icon

Máte skúsenosti s nákupmi oblečenia z čínskych e-shopov?

maata12
17. aug 2012

Ahojte 😉
Skúšali ste si už objednať nejaké detské oblečenie z čínskych e-shopov? Ja si práve pozerám jednu stránku, len mi nie je jasné, kde sa udáva veľkosť a farba, lebo v ponuke to nie je kde zadať.. A taktiež to ich číslovanie napr. 100,110... to je zrejme podľa výšky dieťaťa, len som si neni istá...
Ďakujem za Vaše postrehy 🙂

kikina84
22. nov 2012

tak ako s tymi velkostami? aj ste sa nieco dozvedela? teda myslik na konkretnu otazku co ste dala..ja tiez prave potrebujem toto iste zistit 🙂 dakujem

danielle77
29. nov 2012

Máme odtiaľ nejaké veci, super kvalitka ... inak doteraz sme mali väčšinou len NEXT, HM a LINDEX ... žiadne exzémy a tomu podobné záležitosti 😉 120 sedí tak na 5 rokov, dokonca jeden kompletík je päťročnej ešte veľký ... 80 je tak 6-12 M, 90 12-18 M, 95 18-24 M, 100 3 roky a 110 4 roky ...

dianka188
11. dec 2012

@sissy27 to by sa ale potom nedal vozit tovar napodobeniny ani z ukrajiny

maata12
autor
15. jan 2013

Ahojte! Už sme skúsili objednať z aliexpress.com aj mobil. Dodanie 5dní! cez DHL poštovné bolo zdarma a manžel je maximálne spokojný 😉

maata12
autor
15. jan 2013

Kočky, ak ste už objednávali aj oblečenie pre dospelých sedia približne veľkostne?

kikimoda
Odpoveď bola odstránená
mikella
18. jan 2013

ja môžem povedať že rôzne su kvalitou veci niektoré super paráda iné napr mám aj nega skusenosť jedny pančušky mi prišli a smrdeli ako olej ked sa vyprali tak ok tak neviem to iste predávaju u nás oveľa drahšie pro tovar mi zatial prišiel platim paipol alebo kartou komunikácia super s nimi treba sledovat aj hodnotenia a ten istý tovar maju v rôznych cenách 😀 😀 😀

mikella
18. jan 2013

@maata12 a nedoplaca sa vtedy?

mikella
18. jan 2013

@shopoholocka iba aksa im to zda nad limit tak ti to zdania alebo dph

erikaflenderov
23. jan 2013

@maata12 ahoj. objednávala si si z tej stránky??

maata12
autor
25. jan 2013

@erikaflenderov Ahoj, objednávala som pre deti a tiež mobil. Všetko prebehlo bez problémov, prečítaj si diskusiu vyššie. Pekný deň 😉

erikaflenderov
25. jan 2013

@maata12 a ako tam treba objednávať, ako platíš potom a kedy ti to prišlo, aj detské veci si objednávala? 🙂

maata12
autor
25. jan 2013

@erikaflenderov Platila som kartou, platbu mi stiahlo hneď po objednaní tovaru. Detské oblečenie mi prišlo až po mesiaci, dopravcu som si zvolila China post, ale keď si manžel objednával mobil, tak cez DHL mu to prišlo za 5 dní.

erikaflenderov
25. jan 2013

a cez DHL si niečo priplácala? A neztrhne banka veľa zato že platíš takto do zahraničia? dík. 🙂

mary021
26. jan 2013

Ahojte chcem sa spýtať ako sedia tie veľkosti, či treba objednať väčšiu, aké je u ných číslo 92? ďakujem

ancimaria
28. jan 2013

Ahoj Maata12! Môžem ťa spýtať za koľko si objednala tie vecičky? Teraz som si poslala aj ja objednávku, ale bojím sa, že za clo budem platiť veľa. Moja objednávka bola okolo 300 Eur. Ďakujem za odpoveď!

purina12345
20. feb 2013

@ancimaria pokiaľ viem tak clo nepaltíš pri objednávde do 150€

mxtl
20. feb 2013

@maata12 kupovat u cinana je hazard! je to napustene ktovie cim a nakoniec sa to aj tak rychlo rozpadne....ja nakupujem cez net napr.na wowo.sk a su super spolahlivy. mozes si ich najst aj na FB pod WOWO.sk - originálne značkové oblečenie za super ceny a budes vediet co je nove na shope. maju tam skvely vyber a veci su fakt znackove aj s visackami a hlavne vydrzia! ;)....

maata12
autor
22. feb 2013

@ancimaria Ahoj, treba sa vždy dohodnúť s predajcom, aby Ti do balíka pribalil aj faktúru do 20€. Vtedy neplatíš nič. Nie je pravidlo, že na colnici vždy kontrolujú balíky. Nám sa stalo nedávno, manžel objednal dva telefóny v sume 300€. Na colnici mu to otvorili, ale nemal tam faktúru, tak sme museli posielať výpis z účtu. Našťastie som týždeň predtým objednala tovar za 120€, takže musel zaplatiť iba DPH. Čiže od 20 - 150€ platíš DPH a od 150 € aj clo 😒

maata12
autor
22. feb 2013

@mary021 č. 92 asi ich 110. Ja som pre môjho, ktorý nosí č.98 objednala 110 a bolo mu to ltt 😉

maata12
autor
22. feb 2013

@erikaflenderov Prvý krát poslali mobil cez DHL neplatili sme nič, ale druhý krát mu to prišlo cez UPC a musel zaplatiť DPH ☹

babika4590
27. feb 2013

Ahojcek,chcem sa spytat kto nakupuje na stranke Alibaba.com,ako to funguje s platenim,maju ceny v dolaroch a ako to zaplatim ked my mame eura?

annyamisko
4. mar 2013

@maata12 ahoj prosim ta mas so strankou aliexpress dobre skusenosti...prisiel ti vzdy tovar? Dakujem.

maata12
autor
4. mar 2013

@annyamisko zatiaľ mám len dobré skúsenosti,ale rataj s dobou dodania aj 4-5 týždňov:-/

bibi16
13. mar 2013

ja som objednavala z aliexpress ale uz nikdy oklamali ma o 80eur takze davajte si velky pozor,neodpovedaju mi na meili a uz neviem kde by som a ako by som ich dostala naspet :(

nikolca
25. mar 2013

@bibi16 na tych činskych strankach si davajte pozor ODRBAVAJU!!!!!!označia že zasielka bola odoslana a nepošlu nič!!!objednavala som si z dhgate supravy od jedneho predajcu,zasielka nechodila,podla čisla sa nedala vyhladať stale mi ukazovalo že neexistuju žiadne udaje o zasielke,u nas na pošte tiež nevedeli nič zistiť,predavajuci na spravy nereagoval,tak som to označila ako nahradu,napisala že mi nebola dodana zasielka,že mi poslal neplatne čisla,až potom predavajuci zareagoval,prišla mi sprava z dhgate že predavajuci suhlasi s dohodou a platbami bude v najbližšich dnoch vratena 😠 😠 😠 😠 😠 a to riešim ešte jedneho,presne to iste zasielku podla čisla nie je možne vyhladať a to som spravila u neho objednavky za 150dolarov,dnes som volala k nam na poštu vraj neeviduju podla čisiel žiadnu zasielku,že ju zrejme ani nepodal,predavajuci na spravy nereagoval,zareagoval až ked som mu pohrozila policiou a napisal mi spravu typu:nazdar kamo nerob si starosti,zasielka bola podana!ide ma šlaktrafiť neviem ako od neho dostať platbu späť!!!a preto si davajte pozor čo od koho kupujete a hlavne čitajte hodnotenia ☹ ☹

ekinkala
26. mar 2013

@maata12 nepochpim ako niekto moze kupvat len oblecenie znackove nike,adidass atd ja predovsetkym pozeram na styl oblecenia aj keby to predavala stara baba na trhu a ta vec by bola coolova a pekna nevahala by som aj keby to bolo ,made in afrika

jelinka
26. mar 2013

Baby píšete že stránka www.dhgate.com je velmi dobrá, ale viete mi o tom povedať niečo viac? ako sa plati kolko je poštovne a podobné veci?

moon1979
27. mar 2013

@mxtl pozri si na vysačke, kde sú tie značkové veci vyrábané ... asi zostaneš prekvapená 🙂