icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

eriqe
29. mar 2012

ahojte dievcata, nestiham pisat, lebo neviem co so sebou, ci sa venovat detom, alebo sit, alebo byt na internete 😀
@caramilla Leginky su uzasneeee, take vesele!

Ja som teraz robila vestosaty pre Ruty, teraz si vybrala latku sama, tak je spokojna. Fotka nic moc, ale aspon pre predstavu ;)

esteruska
29. mar 2012

@caramilla odkaz tu http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route...
šila jsem zatím jen na jedno postel, takže šíře stačila...ale mám v plánu i dvoupostel a jedno kupované prostěradlo co mám je šité jako obdelník v rozměru postele (na což by šíře MTX stačila) a k bokům jsou došité obdelníky v dostatečné výši a funguje taky skvěle (jenom ta cena...🙂 pokud budeš chtít vzorek látky kvůli barvě, stačí napsat, poslali mi skoro všechny🙂))

palosek
29. mar 2012

@caramilla legínky jsou super. Už se těším na balíček od mráze 😀 😀 😀 ...že já těch úpletů nepřibrala víc 😀 😀 😀 😀
@daisyr mylly dnes dorazilo 😵 😵 Limetkoví ježci jsou skvělí 😵 😵 Díky moc. 😉

terezita
29. mar 2012

@caramilla jaj ty kokso, emmina je ma ve fialovym, ale jinak uplne stejne 😅 😀 😀 😀

caramilla
29. mar 2012

@esteruska Díky. Možná budu ráda za osahávací vzorečky🙂 Abych měla představu i o kvalitě. Jsem to v ruce nikdy neměla 😀 Ale nespěchá to!!!! Aby mi JuDr. neposílala dopis každý týden, to by mé srdce nemuselo přežít, tolik šoků 😀 😀 😀

@palosek Hele, to je vždycky ten pocit, že jsem toho vzala málo, to mám ustavičně 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Ty jsi ještě urvala velký kytky? Včera už neměli... 😢 Chtěla jsem ještě kus těch cyklámen, se mi nelíbily, tak jsem vzala jen kousek a jsou boží 😀

@eriqe Teda vestička krásná a ta sukýnka, co vykukuje vypadá taky boží, tu chceme zdědit! 😀 😀 😀 😀

caramilla
29. mar 2012

@terezita A dávala jsi sem odkaz? Ach, jsem plagiátorka? Nevědomá? 😀 😀 😀 😀 😀 Já měla takovou radost, že mě to napadlo. Ale vůbec se nedivím, že to napadlo i tebe, a už vůbec se nedivím, že je Em nemá v růžovém 😀 😀 😀

terezita
29. mar 2012

@caramilla nedavala 😀 bo je e m.hned procurala 😅

caramilla
29. mar 2012

@terezita 😀 😀 😀 😀 😀 Ach, tak pak jsme telepatky 😀 😀 😀

terezita
29. mar 2012

@caramilla hele ono noveho uz nic moc vymyslet nejde.. 😅 a kdyz jeste sijeme ze stejnych latek, ze.. 😀 😀 😀 ale jasmi slusi vic, em. totiz nema jeansovou sukni 😀

komisakpd
29. mar 2012

ahojte..tak dosli mi latky 🙂 🙂 🙂 ale co s nimi 😀 😀 😀 😀 chcela by som usit dve kapsovky...tak to mam nachystane...kto sa podujme mi robit tutora? 😒 🙂 a bude mat so mnou trpezlivost....vdaka 😀 😀 😀

caramilla
29. mar 2012

@komisakpd hele a sukně to stihla?

komisakpd
29. mar 2012

@caramilla suknu budem volat vecer svagrovi...dam avizo..uz sa na nu tesim...:D
budes moj tutor..mas cas 😀 😀

animal
29. mar 2012

@komisakpd @caramilla a čas 😀 😀 😀 😀 😀 to by bylo něco divného 😎

animal
29. mar 2012

jdu šít 😀

komisakpd
29. mar 2012

@animal ved preto som dala toho smajla 😀

terezita
29. mar 2012

@animal ja uz siju.. 😀

daisyr
29. mar 2012

@palosek super, díky za info. Jojo, ti ježci jsou super, i ti červění vypadali moc pěkně. Přijde mi to, že i když píší gramáž téměř stejnou jako klasický interlock, tak jsou daleko silnější.

daisyr
29. mar 2012

@caramilla Ahoj, to Fio na platby SK je super, i do ostatních zemí evropy to není tak hrozné 🙂

caramilla
29. mar 2012

@komisakpd HURÁ HURÁ HURÁ "Zásilka dodána dne 28.03.2012 poštou 323 00 - Plzeň 23" (Track&Trace) 😉

caramilla
29. mar 2012

@daisyr 🙂 No, musim si to zridit, takhle na hromady stejne pouzivam manzeluv ucet, abych v tom nemela bordel, tak dva ucty stejne potrebuju 😀

komisakpd
29. mar 2012

@caramilla no oje..na ceskej poste som videla ze zasielka dodana...len si to chcem vecer overit u svagra 😀 😀 😀

terezita
29. mar 2012

@caramilla jen co me na tom stve, tak ti nikdy nedojdou prachy presne co uctujes.. kurz v tom udela neplechu a vzdycky dorazi min nez by melo.. 😝

michamicha
29. mar 2012

@caramilla jéé, komu šla zásilka na Lochotín? tady bydlim jáááá 😀 😀 😀

caramilla
29. mar 2012

@terezita vidiš, tak bráchovi to zatím vždycky dorazilo přesně, až jsem nechápala, jak to ty "slovenský holky" dělaj 😀

michamicha
29. mar 2012

Jinak připomínám, že zítra ve 20:00 je uzávěrka Stoklasa/VTC 🙂 https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Av...

terezita
29. mar 2012

@caramilla hm, ja nevim, kde ty me slovenske holky chybky delaj, ale vetsinou mi prijde tak o 10-20 kacek min..

dugyna
29. mar 2012

@season ty si sikula.klobuk dole fakt. a mtx uz prislo?

sufik1
29. mar 2012

@caramilla teda já koukal na toho mráze 😝 😝 😝 😝 co mi to děláte. Velryby teda mám doma z minulých úlovků, ale ty ostatní jsou taky super. @terezita Vedou ti hnědí ptáci., Hlásim se do klubu metr pro každého

kalman
29. mar 2012

Ahojte 🙂 šijem šijem konečne niečo aj pre seba 😀

sufik1
29. mar 2012

Holky z Prahy a okolí, která ještě chcete vidět vzorníky od Čiperky (@jam3), jsou u mne. Příští týden posílám dál, tak se honem ozvěte, ať to neblokujeme.