icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

ivuska.h
29. dec 2011

tak hlásím vylodění, Julinka se narodila cca před hodinou a spokojeně saje🙂

glock
29. dec 2011

@ivuska.h Gratuluji k miminku, projíždím to tady a tak čtu, tak mi to nedalo a musela jsem ti pogratulovat 🙂

martinkah
29. dec 2011

@ivuska.h tesime sa a gratulujeme 🙂 🙂 🙂

kuna
29. dec 2011

@ivuska.h Gratuluju! A vybrali jste nádherné jméno 🙂

baarca
29. dec 2011

@ivuska.h Moc gratuluju a přeju Julii hodně štěstí a zdraví do života 🙂

aerin
29. dec 2011

@ivuska.h Moc gratuluju a vitam Julinku na svete 😵

a nam se presne v ty 4:01 jak Ivuska psala narodila neter Sophie 😵

to je den 😀

ivuska.h
29. dec 2011

5 hodin stará, konečně snad usoudila, že je čas spát bez prsa v puse dýl jak půl hodiny🙂)

papajka7
29. dec 2011

@ivuska.h gratulujeeeem 😵 Julinke prajem vsetko dobre do zivota 😉 ,je kraaaasnucka das aj porodnu story?

terezita
29. dec 2011

@ivuska.h jaaaaj, no teda to moc gratulujeme!!! 😵 a ja si rikala, ze to tu bude dalsi porod v primem prenose jako u gedren.. 😅 julinka je krasna a prejeme ji do zivota jen to dobre! 😵

season
29. dec 2011

@ivuska.h gratulujem, tak je konečne Julinka tu! Rozmýšľala som, či to stihla do polnoci 🙂

palosek
29. dec 2011

@ivuska.h srdečné gratulace, a hlavně hodně zdravíčka 😵 Je nádherná 😵 😵

lillyzelvicka
29. dec 2011

@ivuska.h moc gratulujeme a vítáme malou 🙂 hodně pohody a zdravíčka je nádherná

zojec
29. dec 2011

@ivuska.h gratulujem k malej slecne 😉

season
29. dec 2011

@ivuska.h už sme zvedavé na priebeh a aj miery 😉

medvi11
29. dec 2011

@ivuska.h Gratuluji! Krásné jméno i krásné miminko!

dankakk
29. dec 2011

@ivuska.h gratulujem 🙂 pôrod bol asi podla predstav. Ty si rodila doma?

dankakk
29. dec 2011

Baby, dnes mi došli stuhy z veselajehlicka.cz a sú úplne super krásne! Konecne som sa po dvoch týždňoch pozbierala ako tak z choroby... Konecne sadnem za vianočný darček a cosi posijem. Uz som sa nevedela dockat!

lenasss
29. dec 2011

@ivuska.h také se přidávám ke gratulacím malá je krásná 🙂

lenasss
29. dec 2011

prosím vás jak perete merino rib? a lamu? ted jsem to chtěla hodit do pračky s ostatním prádlem a bojím se 😅

terezita
29. dec 2011

@lenasss ja merino v ruce a lamu normos v pracce..

monr
29. dec 2011

@ivuska.h srdečne gratulujem k Julinke, krásne meno a krásna bambuľka. 🙂

@season dodatočne všetko najlepšie k okrúhlinám 🙂

u nás zas horúčky, obe deti choré, aj muž, takže koníčky bokom a ležím s mladšou v posteli, surfujem po nete

lenasss
29. dec 2011

@terezita já si to myslela že to merino v pračce nebude nic moc 🙂 děkuji za radu

mooncaa
29. dec 2011

@ivuska.h Gratuluji k Julince. Krásné jméno. Co Klárka a Ondra na sestřičku? Já Ti ten porod doma závidím, tu pohodu po porodu doma, tu možnost mimčo mít pořád u sebe.

sufik1
29. dec 2011

@ivuska.h gratulace k Jůlince, jsem ráda, že jste obě v pořádku

stassy
29. dec 2011

@ivuska.h Blahopřeju k Julince a přeju ať se máte všichni báječně. 🙂

sinala
29. dec 2011

@ivuska.h gratuluju k narození Julinky

kryska5
29. dec 2011

@ivuska.h pridávam sa ku gratulácii, veľa zdravíčka obom prajem

rebelie
29. dec 2011

@ivuska.h Je překrásná! Moc gratuluji a přeji Jůlince, mamince i celé rodině hodně zdraví!

pupies000
29. dec 2011

Ahojte, dala som si dlhu prestávku od MK a tu pozerám, že samé novinky. Obom mamkám blahoželám ku krásnym potomkom a prajem krásne spoločné chvíle.

katkaela
29. dec 2011

@ivuska.h Tiež gratulujem k vylodeniu Julinky 🙂