Ktorú značku topánočiek na prvé detské kroky?
Mile maminky, poprosim Vase skusenosti a postrehy.. moja dcerka ide do stadia, kedy uz budeme potrebovat prve topanocky a zistila som, ze desat lekarov, desat nazorov - jedni hovoria pevne, druhi makke, jedni s klenbou, druhi bez nej, vysoke, nizke, ortopedicke, neortopedicke.. tych najroznejsich znaciek. Ktore topanocky ste davali ako prve, preco a ako sa Vam osvedcili? Diky za kazdy tip 🙂
My sme mali prvé topánočky koženné capačky, potom by som išla určite do Pediped, a na jeseň-zimu keby už malá seriozne chodila po vonku po svojich - elefanten, predáva Deichman. My sme ich mali jarné ako prvé seriozne na chodenie, boli úžasné, mäkkučká ohybná podrážka, malinký sa vnich naučil krásne behať. Ja kupujem len bez klenby, čím viacej názorov počúvam, že klenba je absolutne nevyhovujúca, klenba sa vyvíja sama v 3 roku dieťatka, načo ho tam má čo tlačiť od malinka do nôžky... videla som to na malom, ked mu svokra obula akési sandálky z roku 5 s klenbou jak svet, vôbec vnich nevedel chodiť, stále padal, mu to strašne vadilo. Teraz máme na doma papučky Befado, určite lepšie ako Rak a pod, podrážka je krásne ohybná.
Máme skúsenosti s Liliputi a Pediped a maximálna spokojnosť. 😉 Mäkké, super ohybné a neporovnateľne ľahšie oproti "klasickým" topánkam, nedám na ne dopustiť.
na doma bosé nožky a na vonku sme mali topánky z clars-u a tam nám nožičku aj pekne odmerali.
Ja kupujem len od Geox alebo od Ecco
@anjelicek26
@jankannb
@jezibosorka
@drobie
@christie
Ahoj, vidim ze ste zastankyne makkych topanociek pre prve krocky. Co som sa ja pozerala, vacsina z nich je vsak do sucheho pocasia, ak sa nemylim. Kedze je jesen a ide zima, co nosili vasi drobci navon do vlhka, po dazdi a do snehu ako prve topanky? Vdaka
Dobre, a čo namiesto klasických gumáčkov? niečo vyššie do blata a vody a s makkou podrážkou...bývame na dedine, plno zvieratiek a blata na dvore....dakujem!
Ja mam zase skusenost ze v capackach taptapi sa nam doma do hodiny poriadne spoti nozicka, tak neviem co jej mam obut :((
@sandria33 Nic. Naco jej vobec nieco obuvas? Ak mate podlahy aj tak stacia len ABS ponozky. Ak mate trebars koberce, alebo ako my, vsade mame podlahove kurenie, tak kludne aj uplne naboso: nase deti behaju odjakziva doma len v ponozkach, mala (ma teraz presne 2,5 roka) je este iny extrem, ta vyzuva aj ponozky (pancusky nenosieva, len ked ma saty).

protetika