Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@ucitelka70 ja nemam.. momentalne mam doma len ten najnovsi1/2012
@crawler no to preto, že tam už nie je 😉 pekne si to nakombinovala. Prúžky sú asi môj najväčší favorit, v noci som si práve ušila pre seba triko a je straaašne príjemné.
Inak dievčatá kuk na novinky fineribové prúžkované 😉 😀 http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route... doplnili jeden ružovo-fialkový, čo nám vypredali 😉
@ucitelka70 Ahoj ja ti požičiam a chceš iba ten jeden strih? Teraz zneho asi nebudem šiť
@ucitelka70 kopu čiapok, šatiek na krk alias zamaskovaný slinták (ale konečne je to už o moc lepšie), pre seba vysnívané čokoprúžkované triko. Teraz budú na rade chalani, ale mám tu maroda aj ja som nejaká moc spavá 😝
http://www.mimibazar.cz/foto_detail.php?id=4059... takéto plátienko by som chcela zohnať na leto na kraťasy chalanom, nemáte nieto typ kde?
Ahoj, objdenala jsem si na vkládačky bambusovo konopný flíz ze šijem dětem- 0,58., ale nakonec ho nevyužiju. Sehnala jsem natolik savé bambusové froté, že už další vrstva není třeba.Nemáte o něj některá zájem?
baby SK do VTC tabulky zapisujte ceny s bodkou nie ciarkou..inak to nerata a cenu zapisjte s dph a za 1ks alebo za 1m,dakujem
@season no ja "zeriem" tento 🙂 http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route...
Ahojte,
neviete poradit, co by mohlo posluzit ako rolnicka do doma sitej hracky/hrkalky pre babatko?
vdaka
@season tie slintáky som videla, a také som aj ja šila, ale ak máš strih na čiapku, to by som brala... k tej mikine chcem niečo vhodné ušiť krpcovi....... a tak si pospi, ak si spavá, čo ta chytila jarná únava?
@zojec ten mám aj ja.... ale v tom nie je na soft súpravu nič vhodné, no budem skúšať....
@kalman no zatiaľ jeden, hned kuknem ott., či by sa dačo hodilo
@season aj ja sa hlásim na kocky, tyrkys, a všetko kolo chlapčenských, aj klobúk je bezva
@lindauciatko no... podla toho aka velka je ta hracka.. ale napr. ryza v kinderku by mohla posluzit 😉
@ucitelka70 len som oopajcla hotovú, čomu pekne sadla, taká znížená na ušká so kšiltíkom
holky z čeho ušít pirátku?Myslíte že z oboulícu by to šlo?nebo musí být plátno?
@season hodis do tabulky prosim ta este aj tento? http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route...
myslim, ze babam sa paci.. ja mozem tak max. 1,5m zobrat..ale mozno sa nazbiera tych cca 8metrov 😉 co poviete baby? 😝 😝
Tak jsem se v noci při kojení dívala na Fler a už chápu, proč už u Stoklasy nemají ani jednu stužku. 😒

tak to jsem nečekala, přišel mi mail od PPL, že balík z VTC už je na cestě 😕 a z VTC se ani neobtěžovali něco napsat, že už mají všechno skladem nebo tak....takže VTC i Stoklasa přijde v pondělí 😉