Skúsenosti s látkovými plienkami: Aké sú vaše názory?
Ahojte, mate niekto skusenosti s tymito plienkami? Ak ano aké?dakujem
ahojte baby,
niekto to tu uz pisal, ale neviem na ktorej strane, prave mi dosli vlniaky, disany a anavy, ako ich mam natoto, nalanolinovat ci co ? 😝
dakujem 🙂
@katka888 ak mas lanolin z lekarne, tak takto: http://www.altermater.eu/post/2009/08/27/lanoli...
ak mas kupenu kuru, tak podla postupu k nej 🙂
@brisilda ak ti dojdu tie disany, tak mi ich prosim porovnaj, dik 🙂
ahojte baby...riesili ste tu pranie plienok...ale ja mam v tom hokej...normalne periem veci v slize a davam ocot miesto avivaze...ale spominali ste, ze nie na vsetky plienky sa to da pouzit...
moja vybava uz je objednana...AIO-(BG3.0, Happy Heinys, Tots easy fit bamboo) nohavickove (tots bamboozle stretch jednovelkostna, bambusova anavy, baby beehinds-bambusova) a organic bum genius flip...v com by ste to prali?
@jonki fuuuha na tvojom mieste ocot na bambusky nepouzivam a sliz sa robi s mydla na pranie vsak? ta aj ten vraj poskodzuje bambus a flis 😒 ja uz periem iba cisto v prasku 😀 ked je kakanicka a neda sa rychlo oprat tak necham namacane vo vodes praskom a potom to ide jedna radost dole 😀 lebo pod cistou vodou mi to ide dole iv´ba s flisu
@jonki ja neviem ale o tom mydle to tu bolo pisane proste poskodzuje to bambus rovnako ako ocot a zistis to tak ze sa s tvojho dietata stane velky cikac 😀 mydlo taktie nieco robi aj s flisom cize vkladacky BG sty dry by sa v tom tiez nemali prat sakra ☹ ja som ich tak prala pravidelne 😀 no odteraz iba prasok na plienky
prave som zistila, ze imse vimse plavky fakt neprepustia ciku. Krpec sa vycural, kym sme prisli z hotelovej izby do bazena, a vyliala som mu to z plaviek az pri sprchovani. 🙂
@labutka ahoj to je super ze to nepretieklo ale ved to asi mal byt ucel nie? 😀 inak to su tvoje vlnaciky? http://www.flickr.com/photos/altermater/3859370... je to super usite zo svetra ani pliest netreba 😀
kocky nasli ste uz tu reportaz o babysatkach v reflexe? ja ju tam stale nemozem najst 😠 kadejake blbosti o plast. operaciach tam daju a toto nie ☹
ahojte, teda docitat vas po dovolenke je fakt fuska 😉
@labutka tu reportaz som aj ja hladala, tak potom daj vediet, ked bude zverejnena
inak na dovolenke sme plienkovali prve dni s ekovkladackami Flip a gro baby - celkova spokojnost, ale do flipky sa nastastie nevykakal 😉 a potom sme presli na latkovky
Ked ste spominali tie jaslicky - malu som davala do jasliciek v necelych dvoch rokoch, plienku nosila uz iba pre istotu a na spanok. Mala bonbonierka zabezpecila, ze jej davali latkovky 😉
@cinocka no ja mam prasok original na plienky Mio care levandula 😉 a na dezinfekciu nappy fresh 🙂 ale mam aj detsku lovelu a persil 🙂 ono to treba nechat aspon hodinku namacane to tu uz pisala jedna kocka 😀 ze to funguje mna len vystrasilo ked napisala ze sa plienky v mydle nicia ☹ inak pracka na 60 C to vyperie jedna radost do biela 😀
prave som volala s reporterkou kvoli tej nosiacej reportazi, a hovori ze to ide zase pourgovat, nech sa to tam v pondelok objavi.

@zfidorka mas nove disany? Mka? lebo aj ja sa na ne chystam 😀 mala strasne vyrastla.. uz ani zdaleka jej nie su Ska pod pazuchy... a ja ze ako dlho ich ponosime.. mam rada, ked ich ma pekne hore na chrbatiku.. aspon viem, ze ho ma v teplucku 😉