icon

Monitor dychu spustil planý poplach

8. jan 2026

Ahojte, dnes o 3:00 sme mali alarm keď som k malej prišla tak normálne dýchala, má jeden mesiac. Už sa nám takto na Vianoce raz spustil tiež a keď som k nej prišla tak všetko bolo ok. Kúpila som aj Owlet ponožku a ta nič dnes neohlásila tak neviem čo si mám o tom myslieť :/ monitor mame nanny ale nebol nový ale po jednom dieťati tak neviem či predsa len nemám kúpiť nový..

majus2323
8. jan 2026

@anonym_autor normálka. Moja má 9 mesiacov a monitor podotýkam nový a drahý hukal asi 50x. Dokonca zahukal aj keď som videla na kamere že sa mrvila. Takže nie vždy monitor huka opravnene a toto by sa malo rodičom povedať lebo ja som mala infarkty prvé razy. Reálne.
A hukal aj druhý monitor čo máme u babky, vidím na kamere že dýcha. Proste je to len stroj a radšej 50x skontrolujem ako by sa malo niečo stať. Aspoň my máme takéto skúsenosti

galganka
8. jan 2026

Nemenila si plachtu v postieľke? Nám vtedy Nanny "falošne" pípal. Stačilo trochu popritláčať matrac a fungoval ako hodinky. Potom už boli deti väčšie a ťažšie, posunuli ho vždy vlastnou váhou.

anonym_a6d3ca
8. jan 2026

Nám falošné pipal keď sa pretmolilo dieťa do opačného rohu postieľky, tiež sme nemali nový ale za rok sa takto spustil asi 2x a vždy len keď sa naozaj dostal inam

matusformanek
8. jan 2026

@anonym_autor nam sa to stalo 3x pri oboch deťoch. falošny poplach. ale človek vyskoči z postele a stresuje sa, chapem

timea301196
8. jan 2026

Monitor daj pod dieťa nie pod matrac ak ma ešte malú váhu tak preto huka.

really8
8. jan 2026

@anonym_autor naco mas aj aj?

anonym_f0fbcc
8. jan 2026

@anonym_autor aj nam sa spustal. a bola OK.

ivkav5
8. jan 2026

Nám tiež často húkal, keď sa dal malý na kraj postieľky a nezaznamenával ho tam asi. Takže bežna vec. Tiež mal owlet potom a riadila som sa tým🙂

titla
8. jan 2026

Aj mne sa par krat stalo, ze ked som menila pradlo a zle som ulozila matrac do postielky, tak monitor spustil falosny poplach. Stava sa a treba s tym ratat. Ale 2x spustil poplach aj ked mi dieta prestalo dychat. Preto je to za mna jedna z must have veci, co sa deckej vybavy tyka.

13uzivatelka11
8. jan 2026

Tiež som mala monitor z druhej ruky a už nikdy viac. 3x urobil falošný poplach, hneď sme kúpili nový na druhý deň a odvtedy bol pokoj. Áno, stačilo asi len nakalibrovat, to mi vtedy nenapadlo. Alebo skus ešte vymeniť baterky

anonym_343d8e
8. jan 2026

urcite ist do znacky babysense ak sa falosne poplachy u teba opakuju

snowflakenel
8. jan 2026

Normalka. Prestala som ho pouzivat potom. Kupila som pri prvom doetati a sposoboval mi len stres🙂

anjelicek26
8. jan 2026

Ponozka je lepsia, pretoze je priamo na dietati... my sme ju mali rok, dva krat bol alarm, dva krat spravne, maly sa stocil tak blbo do madraca na brusko, boli to prve dni co sa naucil pretacat a nevedel nazad... hlasila znizenu saturaciu... z podlozky sa ti vie dieta blbsie posunut, ze ho nenamera... pozri si protokol v appke owletu, je to celkom dobre vidiet ako klesa a stupa tep pocas urciitych faz spanku, aj saturacia, keby je problem tak ho uvidis podla mna...

princezna_bosorka
8. jan 2026

@anonym_autor nepocula som o nikom, komu by hukal zjavne neodvovodnene. Skontroluj si, ci je spravne nainstalovany, ci sa postielka o nic neopiera (hlavne nie o inu postel), ci stoji pevne na podlahe a ta sa nehojda...

janamakva
8. jan 2026

Nany je dobrá značka, nám zachránila dcérku - mala SID,keď mala 3 mesiace a tiež medzi 3h a 4h rannou,vtedy sa najviac stáva týchto nešťastí....

lorrainet
8. jan 2026

My sme používali monitor asi do siedmych mesiacov, odvtedy mi pipal skoro každú noc. Použili sme aj obe platne, dávali pozor aby sa neposuvali ale pipal niekoľkokrát za noc. Pritom malý normálne spal, pretáčal sa a akurát ho to vždy zobudilo. Odvtedy už nepoužívam. Tiež sme ho kúpili nový a nebol teda lacný ..

gab1sol
8. jan 2026

@anonym_autor nám sa falošne spúšťal, keď už boli slabšie baterky. Alebo, keď dieťa tvrdo spalo a len začalo plytšie/pokojnejšie dýchať.

md2023
9. jan 2026

@anonym_autor aj nám veľakrát pípal nanny. Na kamere som si pozrela a pipal aj v momente ako som videla ze maly dýcha