim i na latka.cz

ucitelka70
25. jún 2013

holky, ak by niekoho zaujímalo kojotriko, tak tu je link http://jeas-tagesform.blogspot.sk/2013/05/wip-s...

palosek
25. jún 2013

@bordino všechny výtvory úplná bomba...prosím tě, kdy to stíháš???? 😅

bordino
25. jún 2013

@palosek díky 😀 Já mám přece ve sklepě číňany, nevíš? 😀

palosek
25. jún 2013

@lip72 u nás je tak chladno, že malá měla venku kalhoty ze zimního softu 😅 😅 😅
@terezita parádní zelená tunička...zvlášť sovičky na ramínkách 😉 Z těch jsem ted šila kamarádce povlak na polštářek 😀 😉

palosek
25. jún 2013

@bordino no jo, já zapoměla 😝 😅 😀 😀 😀 Já dnes došila dvěma holkám tílka, ještě tam chci nažehlit obrázek od
@animal 😉 A chlapovi nařezala.... 😀 😀 😀 😀 na tílko a kraťasy ...na to léto 😅 😅 😅 😅 ...má to dostat na svátek...tak mám co dělat, ale musím čekat, až půjde spát 😅 😅 😅 😅

palosek
25. jún 2013

@petkaach júúú, ty sovičky mi už rok leží ve skříni...a ne a ne do nich říznout..... 😀 😀 😀

terezita
25. jún 2013

@palosek emmina z toho ma taky pulku polstarku.. 😀

palosek
25. jún 2013

Dotaz....v naší řeči je "Objemový nažehlovací vlizelín" co???? Děkuji.... 🙂

palosek
25. jún 2013

@terezita ...ještě mi zbyly odstřižky 😅 😅 😅 ...že by taky ramínka??? 😀 😀 😀 Ještě jsem šila muchlací povlak z coralu...a teda na ten našít obrázek...to byl maras 😝 Měla jsem strachy, aby mi to neujelo žádným směrem....ale myslím, že se povedlo... 😉

jieff
25. jún 2013

@terezita teda oči se kochají! Krásný a vypadá to vcelku jednoduše...takový inspirace potřebuju, ne @bordino šílený rychlovky, který bych tvořila měsíc 😉 Dnesk jsem zase pokořila pár dalších šicích plánů, zítra ještě krapet dodělám a vyfotím. Teď jdu nabrat síly, dobrou!