icon

Susede krásne vonia opraté prádlo a mne nie

bv_alexandra
30. máj 2012

Tak ma napadlo ked už mame prací mesiac, ako je to možné že ked idem kolkokrát domov alebo pridem ku kamoške tak cítim nádhernu vônu práve opratého a vyvešaného prádla. U mňa niečo také nehrozí.
Takisto napr. mi poslala známa balik oblečenia pre malého to tak krásne voňalo a vonia ešte dnes, konkretne dnes som vytiahla jedno tričko, a užasná vôna. To moje prádlo tak vôbec nevonia. ☹
Použivam zväčša persil tablety, a aviváž momentálne Frosh. Už som vyskúšala kopec avivázi a neviem čoho všetkeho. No nič.
Jediný prostriedok ktorý milujem je Škrobenka Z z levandulovou vônou, v tom ked operiem periny tak vonaju ked ich vytiahnem zo skrine aj po pol roku.
Skúšala som dať aj menej otáčok na prácke, meniť program no bez efektu. Tak baby raďte.
Ja milujem vôňu práve opratého prádla, tak ako to docielit. 😝 🙂

sirinka
30. máj 2012

@adelaine skus miesto avivaze pouzit ocot....

irriss
30. máj 2012

@bv_alexandra
uz mi ted o tom psala @iskrickaa je to italsky produkt a nic takoveho jsem nevidela..a nebo si nevsimla? ja v posledni dobe nesnasim nakupy..jdu do regalu na jistotu, hodim do kosiku , zaplatim a utikam pryc..nejak mne to prestalo bavit..takze prozkoumam, ale neverim, ze najdu..protoze ani reklama tu NIKDY na toto nebezela.. 😉

sissy27
30. máj 2012

@bv_alexandra čo tak sa spýtať kamošky / susedy, v čom a ako perie? 😀 😀 😀 ja nedám dopustiť na Softlan aviváž, tiež sa ma suseda pýtala, v čom periem, že to krásne vonia až k nim 🙂

andrejkam
30. máj 2012

Ja používam Persil Sensitive a aviváž Lenor-Summer žltú a všetko nádherné vonia aj dlho po vypratí a to máme sakra tvrdú vodu 😉

iskrickaa
30. máj 2012

@irriss Ked som videla toho macika, hned som vedela, ze to je to🙂 Ja som ovonala kazdu jednu avivaz v obchode a uplne najviac mi vonala tato, ked som sa rozhodovala, ktoru budem kupovat. Ano, maju kadejake vone, skusala som aj taku tu ruzovu - vanilka a diva orchidea, ale skoncila som pri modrej. Som na nu maniacka, aj teraz mam doma asi pat kusov, len aby sa mi neminula🙂 Ked susim bielizen, chodim vonku ovoniavat paru, co vychadza zo susicky, vzdy vonia cela ulica🙂 U nas pouziva susicku kazdy, preto tu dostat aj tie obrusky.

irriss
30. máj 2012

@zeleny_cajik
To je jako dostat "pres zadek"..ja uz mam velke deti, tak snad se "rane" vyhnu 😉 ..ale souhlasim 😀 😀 😀

majuska7111
30. máj 2012

Ja som začala používať Dreft a neviem si ho vynachváliť..... krásne a dlho vonia, a nepridávam už žiadnu aviváž.... len neviem, či v ňom môžem prať aj malému, keď sa narodí.... lebo je aj Dreft, ktorý je na citlivú pokožku a pre deti, neviete mi poradiť?

irriss
30. máj 2012

@iskrickaa 🙂 🙂 🙂 🙂
my jsme sto let za opicema..neco jako kdysi strach babicek z papinaku.. 😀

susicku potrebuju taky, kvuli plisni...a vlhku..
a musim rict manzelovi, ze jsem nasla jeste vetsi maniacku na Coccolino, - on mi tvrdi, ze ho urcite piju 😠 😠 😠 a leju i do kvetinacu..a to mam doma sotva 2-3 flasky v zasobe... 😀
takze s peti vyhravas 🙂 😎 😝

ivetka5
30. máj 2012

Pre mňa momentálne najlepší je Lenor slabunko oranžový, alebo žltý ;) zaručene vonia a ako baby píšu, tak aj gelove prac. prostriedky ;) u mňa Ariel a Persil 🙂

ikke
30. máj 2012

@irriss jeejda, u nas sa coccolino vola robijn, a prave ten ja citim cez pol ulice 😅 neviem, ktory presne, ale minimalne jeden z nich mi nesmierne smrdi... proste co clovek, to ine chute 😉

irriss
30. máj 2012

@ikke
modry coccolino to byt nemuze, chut nechut...je to svezi vune...to by ti musela smrdet i rozkvetla louka 😉 a priroda..

@ikke
a ted mne napada, jak vis, ze je to ono,co ti smrdi kdyz nevis jaky to je?

ikke
30. máj 2012

@irriss zachvilu musim aj tak ist do obchodu, tak si pricuchnem 😉 😀
jeden z tych gelov z tejto znacky je strasne aromaticky a bohuzial ho pouziva moja svagrina, po ktorej dedime oblecenie pre maleho 😝

babulka123
30. máj 2012

Ocot je super, vynikne potomvona prasku a este uplne ze super je zlte cocolino....

iskrickaa
30. máj 2012

@irriss 🙂 Moj manzel tiez zboznuje tu vonu a ja mam rada, ked prejde okolo mna a pekne to vonia. Kupujes koncentrat? Je to mensia flaska a je na nej napisane, ze 14 dni sviezosti. Ten vydrzi vonat dlho. Ked mas susicku, urcite si tie obrusky kup, do mensej varky sa dava jeden, do vacsej dva, vydrzia dlho.

ikke
30. máj 2012

joj a ocot ja napriklad vobec nemozem, ako som niekolkokrat pisala, to ja citim aj po 3. oprani v akomkolvek inom prasku...

bv_alexandra
autor
30. máj 2012

http://www.cs-shop.eu/csiffary/eshop/11-1-PRACI... ale toto nevyzerá ako nase prášky to su asi dovážane či? 😝
inak tá škrobenka ktorú som spominala je táto: http://drogerie-ppv.cz/index.php?page=shop.prod...

irriss
30. máj 2012

@ikke
je mozne, ze ho dava prilis.. 😉 a ted udelali nekolik novych vuni, ktere ani mne nevoni 😒

iskrickaa
30. máj 2012

@irriss To vies, tie bytiky su take male, ze by tam susicka nevosla.

ikke
30. máj 2012

@irriss no neviem, o tom trochu pochybujem, pritom ona je alergicka a takmer ziaden iny nez tento praci gel neznesie... 😅

irriss
30. máj 2012

@iskrickaa
ja s tim koncentratem nejsem spokojena, mozna tak do susicky..ta 2litrovka mi vyhovuje nejlip..Muj manzel ma take rad tuto vuni, jinak mu je vsechno jedno.. 😎

irriss
30. máj 2012

@ikke
ale to neni praci gel 😕 😨 😨 🙂 😉

irriss
30. máj 2012

@iskrickaa
tady jsou vetsinou mini pidi bytiky ☹
my mame 70m2 a zahradku, terasu a balkon..ale to jsme vyjimka velika.. 😖

ikke
30. máj 2012

@irriss ci avivaz? neviem, proste ja som sa doteraz tejto znacke vyhybala, lebo mi raz svagrova spomenula, ze v tom perie a mne to teda vobec nevonalo 😅 robijn je u nas praci gel aj avivaz tusim...
http://www.robijndoetdewas.nl/

iskrickaa
30. máj 2012

@irriss Ved koncentrat je to iste, len ho das menej... Neviem si predstavit nedat obrusky do susicky, potom to vonia ovela menej.

darinka17
30. máj 2012

@bv_alexandra ja som tiež tak skúšala viac druhov aviváží,až som našla Coccolino,ktoré krásne vonia a nevyprchá to hneď,prádlo vonia aj ked ho vytiahnem zo skrine po nej.čase

sirinka
30. máj 2012

@ikke nemyslis vazne s tym octom...dobre ti pracka placha pradlo? lebo inac si to neviem predstavit...

sirinka
30. máj 2012

@iskrickaa no mozes dat sucicku na pracku...ja mam tak...

ikke
30. máj 2012

@sirinka ano, dobre placha, uz som to skusala v 3 prackach, najprv ako dezinfekciu a neutralizaciu na zosmradnutne uteraky (whirpool), potom vramci setrenia centov (AEG) a naposledy v ramci eko-osialu (Samsung) 😅 ja proste ocot ale aj niektore ine pachy citim na sto honov a dost mi vadia...

irriss
30. máj 2012

@ikke
To ale nebude ono..protoze coccolino ma a musi mit na etikete medvidka...on se jmenuje Coccolino.. 😉
Mrkni na to taky, prosim @iskrickaa 😉 mne to neprijde ono.. a existuje jen jako avivaz..ne jako praci prasek, gel apod..
http://www.robijndoetdewas.nl/

iskrickaa
30. máj 2012

@sirinka Jasne, to je dobry napad🙂