Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@maly_prcek taky obrovská gratulajda 🙂 no hilca jsem si všimla, ale čekala jsem více barev autíček, ale tajně doufám, že Terce neposlali všechno najednou a že to dopošlou 🙂
@animal no já s tím nepočítám 😉 podle potřeby holkám přidám nebo uberu, ale proto to píšu, že si to snad každá uvědomuje, protože se tam objevují i prapodivné míry jako 0,2metru apod. 😀 no hlavně doufám, že nebudu muset reklamovat z důvodů, jaké jste měly u softshelu 😝 to by mě mrsklo 🤐
@maly_prcek puntíčky není problém přidat 😉...je to tam samej proužek...chtělo by to tabulku ozvláštnit 😀
@maly_prcek Jo, jo, my co přihazovaly na puntíčky na červeném, aby byly, tak jich mámě několik metrů na zmetky 😀 Ušiju z toho postupně asi úplně všechno 😀
@crawler Mtx bývá občas vystřižené kolečko, čtvereček a pod. uprostřed metráže) a reklamace na to neberou. Tak se na to psychicky připrav 😀
když jsme u toho nebudete někdo objednávat z wendy ?????? 😀
tak nažehlovajdy dnes expedovali, takže se to pokusím rychle zpracovat a rozeslat
Ceny mám VELKOOBCHODNÍ 😀 😀 😀 takže cenu do tabulky ještě přepočítám a bude hezčí 😀
jediné co potřebuju, prodat to někomu na fakturu, takže to udělám tak, že prostě 2 lidem pošlu fakturu (půl zboží na jedné fatuře a půl zboží na druhé faktuře), aby mi manža nemusel dělat faturu pro každou zvlášť. Stejně fakturu nikdo nechcete že ano 😀 a za odměnu budete mít levnější nažehlovajdy
@animal SUPER!!! Jsi úža!!! 😵 😵 😵
@nika Wendy chystám já, ale zatím hledám čas a prachy. Mají úžasný nový jednolícový úplety, ale bohužel se to nedá brát po trochách, to já neumím 😀 A teda prachy těžce došly...
@crawler S těma kazama - oni počítaj cenu na váhu - tzn. že vystřihlý kolečko uprostřed metráže ti nepočítaj, protože na tý váze samozřejmě ten kus látky není, ale problém je v tom, že to potřebuješ nastříhat podle tabulky a rozdělit mezi nás a ono to pak nevychází přesně tak, jak si "paničky poručily" 😀 😀 😀
@maly_prcek aj my gratulujeme a závidíme modelku! Veru, dráždia tu tyrkysovou a petrolejovou 😠 😠 😠
Babenky, musim sa podelit o skúsenost s kracajucou patkou. Tolko som sa umordovala pri lemovani gumickou na rukave softshellovej bundy, ze som ju aj kompletne odstrihla a ked ma konecne osvietilo a nahodila kracajucu, tak to bolo neuveritelne! Netlačilo mi to tu gumičku pred patkou,no krasa... ale foto radsej este nedam, este musim prešiť zips, ten som tiež trubka mohla odkračať 😠
Tak jsem po 12 hodinách u stroje došila Jasmíně expresní neopakovatelný softshellový kompletek (tyrkys nakonec vyhrál, ač se mi ta barva původně nelíbila, ale Jasmíně moc sluší a hodí se nám do výbavy 😀 ), tak jsem se s tím vyhrála, až si myslím, že jsem to teda trochu přehnala, takový serepetičky na softshellce, to svět neviděl. Zítra na denním světle snad nafotím 😀
holky a ta kráčející patka - to je nějaká univerzál, že by šla i na mou Yamatu???vím, že je to taky docela položka, ale když by člověk šil hodně, tak se to vrátí...já že by mi ji pomohl nadělit Ježíšek 😵 Ale aby to fungovalo i na stroji jako mám já...jak to mám zjistit? všude jen píšou, že sedí na Janome, Brother apod.... 😅 🙄
Car - těším se na fotky😀 jinak k mtx a kazům - no já se s vámi prdět nebudu 😀 Né, když bude větší kaz, tak to prioritně nechám sobě - stejně budu šít vesměs pro malýho, tak tam ty střihy nějak naskládám 😀 No a jinak budu nabízet vám ostatním a budu doufat, že se o toho šunta porvete😀 Ale co je to napadá stříhat uvnitř látky? copak nejsou na to určený okraje??? no si ťukám na čelo :-/
@crawler s tou patkou si tam zavolej. Já jsem se na strimě snažila v on-line poradně teda včera zeptat a nic🙂 Ale telefon je třeba jistější🙂 Nasazuje se většinou tím šroubem...
Jak stříhaj uprostřed látky, to jsem taky nepochopila, to fakt člověk čumí jak puk... Nechápu to, taky jsem nechápala ty fotky, co NG posílala 😕
Jinak chválím, naplnily se další 3 artikly😉 to bude oblečků 😵
Dokonce ještě víc...další 2 jsem přehlédla😉
ale ten hnedo modrej oboulic asi fakt nebude☹

Děkujemmm...
No fuj, co je to zase za hromadku 🙂 🙂 🙂 Naštěstí tam nejsou puntíky, ty jsou totiž tááák krásné v reálu, že jsem litovala, že jsem si jich nevzala víc...
Jo a víte že na sijem přišlo nové Hilco 😉