Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
kryska5..prosím ťa čo je to za látku Trabal..čo sa z nej dá šiť..je tam super cena.ale neviem načo sa hodí ☹ ?
@rina76 moc hezké, líbí se mi kombinace těchto barev!
A já mám hotovo! Nejdřív to bylo úzké, pak jak na slona, pak na menšího slona, párala jsem stříhala, pak už jenom tak na obézního klokana, navíc přes stehna to mělo tvar jak rajtky...já jsem je NEDOŠILA! Čím víc jsem se blížila k cíli, tím víc jsem si byla jistá, že bych je stejnak nenosila, protože mi nesedí, furt to nahoře divně trčí a odstává. Když to všechno dobře půjde, budu příští rok v zimě třeba těhotná, tak si nahoru namísto pasu pak našiju patent a budu mít těhu softshellky. Do té doby je někam zahrabu, aby mi nelezly na oči.
Mně se normálně tak ulevilo, že už se s tím nemusím srát!!!!! 😀 😀 😀 😀
BABY,,ktoré objednávate z Wendy..potrebujeme radu...čo je to za látku TRABAL?? 😝 😝 😝
nekupovali ste nahodou niekto lamu na prehoz na gauc? uz dlhsie zhanam taku vacsiu deku za rozumnu cenu a nic som nenasla. Cim by ste to ked tak olemovali?
@wzorcek ja to mám hodené na gauči, som to len tak náhodou a sa mi to nejako zapáčilo 😕 dumala som že to bud obehnem falošným overlockom (čo neviem či je reálne, ešte som z toho nešila tak vôbec netuším) alebo urobiť akoby šikmý prúžok buď priamo z lamy (napr aj kontrastnej) alebo z iného materiálu, aj to by mohlo byť zaujímavé 😅
@beky52 jestli myslíš ten výplněk růžové barvy, co je v akci???...je to taková teplákovina, hrubší, z lícové strany je v ní takový proužek (trošku plastické) a z rubu je počesaná...heboučká, příjemná 😀 mám doma, chystám se na teplejší mikinku a tepláčky...někdy 😀 ...nevím, co udělá po vyprání 😉
davam do pozornosti 🙂 od mojho brata 😀
aha zabudla som pridat link http://www.boredpanda.com/diy-glove-into-chipmunk
tak jsem vás dočetla chválím veškeré vaše výtvory já ted dodělávám lamí mikinu pro mhd ale dělám jí už nějak moc dlouho 😀 😀 měla bych otázku ten náš nejmladší nechce v noci spát protože mu je zima usíná jen u mě v posteli tak jsem přemýšlela o spacím pytli může být z lamy? Šily jste to už někdo? musí se to něčím podšít?To mám otázek co 😝 😝

@rina76 fiha krasne si sa stym vyhrala 😵 ,vypadaju fest pohodlne 😉