icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

veronik77
13. mar 2012

@sufik1 a ten šedý?

timkoemkamatko
13. mar 2012

Ahojte, nešili ste niekto z týchto látok? http://www.produktservis.com/katalog/wendy/obou..., http://www.produktservis.com/katalog/wendy/vyplnek Ako vyzerajú v skutočnosti? pripadajú mi nejako akoby s plastickou vzorkou. Super cena, čo myslíte, aká bude kvalita?

dankakk
13. mar 2012

boze baby, ja vas vobec nestiham 😒 moj maly ma asi krizu spankovu ☹ cez den mi spal pol hodky, neviem co sa deje... este aj teraz sa budi... asi vas len docitam na mobile v posteli. baby sk, vsetky platby / nedoplatky ci preplatky poriesime v priebehu tohto tyzdna, ked sa mi bude dat. postovne v ramci sk platite kryske... @kryska, ja ti dlzim peniaze, mozem ti ich poslat v Kc na tvoj cesky fio ucet? nemusime nic preratavat, len mi napis kolko presne. a baby ktore mate u mna preplatok, mozem poslat postovne kryske za vas. tak to robim pre @ucitelka70. ozaj ucitelka70, tebe ten zvysok poslem kam, napis mi CU do ip 😉

timkoemkamatko
13. mar 2012

zabudla som pri obojlícnom úplete: myslím ten bavlna žakard zelený

kryska5
13. mar 2012

@dankakk Dani, jasne pošli kľudne na FIO CZ, pošlem IP.
Nelezú vám zúbky? u nás sa vždy zhoršilo zaspávanie aj sa častejšie budila ☹ Veľmi dobrý je Jakoubek na zúbky

sufik1
13. mar 2012

@veronik77 ten šedý nech být, až bude hromadka na flísy... ale ten hnědý fakt potřebuju.

veronik77
13. mar 2012

@sufik1 OK
Nějak se to trošku rozjelo... 🙂

mikulka45
13. mar 2012

@kryska5 co je ten jakoubek prosim ta? mojmu ide patka a neda sa s nim posledny tyzden vydrzat... ja mu sem tam dam len ten gel, ale na tu patku to vobec nezabera ☹

ucitelka70
13. mar 2012

@dankakk ja som ti písala, poprosím kryske - bude na poštovné za soft aj mtx, díky

beky52
13. mar 2012

@season ..jupppíííí 🙂 🙂 🙂

mehlo
13. mar 2012

Hlásím se, že taky ještě žiju, ale práce namáhavá. Mám tu rozešitý oblek pro malýho na svatbu kamarádky. No teda oblek úplně ne, jen kalhoty a vestičku, chtěla jsem šít i košili, ale možná skočím někam do sekáče a mrknu, jestli něco nenajdu abych se s tím nemusela šít

Caramilla- knížka došla v pořádku

kryska5
13. mar 2012

@mikulka45 toto http://www.bioshop.sk/obchod/detska-lekarnicka/...
ak mi zaspáva dlho a viem že asi zuby, tak namasírujem sánku a za chvíľu drychme, ale u nás celkovo na zlé zaspávanie často zaberie masáž 😀 bosorka odmalička vie čo je dobré 😅

animal
13. mar 2012

@caramilla Terka je někde nevím kde, ale na net přístup má, ale asi na něj nemá moc času lézt 🙂

animal
13. mar 2012

@lucijan ju ju sot z čiperky 240 a z baleriny 203kaček

beky52
13. mar 2012

@timkoemkamatko ..vyskušajme 😝 ..ja chcem aj ten fialový šport výplnek 😉

eldwen
13. mar 2012

Tak se jdu pochlubit se svojim prvnim vytvorem na novem OL - jak jsme se vcera ptala na to parani 😝 . Je to prodlouzene "bodycko-vesticka" pro naseho bezplenkace. I kdyz to tak nevypada, tak je to kluk 😉.

beky52
13. mar 2012

@timkoemkamatko ..pridala som do tabulky..všetky 3 past.farby..ak chceš pridaj sa k objednávke 😉

timkoemkamatko
13. mar 2012

@beky52... modry a zelený obojlic som objednala. Este rozmyslam nad teplakovinou cervenou- ta je bavlnena. Ta fialova je 100% PE- to ma odradza.

beky52
13. mar 2012

@ucitelka70 može byť...občas tu maju šialene nízke ceny... 😝

season
13. mar 2012

@timkoemkamatko možno niečím tenkým podšiť a može byť ajumelina, mne sa tiež nejako zapáčila 😝

timkoemkamatko
13. mar 2012

@season ...myslíš nejaku podšitú mikinu z toho ušiť? To ma nenapadlo, ale farba je pekná...

season
13. mar 2012

@timkoemkamatko áno presne, ved aj soft je umelina, ked je to vrchná vrstva, tak to nie je až také... ale tepláky by som sotva zniesla 😉

season
13. mar 2012

Zienky SK, tak zajtr naisto uzatváram Wendy, nech vymákneme tie teplákoviny na sklade, hádam ich do večera ešte budú mať. MTX ešte tak nesúri, tak kukajte dohadzujte. https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aq...

michamicha
13. mar 2012

ahoj, dneska jsem došila poslední 3 slipíky 😝 příští tejden musim ještě ušít pár kousků v modré a světle žluté a pak začne těžký trénink 😅 😀 jo dneska mi přišla burda kids, vyšla teď v únoru a jsou tam docela pěkný střihy na jaro a léto 😉

kuna
13. mar 2012

@kryska5 já jsem to prala s růžovýma věcma, ale vím, že ty nepouští, byly to ty sovy...ale aspoň se mi ty růžové nezabarvily. Jestli nemáš růžové prádlo na praní, prala bych to klidně radši samotné, s ostatním prádlem bych to neriskla...

beky52
13. mar 2012

@timkoemkamatko ..ja fialovu musím mať...na niečo to už využijem🙂 😝

beky52
13. mar 2012

@season správne..nie je načo čakať..za také ceny berme kým maju🙂

season
13. mar 2012

@beky52 presne tak, nech to neprešvihneme ako v januári čokoprúžky 😠

beky52
13. mar 2012

@season tak objednávaš..15,3..alebo už 14,3..čiže dnes? 😀

season
13. mar 2012

@beky52 zajtra večer, aj do tabulky som napísala, že 15.3 o 20hod.. ale kým uspím drakov, tak to bude min do 21 😉