Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@sufik1 hele koukej 😅 http://4.bp.blogspot.com/--rn8Er0gW8U/TtuOriLkP...
@barcav no teeda ty ses rozjela! vypada to paradne! 😉
@barcav
Tý jo, ten pes na tričku je dokonalý, samovýroba?
@caramilla
Máš pravdu, napíšu jí, musím se naučit nebýt furt tak blbě hodná. A s penězma to není tak strašný, neposlala mi dvoje jehly a dvoujehly, asi za stopade.
@terezita @sufik1
Tak až budete srazíkovat, dejte vědět. Kdybychom nějakým zázrakem byli všichni zdraví, tak bych se třeba připojila, já vtěrka. 😀
@ucitelka70 krása! Veľmi inspirativny blog🙂 super veci sa dajú sit aj chalanom! ... Ale na toto by som nervy asi nemala :D http://ruttu-nuttu.blogspot.com/2009/09/tee-se-...
Ak by mal niekto záujem, prehodnotila som svoje nenásytné sklony a mám nazvyš:
bledomodrý finerib 1m
výplnek mentol 1,5m
zelený finerib 2
fialový finerib 1,5m
tyrkysový finerib 2
počesaný finerib prúžok kiwi-azur 1m
jednolíc ocel. modrý kiwi a aj tyrkys po 1m
Píšte cez IP 🙂
@barcav ten sob je úža, už jsem obdivovala vedle.
@ vevercam, @crawler jak je to s MTX? komu jdou balíky? v tabulce nic není - nějak nefunguje. Nebo je nějaká nová? a mám tam fakt hafo látek. A jak s doplatky?
@jam3 no můžem něco spáchat příští pondělí. Jedu dopo na vinici. Uvidíme jak @terezita
@terezita držím palce. To je ta nová? A nebo tě vezmou zpátky?
dobré ráno všem!
táto aplikácia sa mi zdá celkom jednoduchá, asi dnes vyskúšam http://terapiahuone.blogspot.com/2011/03/iloine...
Tak v noci zase 37,7 ☹ Hrozně furt pláče a je protivná, ale to je asi normální. Volala jsem Dr. a moc se mu to nezdálo. Takže pokud během dneška a noci bude 37,5 a více, tak nás čeká kolečko dalších vyšetření. Začínám být už zase připosr... ☹
@monr kuk seas do albumu, má tam látky pofotené :D
@ucitelka70 vďaka za tip, som sa pokochala 🙂
@monr ; @daisyr Holky díky, mě je zase už od rána blbě, nejím a ustavičně se modlím 😀 Zatím jsme na 36, myslím, že je to už lepší než včera, ale Jasmí je zelená jak stěna, průhledná. Nechce jíst a je hrozně ubrečená. Ale já se jí ani nedivím. Celou noc se potila jako prase furt dokola. Ale před tím se právě vůbec nepotila, i při těch 39. Takže jsem si říkala, že snad dobré znamení, že to vypotila a je to pryč. Taky já v noci tak smrděla plína, že jsem se málem poblila. To jsem si taky namluvila, že vyplavuje nečistoty a už bude zdravá 😀
@macin73 Viz http://www.gskkompendium.cz/spc-infanrix-hexa-i..., cituji "Základní očkovací schéma spočívá v podání tří 0,5 ml dávek (například ve 2., 3., 4. měsíci; ve 3., 4., 5. měsíci a ve 2., 4., 6. měsíci) nebo dvou dávek (například ve 3. a 5. měsíci). Mezi jednotlivými dávkami musí být interval nejméně 1 měsíc."

Ahojky, předem všem marůdkům přeji brzké uzdravení 🙂 jdu se pochlubit s pár výtvorama 😀
syn se mi teď vzbudil a já jsem si vzala noťas k němu do postele 😒 no nebyl to chytrý nápad 😀 oblizuje mi obrazovku a vysvětluje co mám mačkat za čudlíky 😀 😀 😀