Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
dobre ranko.. .dnes rano tu mame sneh :D esteze som pozrela spravy a v nedelu rano narychlo dokoncila softky do skolky :D samozerjme vycvaknut za bieleho dna nemam na kom.. tak narychlo dnes rano 🙂 a tricko z dadky na doma :D inak viac produktivna nie som :D to co lilli nasila by som sila asi 4 roky :D :D
Dievčatá podšívali by ste softshellové nohavice s podlepeným fleecom pre 2 ročnu malú coral fleecom či klasickým fleecom?Chcem ich na zimu na lietačku von.Neviem sa rozhodnut.
@alenf Já bych je nepodšívala. Když bylo okolo nuly, stačily softshellky samotné, když bylo chladněji, děti pod ně dostaly legíny nebo punčocháče. Děti se většinou dost hýbou a na rozdíl od nás dospělých nepostávají🙂 Ale bydlíme ve městě, je tu relativně teplo, když náhodou napadne sníh, dávám oteplovačky.
Jdu s prosbou... netušíte, jestli je někde jednoduše vysvětleno, jak na taková ta vytvarovaná kolena u kalhot? Děkuji!
@caramilla no máš to přesně, jen ta neměla zip přes celý, byla přes hlavu. Tak vidím, že se budu muset taky odhodlat si ji ušít, když to jde. Jinak tedy nevím kdy to šiješ. Báře vylezl prvni zub a rozhodla , že spát se nemusí vic jak 20 min za celý den. Vedu cvičení pro pidilidi a dneska mě usnula v autě. Říkám maminkám, že jdeme rychle cvičit dokud tam spí v autosedačce. Ani jsem to nedořekla a byla vzhůru. Tak se tam plazila, cvičila, teď se najedla a zase je jak králíček duracel. Mám nafocené fotky, ale ani to nestíhám upravit a to mám dát dělat kalendáře pro ježíška. 😉
@sinala 😀 😀 si ma pobavila 😀 ,ale ke´d budú-bude aj foto.Ešte k nim rozmýšľam aj bundu z tohto ottobre s tým šikmým zipsom a kapucnou
http://www.pattistudio.cz/pattistudio/eshop/2-1...
len musím pozrieť koľko tam mám ešte zbytkov softu.
@caramilla toto ti behalo po rozume? 😀 Výsledok výborný,ostáva tebe? 😝 Ako sa ti na svetrovinu prisivaju aplikacie?podlepujes ich?

holky kde kupujete kvalitní flees nejlépe s atestem pro prcky pod 3roky? Já ho brala v hromádce u paní Koutcké, ale ta psala, že už hromádky dělat momentálně nebude. Tak jsem si ho teď objednala u Batani, je hezký z lícu, ale z rubu je jiný a i kvalita mi přijde horší.
A konečně jsem střihla do zimního softu, kalhoty pro kamarádky malého. Nemám na kom nafotit. Dcera horečkuje a syn i když je stejně starý jako chlapeček pro kterého jsou, tak je má ke krku 😀