Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Ahojte, nešili ste niekto z týchto látok? http://www.produktservis.com/katalog/wendy/obou..., http://www.produktservis.com/katalog/wendy/vyplnek Ako vyzerajú v skutočnosti? pripadajú mi nejako akoby s plastickou vzorkou. Super cena, čo myslíte, aká bude kvalita?
boze baby, ja vas vobec nestiham 😒 moj maly ma asi krizu spankovu ☹ cez den mi spal pol hodky, neviem co sa deje... este aj teraz sa budi... asi vas len docitam na mobile v posteli. baby sk, vsetky platby / nedoplatky ci preplatky poriesime v priebehu tohto tyzdna, ked sa mi bude dat. postovne v ramci sk platite kryske... @kryska, ja ti dlzim peniaze, mozem ti ich poslat v Kc na tvoj cesky fio ucet? nemusime nic preratavat, len mi napis kolko presne. a baby ktore mate u mna preplatok, mozem poslat postovne kryske za vas. tak to robim pre @ucitelka70. ozaj ucitelka70, tebe ten zvysok poslem kam, napis mi CU do ip 😉
zabudla som pri obojlícnom úplete: myslím ten bavlna žakard zelený
@dankakk ja som ti písala, poprosím kryske - bude na poštovné za soft aj mtx, díky
Hlásím se, že taky ještě žiju, ale práce namáhavá. Mám tu rozešitý oblek pro malýho na svatbu kamarádky. No teda oblek úplně ne, jen kalhoty a vestičku, chtěla jsem šít i košili, ale možná skočím někam do sekáče a mrknu, jestli něco nenajdu abych se s tím nemusela šít
Caramilla- knížka došla v pořádku
@mikulka45 toto http://www.bioshop.sk/obchod/detska-lekarnicka/...
ak mi zaspáva dlho a viem že asi zuby, tak namasírujem sánku a za chvíľu drychme, ale u nás celkovo na zlé zaspávanie často zaberie masáž 😀 bosorka odmalička vie čo je dobré 😅
@timkoemkamatko ..vyskušajme 😝 ..ja chcem aj ten fialový šport výplnek 😉
@timkoemkamatko ..pridala som do tabulky..všetky 3 past.farby..ak chceš pridaj sa k objednávke 😉
@beky52... modry a zelený obojlic som objednala. Este rozmyslam nad teplakovinou cervenou- ta je bavlnena. Ta fialova je 100% PE- to ma odradza.
@ucitelka70 može byť...občas tu maju šialene nízke ceny... 😝
@timkoemkamatko možno niečím tenkým podšiť a može byť ajumelina, mne sa tiež nejako zapáčila 😝
@season ...myslíš nejaku podšitú mikinu z toho ušiť? To ma nenapadlo, ale farba je pekná...
@timkoemkamatko áno presne, ved aj soft je umelina, ked je to vrchná vrstva, tak to nie je až také... ale tepláky by som sotva zniesla 😉
Zienky SK, tak zajtr naisto uzatváram Wendy, nech vymákneme tie teplákoviny na sklade, hádam ich do večera ešte budú mať. MTX ešte tak nesúri, tak kukajte dohadzujte. https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aq...
ahoj, dneska jsem došila poslední 3 slipíky 😝 příští tejden musim ještě ušít pár kousků v modré a světle žluté a pak začne těžký trénink 😅 😀 jo dneska mi přišla burda kids, vyšla teď v únoru a jsou tam docela pěkný střihy na jaro a léto 😉
@timkoemkamatko ..ja fialovu musím mať...na niečo to už využijem🙂 😝

@sufik1 a ten šedý?