Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@sufik1 ja jeste nemam nasito, mam ty motyly nastrihane zatim na saty pro em. a uz ted ji zavidim 😅 😀
@baarca bych udelala uzel nebo jeste se natavi konce a slepi k sobe..
@caramilla no to se na ty prouzky uz tesim! 😵
jinak prazsky moraviatex bude zitra! postak zase doveze balik. byl tu zrovna v pondeli, kdyz jsem byla pryc.. 😝
@ucitelka70 dakujem, aspon kúsok, skombinujem na rukávy s tyrkysovým fineribom... ak si to car nerozmysllí (veľmi dúfam, že nerozmyslí) 😉
Žienky SK, včera večer som zistila, že sa v jednom Ottobre sekli a poslali nám 2/2010 (http://www.ottobredesign.com/) ak máte niektorá záujem ozvite sa, zajtra tie balíky už budem nadobro zlepovať, ak tak pribalím. Stálo 6,90€
@dugyna už máš únorovou burdu? já jí koupím zítra, u nás vychází až 25.1.
@michamicha hej uz ju mam v tescu ju mali 🙂. ta japonska moda je krasna hlavne saty ale na to si pocka az ked schudnem po tehu 🙂. ale aj tehu moda sice jednoducha ale pekna a podla mna ked dam peknu vzorovnu latku bud tricka krajsie 🙂
@boudova gratulujem ku blske 😵 ,nevadi uz ste domka ,uz je dobre 😉
dnes u mna 0 bodou,este rano som si myslela,ze vecer bude u nas uz visiet nasa hacka,ale prd dnes som bola na poste kde som stretla kamosku a bolo,najskor u nej pokec potom prisla ona do nas a bolo po dni 😝 ,ale som rada 😀
@caramilla zavidim tvoj nakup rezacich somariniek 😵
To je hrozný, baby ukecané, člověk tu chvíli není...
@barcav - co nastříkat na to savo proti plísním a opláchnout vodou?
ad odsávačka - J. je ťuky ťuk celkem zdravá, ale na rýmu byla super ta na vysavač. Vysála i to, co útní ne. Odsávala jsem i v noci, vysavač máme celkem tichý a je to chvilička. Nenechám ji trápit se.
Dneska jsem šila resty, povlečení na peřinku pro neteř a pak jsem odšívala ségře tričko.
@boudova gratuluju ke krásné holčičce! Hlavně, že to dobře dopadlo a už jste spolu hezky doma!
@caramilla super, že už je Jasmínce líp! A včera jsem si na tebe vzpomněla, taky mi manžel zálohoval noťas - požádala jsem ho o to "zavčasu" těsně poté, co jsem si do klávesnice převrhla sklenici vody 😀 . Ale vypadá to, že to rozdýchali oba dva, počítač už 24h fachá 🙂
@sussanah Růžová řezací podložka super, hlavně ta barva 😀 A mhd mě zase pobavil - teď říká "a miláčku, na kolik je to použití, vždyť si to přee rozřežeš!" a když jsem mu řekla, že nerozřežu, TAK TO NECHÁPAL!!! Pro mě největší událost v dějinách našeho společného života - on nechápal že se podložka nerozřeže 😀 😀 😀 😀 😀
@dugyna 😀
@kuna no, vida, už se mi stýskalo! Btw. do noŤase jsem si teď chrstla taky 2x čaj - jak jsem měla Jasmí furt na klíně a čaj po ruce, nějak jsem tu koordinaci nedávala.
@ngvadi taky jsem se tu teď šila s PULkama 😀
@season idem kuk na ott., či v tom dačo také nájdem, čo ma zaujme
@season aha, ott. nie, to je dámske číslo, to nechcem
Dievčatá, neviete, dá sa odtiaľto objednávať aj v malom? už som im písala, od vás sa možno dozviem skôr
holky nevíte někdo jak je to s doplatky crawler za MTX? abych něco neprošvihla nedočítám vás totiž večer je toho tolik že se to ani nedá 😀 😀
Ahoj holky🙂
odeslán hromadný email ohledně doplatků 😉
Internet nám stále nefunguje (sedím v knihovně), ale Ufon už řeší náš problém - zřejmě rozbitý wifi router.
Hromadné balíky - jelikož jen Terezita napsala do emailu info, tak jsem to učinila takto - brno šlo k medvi (aerin, prcek, jarakr a medvi) a Praha šla k Terezitě - ta jediná mi napsala, že to mohu poslat k ní - psala jsem sms Jam - koho kam poslat (chtěla jsem Prahu rozdělit na 2 bedny), ale bohužel mě odpověď nedošla, tak Praha (terezita, baarca, jam a sufik) šla tedy do Phy 8. Jinak jsem posílala na stejné adresy jako minule s výjimkou @mehlo , která mi telefonicky oznámila změnu adresy.
@caramilla strášně se těším na kráčející 😀 pořád jí vyhlížím - jo - Tvůj nedoplatek je minimálně - to se vyplatí takhle rozprodávat, co? 🙂
@sufik1 @baarca @jam3 holky tak balik mam doma, jsem desne sikovna, bo jsem 27kg vykoulela az do 2. patra 😀 😀 😀 latky jsou uzasne, jen mam teda takovy trosku mensi problem, objednala jsem si 3 metry coko-kiwi prouzku a zbylo na me jen 1,5metru.. vy mate vsechny po 2metrech. nechtela byste to nektera se mnou smenit? problem je totiz v tom, ze jsem objednavala jeste kamaradce a sestrence a kazda jsme chtely po metru a takhle 1,5 metru moc nerozkouskuju.. ☹ predem dik, jestli se najde mezi vama dobrovolnik 😅
a reknete si kdy a kde to predame, baru to tvoje v pohode utahnu, ty toho nemas tolik, ale sufik se rozjel.. 😀 😀 😀

@caramilla a ja Ti zato na diaľku nohy bozkávam 😀 😀 😀