icon

Skúsenosti s látkovými plienkami: Aké sú vaše názory?

ziza
10. júl 2006

Ahojte, mate niekto skusenosti s tymito plienkami? Ak ano aké?dakujem

katka888
27. apr 2011

@bambulka0406
mne sa osvedcili vlniaciky disana a z pulkovych vrchne nohavicky LL, tie maju vynikajuci strih prave na nohavickove plienky

sonkab
27. apr 2011

Ahojte, pouzivate niekto na noc bambusove plienky Anavy ? Treba ich pre 9 mesačneho tak normalne cikajuceho chlapca dovypchat ? Teraz pouzivame hambač s prefoldom a rano je prefold tak na 75% mokry. Dakujem 🙂

bambulka0406
27. apr 2011

@katka888 bude nam dobra u tych vlnenych velkost 62/68 ked uz mame vyse 6kg?

norikk
27. apr 2011

ahojte, poradili by ste mi aku vkladacku do kapsovej plienky Baby Kagnas?

zfidorka
27. apr 2011

@bambulka0406 podla mna budu male, ja som davala 62/68 do 3. mesiaca (5.5 kg), velkost 74/80 som davala do 9. mesiaca (8 kg)... strihovo su disany dost nizke na pase, co mi zacalo pri nocnej plienke vadit... super vysoke su babyidea wool shorties(tie jej davam teraz) 🙂

katka888
27. apr 2011

@bambulka0406
a ake cislo oblecenia nosite?

bambulka0406
27. apr 2011

ideme uz na 68, kupim asi teda vacsie. a budu nam LL bamboo a bamboozle stacit na noc? ci este nieco do toho dat?

zfidorka
27. apr 2011

@bambulka0406 podla mna nebudu, nejaku bambusovu vkladacku, bud BL stvorec, ak by nestacil tak BI bamboo twofold

petrinka
27. apr 2011

@bambulka0406 podla mna takemu malemu babu budu este na noc bambusky nohavickove stacit. nam prestali byt dost save bambusky az okolo roka, ked sa adam velmi rozcikal... 😝

petrinka
27. apr 2011

@bambulka0406 ale ak sa rozhodnes kupit LL bambusky, tak urcite velkost 2!

bambulka0406
27. apr 2011

@petrinka preco? 1 je 3,5-9kg a 2 je 8-17kg

petrinka
27. apr 2011

@bambulka0406 podla mojich skusenosti sa bambus zrazi a ta 2 je podla mna na 6-9kg. Ked objednas 1, tak vam bude len tak tak a dlho si ju neuzijete☹ keby nahodou bola ta 2 vacsia, tak das do nej vkladacku naviac a bude to ok. inak ta plienka sa len zda velka, ked je nova, ale po par praniach sa scvrkne. ja ked som porovnavala novu velkost 1 a pranu 2, tak boli takmer rovnake...

zfidorka
27. apr 2011

@bambulka0406 LL 1 je fakt malinka, urcite 2, aj ked ja by som na noc LL nedavala...

zfidorka
27. apr 2011

@sonkab ja som davala anavy bambus na celu noc do 6. mesiaca, potom sa rozcikala... s oboma vkladackami by ti mohla noc potiahnut, ja osobne mam na noc radsej plienky, ktore su sirsie medzi nozkami a daju sa lepsie dovypchat...

sonkab
27. apr 2011

@bambulka0406 moj maly ma 9 mesiacov, cca 9 kg a LL 2 je nam len tak tak. A bez vypchatia ☹ Neviem si predstavit tuto plienku na 15 kg dietati ! Takze tak ako pisu baby - urcite chod rovno do velkosti 2.

bambulka0406
27. apr 2011

@zfidorka a co odporucas na noc?

zfidorka
27. apr 2011

@bambulka0406 mozes tu TB bamboozle, ale dovypchatu ako som ti pisala vyssie, do 6. mesiaca potiahla celu noc aj anavy bambusova a baby beehinds bambus so vsetkymi vkladackami... teraz davam baby idea bamboo extra s prefoldom a specialne usite nohavickove kapsy (vid moj album) 😉

katka888
27. apr 2011

@bambulka0406
ako pisu baby, ja by som uz vybrala aj disany vacsie, aj LL c. 2, oni su strihovo trosku mensie, 1tka by vam uz bola kratka.
a co sa tyka vydrzania v noci, zavisi to ako babo piska.. osobne som malu v noci pozerala a ked mala napiskane, tak som prebalila. pouzivali sme na noc len bambusove plienky, lebo jej dobre robili na pokozku.

eridani
27. apr 2011

@emjee V podstate nevadi, len keby mal niekto dobry typ ako tu flasticku vycistit, tak mohla byt znovu pekna. Takto uz fakt vyzera nic moc. 😒 Funkcna je ale nadalej, tak novu kupovat nejdem. Inak Medvidka som minule videla aj v Latkovkach na Nivach. Tak ak by si bola v BA, skus sa zastavit nech nemusis platit postovne pri internetovej objednavke.

sima.p
27. apr 2011

áno, spomínam si, že tu bola taká diskusia... (ohľadne čínskych plienok)

eridani
27. apr 2011

@sonkab My sme s Avavy velmi spokojni, pouzivali sme na noc, teraz na prechadzky. Kedze maly cika v noci stale viac a viac, tak najprv som k povodnym vkladackam pridala jeden BI prefold a teraz uz potrebujeme dva. To sa samozrejme uz do tej plienky nevmesti, tak Anavy pouzivame na von. Inak tie plienky su krasne, kvalitne a z certifikovanych materialov. Ja som s nimi maximalne spokojna.

zfidorka
27. apr 2011

@eridani co sa tyka anavy bambus, uplne suhlasim 🙂
inak, da sa za ne hlasovat aj v ankete plienka roka:
http://plenaroku.cz/index.php?option=com_conten...

sima.p
27. apr 2011

Anavy zatiaľ nemám, ale inak sú mi veľmi sympatické svojim dizajnom....

eridani
27. apr 2011

@zfidorka Mne ta stranka nejde otvorit. ☹ Skusim este vecer z ineho pocitaca.

emjee
27. apr 2011

baby kapsovka LL je aka velka / mala ? lebo bambusovu LL velk 2 som poslala dalej, bola krpcovi uz dost na knap, kapsovka je plus minus taka ista velkost ako bambusova, alebo nam bude stacit 2?

@eridani ano, uz som objavila 😀

@labutka ako je to s parkovanim pri predajni?

julia30
27. apr 2011

caute mam otazku viete mi odporucit treningove nohavicky?

julia30
27. apr 2011

aha a kolko ich asi tak budem potrebovat, ked chceme cez den trenovat 🙂 a mozno aj nejake rady 🙂 lebo od kedy chodime kadime zasadne do plienky 🙂 cikame pekne do nocnika ale ... ;(

sima.p
27. apr 2011

@julia30 krásne meno má dcérka - aj moja staršia je Kvetka.... ale bohužial Ti neporadím, nepoužívali sme.

julia30
27. apr 2011

@sima.p nevadi niekto snad poradi 🙂 dakujeme za pochvalu mena je krasne naozaj 🙂 nezvycajne, slovenske a krasne ;) pozdravujeme dceru 🙂

katka888
27. apr 2011

@emjee
poroivnanie s wonderoo a bum genius 3.0.
ak chces, pomeram ti ju / LL je v strede /